Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

na adrs-p-a slonovske izmjene vatre

Topništvo koreja je igracka za ove

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

šta se događa na adrs-p-a, da li je skinuto s aska 20000 ili?

261,00 20000 5.220.000,00 24.11.2010 11:28:5

who dares, wins

http://www.liderpress.hr/Default.aspx?sid=115159

Kao 5.22 je super!

Mogli su otpustit kompletnu mašinerijju a uprava otić na Bahame kupat se i oročit lovu u Švici i zaradili bi više!

LEAVE THE WORLD BEHINED

dinkec poceo trejdat …vidjeno na ATGR ,i odmah rezultati vidljivi… [proud] prilagodio se trzistu nema sto …

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

DELUX

Može jedno stručno sladunjavo misljenje o VDKT

http://www.liderpress.hr/Default.aspx?sid=115159

Kao 5.22 je super!

Mogli su otpustit kompletnu mašinerijju a uprava otić na Bahame kupat se i oročit lovu u Švici i zaradili bi više!

Ja se ne slažem sa ovime.
Zašto bi išao u Švicarsku?
Prosječan prinos zadnjih 10-tak godina za novčane fondove u HR je 5 i više %, prema tome ..

Zaključak: veće prinose bi napravila čimpanza pa sistemu nasumičnog gađanja, nego AZ mirovinski fond.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

DELUX

može, kako ne

Pametni znaju cemu služi bid na ovoj dionici

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Čini mi se da se ZSE boji više rata u koreji već sami koreanci

DELUX

može, kako ne

[/quote]
Da, jednima papiri a drugima lova,dobro zamišljeno,tko zadnji magarac ?

obožavam strvine-posebno ovce

DELUX

može, kako ne

[/quote]
Da, jednima papiri a drugima lova,dobro zamišljeno,tko zadnji magarac ?
[/quote]
ma ne…tamo svi ispadnu magarci

fino se vdkt izduvao
A nestalo i kupnje

New Report

Close