nakon jučerašnjeg potopa, danas imamo odbijanac….bar se malo lakše diše [smiley]
Prije ce biti da se pumpaju indeksne dionice a ostale nesto sitno slijede. Posebno se odnosi na HT
Fino se frankenštajn skuplja po cca 700
Prije ce biti da se pumpaju indeksne dionice a ostale nesto sitno slijede. Posebno se odnosi na HT
[/quote]
kako se to pumpa?
Kaj uzmeš pumpu pa napumpaš ko gumu…ali moraš duvat kroz usta…
kakve gluposti sve ovdje necemo procitat
[/quote]
kako se to pumpa?
Kaj uzmeš pumpu pa napumpaš ko gumu…ali moraš duvat kroz usta…
kakve gluposti sve ovdje necemo procitat
[/quote]
-ako raste znači da neko namjerno pumpa
-ako pada onda sigurno neko namjerno ruši
svaka promjena cijene je materijal za hanfu! ovaj forum je zakon [lol]
Sve samo pumpanje neko, nije niti lako ovima koji bi htjeli kupiti Luku Ploče, ima ih do 1 300 na bidu tucet, točnije 152 komada, a prodaje nema niodkuda.
Izgleda da se riješili margin callovi pa možemo natrag prema gore.
lp
Nije loš promet! [smiley]
Evo ja cu dobit prve sijede dok cekam na bidu LKPC!
Parangali su postavljeni,ali nema ulova danas!
Rekao sam vam da se jedan fondić uključio u kupnju
A sad bi molio mirovince jedno kordinirano istresanje bi bilo poželjno što više i što brže otresite po bidu i to po građevincima oni nevaljaju ajmoooooooo
[/quote]
men s’ čini da ovi u HT-ju i ZAbi imaju kompresor, možda pumpaju da lakše leti, samo moraju paziti da ne eksplodiraju baloni
[/quote]
men s’ čini da ovi u HT-ju i ZAbi imaju kompresor, možda pumpaju da lakše leti, samo moraju paziti da ne eksplodiraju baloni
[/quote]
Jel se to opet Luković treba istovariti na račun budućih mirovina. [lol]
[/quote]
[/quote]
Jel se to opet Luković treba istovariti na račun budućih mirovina. [lol]
[/quote]
prenisko je za njega. bar si tako mislim. neko od njegovih. za njih uvijek ima kupac. zato mi se ova burza zgadila doživotno.