… nastavak…
Prije par godina to su bili Investicijski fondovi, pa onda mirovinski fondovi, sad se tvrdi da našom burzom upravljaju banke (domaće koje su u vlasništvu stranih)…. Sutra će se tvrditi da burzom upravljaju strani fondovi i investitori… Sve je to samo dijelomično točno.
Točan odgovor je – Burzom i cijenama dionica upravlja negovo visočanstvo NOVAC.
SVE ZA NOVAC, SVETI NOVAC….
…. nastavak…
Tko zna kako burza funkcionira, treba se samo tome prilagoditi!
Tko ne zna, neka potraži savijet ( 4capital@4capital.hr ).
Uostalom, poznata je činjenica da na burzi mali i neiskusni igrači gube novac.
Zašto? O tome u jednom od idućih nastavaka
Ide Ina polako prema 1 800.
Reko sam na vrijeme, na 1 635 – 1640, nisam li?
Jesam.
lp
Jesam.
lp
Evo je zadnja 1 805.
BRAVO!
lp
Jesam.
lp
greška već je preko 18oo…ha
Nebi me iznenadilio da danas završimo u crvenom jer i ovako su skoro sve dionice u crvenom osim blagog zelenila fondovskih dionica radi reda da se crobex malo zeleni
Nebi me iznenadilio da danas završimo u crvenom jer i ovako su skoro sve dionice u crvenom osim blagog zelenila fondovskih dionica radi reda da se crobex malo zeleni
zeleni smo samo zbog INA-e, da ju vrate na jučerašnju 1750 k, već bi bili u crvenome. hebeš ovakvu burzu i ovakav index [angry]
zeleni smo samo zbog INA-e, da ju vrate na jučerašnju 1750 k, već bi bili u crvenome. hebeš ovakvu burzu i ovakav index [angry]
[/quote]
Tadić je rekao da su nam dijonice preskupe