Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
onda knjigu u ruke i uči malo iz povijesti kako bliže (unazad 100 godina) tako i dalje. pa obrati malo pažnju na procese razvoja društva kako u nas tako i u drugim zemljama te pronađi sličnosti s današnjim vremenom. primijetit ćeš da bez obzira na to je li društvo "demokratsko" ili "totalitarno" uvijek prođe iste faze. a ono što je najzabavnije nema razvijenog društva bez eksploatacije ili robova ili drugih zemalja
Izgleda,gospodo da slijedi promjena trenda.
Vrlo vjerovatno izlazimo iz recesije.
Katastrofičari ,tražite izvore ove moje tvrdnje.
Sa zadovoljstvom ću to dokumentirati.
Pozdrav
za ovaj zse stvarno treba imati živce
I dobar želudac. Petkom preporuka ne pratiti.
who dares, wins
Pozdrav
Dosta je baciti pogled na semafor da vidim da padamo već 6. dan za redom [bye]
Sve što pišem je osobno mišljenje bez sugestija i odgovornosti, tekst je podložan raspravi
Pozdrav
Šta, zato što je BDP narastao 0,3 posto u 3. kvartalu? Razlog je isti kao i za porast zaposlenosti u ljetnim mjesecima. Kad se samo sjetim kako je jaca ponosno već 3.,4. u mjesecu govorila o tom porastu a prije toga, dok je nezaposlenost rasla iz mjeseca u mjesec, onda nekim čudom sve do druge polovice mjeseca nisu bili poznati ti podaci. Pa onda ista stvar sad na jesen, odjednom se jaca prestala kreveljiti i spominjati velebne uspjehe u smanjenju nezaposlenosti. A zašto? Zato što je opet počeo rasti broj nezaposlenih i rasti će i dalje. A šta je sa padom industrijske proizvodnje u listopadu, kolega?
E moj bisakovi, za kakve slamčice se vi hadezeovci lovite… ona hrpa nesposobnjakovića u vladi je najbolje što vi iz kradezea može dati? sačuvaj nas Bože onda takve stranke!
I'd rather have 1% of the effort of 100 men than 100% of my own effort
Pozdrav
Šta, zato što je BDP narastao 0,3 posto u 3. kvartalu? Razlog je isti kao i za porast zaposlenosti u ljetnim mjesecima. Kad se samo sjetim kako je jaca ponosno već 3.,4. u mjesecu govorila o tom porastu a prije toga, dok je nezaposlenost rasla iz mjeseca u mjesec, onda nekim čudom sve do druge polovice mjeseca nisu bili poznati ti podaci. Pa onda ista stvar sad na jesen, odjednom se jaca prestala kreveljiti i spominjati velebne uspjehe u smanjenju nezaposlenosti. A zašto? Zato što je opet počeo rasti broj nezaposlenih i rasti će i dalje. A šta je sa padom industrijske proizvodnje u listopadu, kolega?
E moj bisakovi, za kakve slamčice se vi hadezeovci lovite… ona hrpa nesposobnjakovića u vladi je najbolje što vi iz kradezea može dati? sačuvaj nas Bože onda takve stranke!
[/quote]
Dakle ako je BDP narastao u 3. kvartalu,izašli smo iz recesije!!!Zar ne???
Vidim ljuti ste na HDZ i koaliciju na vlasti što je "izvukla" Hrvatsku iz recesije!!!
I to prije izbora!!! Loše za vaše planove!!!
Ja nisam član niti jedne stranke,ali vaše vređanje pripadnika jedne stranke ne odobravam.
Ja mislim da Hrvatskoj treba i HDZ i HSS i SDP i sve druge demokratske stranke.
I "sačuvaj nas bože" onih koji šire nesnošljivost i netrpeljivost.
Pozdrav
ERNT,ne izgleda dobro [pray]
ima li nesto da izgleda dobro osim perspektive hrvatskog gospodarstva [lol] [cry]