Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://www.poslovni.hr/vijesti/wall-street-pozdravio-potez-feda-dow-jones-skocio-196-posto-162739.aspx
A šta bi vrijedilo da sličnu stvar napravi HNB u skladu s mogućnostima?
Ništa,lopovčina Šuker i podanici sve bi zajeli,zapili,zavozili,a gospodarstvo nebi vidjelo ništa..dok je njih zarobljeni smo(mi koji smo u minusu) u bari zvanoj ZSE

Kolega,već dva dana Crobex je u plusu.
Vjerovatno će biti i danas.
Ako Vaše dionice nisu u plusu netko je sigurno "kriv"?
Ako Crobex raste, neki su u plusu? Zar ne?
Pozdrav

već dva dana Crobex je u plusu.

Istine radi treba reći da je prije 3 dana crobex pao znatno više nego je u ova 2 zadnja dana narastao. također treba reći da je crobex narastao neznatno i to samo kao eho s vanjskih burzi gdje vladala zelena euforija, a indexi rasli po oko +1,80% na dan. toliko

moje poruke nisu investicijski savjeti niti preporuke za kupoprodaju dionica!

Petak je jel može to bar 1% u minus? Kaj Ameri papci znaju kako se to radi.

who dares, wins

Plastik fantastik

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

CROBEX 1.874,91 -0,24%
Postoji samo jedna strategija protiv ovoga. Jednog dana kada tada izvući se sa ove burze prebaciti lovu kod Amera i nikada se više ne vraćati s konja na magarca. Ovdje možeš pogoditi jedino ako igraš totalno kontra cijelog normalnog svijeta. Ovakva reakcija na sve što se dešava u svijetu je dokaz da nas moćni igrači iz financijske industrije hebu u zdrav mozak. Valjda su to prekopirali od vlade.

who dares, wins

Slažem se s Vama da se ovaj forum ne treba koristiti u politički marketing.
No neki ga stalno koriste i ja onda koristim pravo na drugo mišljenje,odnosno objektivnost.
Ja smatram da se gospodarska politika treba voditi bolje i odlučnije,ali ne vidim bolje i
kvalitetnije programe od strane oporbe.
Štoviše vidim stalnu opstrukciju oporbe i sindikata u provođenju gosp. programa.
Stalno se barata demagogijom i floskulama,a ne programima.
Prihvatio bih svaki bolji program i stranku koja ga nudi.
Također smatram da bi porez na kapitalnu dobit porazno djelovao na tržište kapitala,a
proračunu ne bi bitno pridonio.
Dakle da,u mom pisanju ima malo i satire kojom želim potaći argumentirane,a ne pljuvačke diskusije.
Ako u tome i malo uspijem,bio bih zadovoljan.
Pozdrav

Ja neznam u kojoj državi ja živim a u kojoj ti jer nevidim koji su to gospodarski programi koje je donijela ova vlada i još da djeluju.

BLJE-R-A 60,62

PTKM-R-A 160,62

[huh]

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

CROBEX 1.874,91 -0,24%
Postoji samo jedna strategija protiv ovoga. Jednog dana kada tada izvući se sa ove burze prebaciti lovu kod Amera i nikada se više ne vraćati s konja na magarca. Ovdje možeš pogoditi jedino ako igraš totalno kontra cijelog normalnog svijeta. Ovakva reakcija na sve što se dešava u svijetu je dokaz da nas moćni igrači iz financijske industrije hebu u zdrav mozak. Valjda su to prekopirali od vlade.

većina nas to čeka, da dionice skoče tako da dođemo na 0 ili bar izađemo s manjim minusom i zauvijek odemo s ovog sranja od burze [angry]

Slažem se s Vama da se ovaj forum ne treba koristiti u politički marketing.
No neki ga stalno koriste i ja onda koristim pravo na drugo mišljenje,odnosno objektivnost.
Ja smatram da se gospodarska politika treba voditi bolje i odlučnije,ali ne vidim bolje i
kvalitetnije programe od strane oporbe.
Štoviše vidim stalnu opstrukciju oporbe i sindikata u provođenju gosp. programa.
Stalno se barata demagogijom i floskulama,a ne programima.
Prihvatio bih svaki bolji program i stranku koja ga nudi.
Također smatram da bi porez na kapitalnu dobit porazno djelovao na tržište kapitala,a
proračunu ne bi bitno pridonio.
Dakle da,u mom pisanju ima malo i satire kojom želim potaći argumentirane,a ne pljuvačke diskusije.
Ako u tome i malo uspijem,bio bih zadovoljan.
Pozdrav

Ja neznam u kojoj državi ja živim a u kojoj ti jer nevidim koji su to gospodarski programi koje je donijela ova vlada i još da djeluju.
[/quote]
Za Vašu državu ne znam.Moja je Hrvatska.
Program gospodarskog oporavka objavljen je u svim medijima kada je donešen.
Ako Vas zanima možete ga naći na internetu.Pogledajte pod http://www.vlada.hr
Pozdrav

EU burze nas prate, sad su i oni u crvenome [lol]

BLJE-R-A 60,62

PTKM-R-A 160,62

[huh]

Badel nakon ostvarene dobiti od 13,5 mil kn/kažu da je iz revalorizacije imovine/kupio po BIDU uz
pad cijene.Da je i dobit i od prodaje droge/a oni ionako prodavaju drogu/ samo je zovu alkohol bi bilo odlično.

Pitanje:Da je Badel ostvario iste poslovne rezultate kao i PTKM da li bi se morao kupovati po BIDU?

Na ZSE teče smrdljivo mlijeko,a meda ni za lijek.
Jedino ako si član sindikata možeš nešto zaraditi!
A članstvo u sindikatu Delux naziva pameću.Ne to je samo članstvo koje donosi profit.

CROBEX 1.874,91 -0,24%

većina nas to čeka, da dionice skoče tako da dođemo na 0 ili bar izađemo s manjim minusom i zauvijek odemo s ovog sranja od burze [angry]
[/quote]

Kad i bude do toga došlo, a doći će…, onda na repertoar dolazi čista i iskonska pohlepa…

New Report

Close