treba kupovati ingru
nije tebi za vjerovat, neki dan hvalio si se kupnjom IGH na 1450, sad je 1350 kn [bye]
…SAMODOLA NE MOGU SMISLITI….
Na kraju sloma tržišta kapitala- kad su potpunu dominaciju preuzeli mirovinski fondovi i
poneki otvoreni investicijski fondovi- od kojih – su neki iznijeli svoj kapital iz Hrvatske iz
konzervativne fotelje u KOJOJ SJEDI ko-
INDIJANAC U PLEMENU – puši smireno lulu mira , ispod oka kontrolirajući- da li su mu novci
u NOVČANIM FONDOVIMA mirni i sigurni – i da li će dionice HT-a i INE odraditi dovoljan rast-
da mu ne padne PRINOS u novčanom fondu gdje su mu ove MONA LIZE – zastupljene…..
PASIVAN I OTPORAN na sve kritike, ko stara autoguma, usčuvanog i nalickanog oldtajmera,
podigao je GLAS- kontrole …ko , da njega tko šta pita i sluša…
Čime je, k vragu, pitam se , osvojio ovu izgubljenu Vladu, osim svojim manirima manekena-
pa zar su to KRITERIJI za postavljanje na takva radna mjesta?
Perfidan i samozatajan u svim AKCIJAMA, politikom , nezamjeranja onima koji ga ocjenjuju-
držao se po strani- ko REZERVNI IGRAČ na utakmici- gdje drugi vode izgubljenu igru, prelijevanja
iz šupljeg u prazno…
Kako trpjeti neposobnost odgovornog čovjeka koji je otjerao s redovnog trgovanja više od
polovice dioničkih društava, idiotizam javnog favoriziranja , dviju najvećih marketinških akcija
IPO- HRT- poziva na ulaganja….i činjenicu – da se na KRAJU BALADE – USUDIO NA dnevni red
staviti temu REKONSTRUKCIJE – temelja i stupova financijske politike jedne države-
njenih MIROVINSKIH FONDOVA- ispod čijih tepiha leži nagomilana prašina , ko nejasan radioaktivni
otpad , za koji će se morati pobrinuti – buduće mlade generacije…..
MAlo me strah… [shocked] [shocked]
kakav masakr na INGR-R-A…
prebrutalno…
mislim da ovako nesto jos nije videno na ZSE.
minus -20% u jednom danu!!!!
Kakav je ovo masakri
Ovi fondovi sprovode neviđeno nasilje nad malim dioničarima
Masakr je samo na građevincima.
Ne jednom sam upozorio da će cijena padati tim dionicama, evo .. sada je Ingra povukla cijeli sektor..
lp i sretno
treba kupovati ingru
Na kojoj cijeni? [undecid]
kakva je ovo gužva na ulazu u HT, da nisu Ingraši
kakva je ovo gužva na ulazu u HT, da nisu Ingraši
Uskoro slijedi najava divedende od kojih 30-35 kuna treba na vrijeme kupiti poslije će biti kasno, ja danas obavio svoju dužnost.
treba kupovati ingru
Čestitam kolega [lol]
Uskoro slijedi najava divedende od kojih 30-35 kuna treba na vrijeme kupiti poslije će biti kasno, ja danas obavio svoju dužnost.
Može pojašnjenje?
ja kupujem po abecedi [lol]