Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

… nastavak…
Prije par godina to su bili Investicijski fondovi, pa onda mirovinski fondovi, sad se tvrdi da našom burzom upravljaju banke (domaće koje su u vlasništvu stranih)…. Sutra će se tvrditi da burzom upravljaju strani fondovi i investitori… Sve je to samo dijelomično točno.

Točan odgovor je – Burzom i cijenama dionica upravlja negovo visočanstvo NOVAC.

Imam ADPL, ARNT, DLKV, HRDH, RIVP, SLRS, SUKC, TKPR, ULPL, VART Ovo nije savjet niti nagovor ni na kakvu akciju na tržištu kapitala.

SVE ZA NOVAC, SVETI NOVAC….

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

…. nastavak…
Tko zna kako burza funkcionira, treba se samo tome prilagoditi!
Tko ne zna, neka potraži savijet ( 4capital@4capital.hr ).
Uostalom, poznata je činjenica da na burzi mali i neiskusni igrači gube novac.
Zašto? O tome u jednom od idućih nastavaka

Imam ADPL, ARNT, DLKV, HRDH, RIVP, SLRS, SUKC, TKPR, ULPL, VART Ovo nije savjet niti nagovor ni na kakvu akciju na tržištu kapitala.

Ide Ina polako prema 1 800.
Reko sam na vrijeme, na 1 635 – 1640, nisam li?

Jesam.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Jesam.

lp

Evo je zadnja 1 805.
BRAVO!

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Jesam.

lp

greška već je preko 18oo…ha

Jesam.

lp

greška već je preko 18oo…ha
[/quote]
jel ovo taj sindikat? [lol]

Nebi me iznenadilio da danas završimo u crvenom jer i ovako su skoro sve dionice u crvenom osim blagog zelenila fondovskih dionica radi reda da se crobex malo zeleni

Nebi me iznenadilio da danas završimo u crvenom jer i ovako su skoro sve dionice u crvenom osim blagog zelenila fondovskih dionica radi reda da se crobex malo zeleni

zeleni smo samo zbog INA-e, da ju vrate na jučerašnju 1750 k, već bi bili u crvenome. hebeš ovakvu burzu i ovakav index [angry]

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

zeleni smo samo zbog INA-e, da ju vrate na jučerašnju 1750 k, već bi bili u crvenome. hebeš ovakvu burzu i ovakav index [angry]
[/quote]

Tadić je rekao da su nam dijonice preskupe

e sad bi bio red za jedno ćišćenje

pepe7

MSCI’s all-country world index gained 1.4 percent to 324.12, taking the index to a level last seen on Sept. 9, 2008, a few days before the collapse of the investment bank.

užas, a nas do 9. 9. 2008. još čeka rast od nekih 85%.

New Report

Close