Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Bemti ovakvo tržište i likvidnost [angry]
MGMA-R-A sa 536,07kn pada -17,16%

ak te to smeta,evo imaš prodaju na 45,99 pa je ti digni sa 1 dionicom

faust55 @ [thumbsup] trud je ocigledan…al nece ekipa da rasprodaje pa nece [rolleyes]

neće sada kad je crobex na 1850, ali će vrlo rado kad bude 1550 bodova, to je čista psihologija i nema tu pomoći [thumbsup]

moji postovi nisu savjet za kupnju ili prodaju dionica nego moje osobno mišljenje

CRNI SCENARIJ ZA 2011. [shocked]

http://www.jutarnji.hr/ekonomski-kolaps–euro-9-2-kune–500-000-ljudi-na-burzi–kasne-place-i-mirovine/903094/

I što sada ? dali kupovati dionice ili čvrstu valutu ‘ imam dojam da će mnogi ići na rasprodaju bar pola portfelja i čekati rasplet.No, više me brine to što će mnogi prodavati iz nužde za goli život,posebno ovi mali u HT.
Što vi mislite kuda ide trend?

obožavam strvine-posebno ovce

Prema svim dosadanjim crnim scenarijima mi smo trebali dozivjeti grcki scenarij i prije sam Grcke – a nismo. [wink]

Nego, sto sam crni scenarij? Dajte malo i neki svjetliji. Ne mora bijeli, bar sivi.

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

na INI konstantno skuplja po 50 kom na bidu [smiley]

sivi nas je i doveo ovdje, kroz rupe u proračunu iscurilo je pola našeg zaduženja od kada je Lijepe naše

http://www.jutarnji.hr/ekonomski-kolaps–euro-9-2-kune–500-000-ljudi-na-burzi–kasne-place-i-mirovine/903094/

I što sada ? dali kupovati dionice ili čvrstu valutu ‘ imam dojam da će mnogi ići na rasprodaju bar pola portfelja i čekati rasplet.No, više me brine to što će mnogi prodavati iz nužde za goli život,posebno ovi mali u HT.
Što vi mislite kuda ide trend?
[/quote]

trend je prema dolje, neminovno…. mi smo danas oko nule jer fondovi umjetno održavaju crobex održavajući par svojih dionica kojima su krcati, a sve ostalo je po običaju u minusima.

s druge strane, nagomilani problemi u gospodarstvu pritišću nas sve više, samo da se prisjetimo najtežih:
– BDP ove godine u padu oko -2%, iduće ako bude sreće malo iznad 0, a moguće opet pad
– vanjski dug RH skoro je na 100% BDP-a, a iduće godine dolaze nam ogromne rate na otplatu
– nezaposlenost raste, sad smo na 304.000, očekuje se do kraja godine 320.000, iduće godine još više
– iduće godine su izbori i vlada umjesto nužnih reformi kroz proračun kupuje birače, zato nam je deficit proračuna jako velik, nekih 14 milijardi kuna
– Trichet i Rohatinski upozoravaju nas da nam sliejdi krah ako ovako nastavimo, ali vlada zabija glavu u pijesak i kao papiga ponavlja da je sve super…..
-itd.itd.itd.

zbog svega toga ja sam najvećim dijelom u kešu i tako ću ostati sve dok ne vidim nekakvo svjetlo na kraju tunela…u dionice ako ulazim to je samo na 1 dan i odmah van….

moji postovi nisu savjet za kupnju ili prodaju dionica nego moje osobno mišljenje

Kako svi znamo da smo uvozno orijentirani, ovo malo proizvodnje se i tako potroši doma, najveći dio izvoza nam čini brodogradnja koja je gubitaš, strani kapital nas zaobilazi jer smo kao preskupi …itd. pa zašto onda ne bi lijepo napravili sasvim obrnuto nego nam predviđaju i ojačali Kunu na cca.5kn/1eur
To bi potaknulo potrošnju i riješilo ili olakšalo mnoge probleme kako državi tako i prezaduženim građanima.

Što mislite o tome?

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Odnijelo ATGR sa aska, brana na 830, ali slijedeće nema za sada..

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Kako svi znamo da smo uvozno orijentirani, ovo malo proizvodnje se i tako potroši doma, najveći dio izvoza nam čini brodogradnja koja je gubitaš, strani kapital nas zaobilazi jer smo kao preskupi …itd. pa zašto onda ne bi lijepo napravili sasvim obrnuto nego nam predviđaju i ojačali Kunu na cca.5kn/1eur
To bi potaknulo potrošnju i riješilo ili olakšalo mnoge probleme kako državi tako i prezaduženim građanima.

Što mislite o tome?
[/quote]
I onda bi crknuli svi izvoznici, turizam bi bankrotirao kao i poljoprivreda, zapravo kompletna proizvodnja.Da,jedino bi proizvodili maglu.

obožavam strvine-posebno ovce

Prema svim dosadanjim crnim scenarijima mi smo trebali dozivjeti grcki scenarij i prije sam Grcke – a nismo. [wink]

Nego, sto sam crni scenarij? Dajte malo i neki svjetliji. Ne mora bijeli, bar sivi.

Ne trebate se čuditi kolega.
Katastrofičari se najnovijim dobrim vijestima vezano za MMF i skori ulazak Hrvatske u EU
osjećaju "teško pogođeni" i siju zloću u nemoći.
Glavni dokazi su iz žutog tiska!!!
Pozdrav

Treba naštampati kuna i podijeliti raji da se poveća potrošnja

New Report

Close