K-PAX….zašto to pitaš? Cijelo vrijeme , kad god želim ja se ulogiram bez problema..i pišem
bez cenzure.
http://www.business.hr/hr/Naslovnica/Burza/P-E-sugerira-da-su-dionice-35-posto-precijenjene
Po amerima crby bi trebao biti min 3500.
[undecid]
kolega žorž mi nikad i nismo pratili amere već austriance! [thumbsup]
[/quote]
ne pratimo mi više nikoga, od kad je jaci izglasano "povjerenje" tonemo kao kamen, od 1900 bodova, sad smo pali skoro na 1800, a pali bi i znatno više fondovi po jasicinomnalogu ne ublažavaju pad držeći cijene HT-u, INA-i, ATGR. ERNT…u protivnom crobex bi već bio ispod 1500 bodova!
besperspektivnost u koju nas je dovela jaca i njena vlada dodatno su otežane lošim prijedlogom proračuna za 2011. koji ne osigurava novce za velike poslove iduće godine, već samo za plaće, mirovine, subvencije…. za to vca u bunar bez dna su oni predvidjeli još jedan deficit od ogromnih 14 milijardi kuna!!!
KATASTROFA! JACO ODLAZI SPASI BURZU I CIJELU DRŽAVU!!!!!!!!!
@miami
uzalud kukanje, dok se ova vlada ne makne nema pomaka naprijed….znači još najmanje godinu dana [shocked] [cry]
…. brokerčići još spavaju ? Ulogirat će se uredno u 9.00 sati i odjaviti u 16.00 …
Pa, ugodan dan Vam želim.
Ide sve na realnu vrijednost, tj.nulu.
Ugodno trgovanje želim.
nakon jučerašnjeg potopa, danas imamo odbijanac….bar se malo lakše diše [smiley]
Ide sve na realnu vrijednost, tj.nulu.
Ugodno trgovanje želim.
Sviđa mi se ova nula. Da je barem svaki dan nula…
nakon jučerašnjeg potopa, danas imamo odbijanac….bar se malo lakše diše [smiley]
samo ako i to nije lažnjak. možda se nešto popravlja sudeći po HT-u.
Iznenadit će se mnogi kad se bude vidjelo tko se uključio u kupnju
Bravo majstori nek mirovinci ruše vi samo kupujte ČESTITAM malom uspješnom FM
Konačno, sada kad je izglasan najštetniji proračun u kratkoj povijesti Hrvatske, možemo to nagraditi sa adekvatnim rastom! Bravo Jaco i Šuki!
Zanimljivo je, da se cijene nabildavaju na likvidnim dionicama u sastavnici Crobeksa, a one manje likvidne i dalje trpe velike padove i stvaraju nova povijesna dna.
[shocked]