Ili spušit… [thumbsup]
[/quote]
to ste potpuno u pravu,al’ obzirom na zeleni dan vjerujem da je danasnji omjer 50% : 50%
[/quote]
Zašto bi bilo tko kupovao cro dionice, ako to može sigurnije i bolje u inozemstvu? Meni su dionice sa ZSE-a ostale, ali više ih ne bi kupovao niti da su 30% niže.
Danas niste ništa napravili ..malo ste podigli cijene par dionica- da ih možete prodati.
Bežanija iz dijela dionica u trenutno najpopularnije dionice- još je prisutna…a balon se napuhava…!
Gdje su novi investitori ? Jeste našli nove ulagače , ili ćete i dalje pretakati iz šupljeg u prazno..?
istina Mcinha , al osobno za trgovanje vani jos nisam spreman…doci ce i to na red…
Miami – svak se od nas nosi drukcije sa situacijom, naravno da je prisutan negativan trend, pa tak i kod mene i nastojim ga sto bezbolnije anulirat, stici barem u kakvu, takvu pozitivu…
neke sam dionice predugo znao drzat kad je bilo +25% ali NE, cekalo se, a tek onda je krenulo kamo-dolje…i naravno da je bilo sve manje i manje u portfelju…
neke sam nadokupljivao po nizim cijenama (kak bi to rekao Kardum), da si smanjim prosjek, a neke sam prodao skroz da bi u iste ulazio opet sa full kolicinom love dok je bio padajuci trend i tako podebljavao poziciju…
eh sada jesam li sve dobro odradio, jos neznam k’o i vecina forumasa, ali vjerujem da kroz koji mjesec sve ce sjest na svoje mjesto…
FED upumpava novih 600 B USD na tržište.. upravo objavljeno. [lol]
lp
Jebo mater ako tamo na marketu itko više zna šta radi i zašto to radi!
FED upumpava novih 600 B USD na tržište.. upravo objavljeno. [lol]
lp
dobar dio toga će završit u kvalitetnim dionicama poput IBM-a, Caterpillar-a, Mastercarda ili Atlantic grupe.
dobar dio toga će završit u kvalitetnim dionicama poput IBM-a, Caterpillar-a, Mastercarda ili Atlantic grupe.
[/quote]
A sada ozbiljno, jedan od komentara bio je da će se lova odnjeti van na strana tržišta.
Ne bi bilo nelogično uložiti u tržišta koja nisu rasla ili su čak u minusu ove godine kao naše.
A još k tome zemlja koja se polako ali sigurno približava EU.
BTW. stranci i ATGR.. bio si u SDA?
[wink]
lp
Kod nas da sad netko uloži 20 milja $ mi bi proglasili praznik. Nek požure Ameri dok dolar ne ode na 1,6 za €. [sad]
NE PRODAVAJTE SVOJE DIONICE …..!
Nek ovisnici o burzi i njenim prihodima- iz dobiti svojih firmi- podignu cijene dionica, ako žele
trgovanje ….
Prisilite ih da podignu ljestvice udjela. ČIM SE UDJELI U FONDOVIMA POVEĆAJU-
A TO SE DOGAĐA- kao uzročno-posljedična veza – ZBOG DIZANJA CROBEXA na pojedinim dionicama
sastavnicama CROBEXA- ljudi – / investitori / VADE PARE IZ FONDOVA – i oročavaju ih !
Te pare, bankama dobro dođu- ali, kredite nemaju više kome pametnom dati- a trošak kamate
je normalan.
Čim smanje kamatu- LJUDI VADE PARE ! Ne stavljaju ih na burzu niti u fond- nego nose u
druge povoljnije banke ili u inozemstvo.
Povećanje DEPOZITA u bankama 5 % je posljedica podizanja KAPITALA iz burze i fondova-
samo to nitko nije još napisao.
Tako da je to jedini razlog pumpanja cijena sastavnica Corbexa, ujedno i samih dionica
u vlasništvu FONDOVA- BANAKA.
Nije još nitko blesav- da nosi lovu u fondove, bez obzira što se podižu vrijednosti udjela.
Podcjenjivanje investitora je katastrofalno.
@miami
Evo ti 2.
Ljudi, prestanite se baviti teorijama zavjere! To vam štedi zdravlju!
Zašto? Zato jer ispadate smiješni, jako, jako smiješni! U ovom globalnom svijetu kad informacije i reakcija na informaciju traje milisekundu, stvarno je glupo da mislite da NETKO "upravlja" burzom i cijenama dionica.
A tko je taj NETKO?
NE PRODAVAJTE SVOJE DIONICE …..!
Nek ovisnici o burzi i njenim prihodima- iz dobiti svojih firmi- podignu cijene dionica, ako žele
trgovanje ….
Prisilite ih da podignu ljestvice udjela. ČIM SE UDJELI U FONDOVIMA POVEĆAJU-
A TO SE DOGAĐA- kao uzročno-posljedična veza – ZBOG DIZANJA CROBEXA na pojedinim dionicama
sastavnicama CROBEXA- ljudi – / investitori / VADE PARE IZ FONDOVA – i oročavaju ih !
Te pare, bankama dobro dođu- ali, kredite nemaju više kome pametnom dati- a trošak kamate
je normalan.
Čim smanje kamatu- LJUDI VADE PARE ! Ne stavljaju ih na burzu niti u fond- nego nose u
druge povoljnije banke ili u inozemstvo.
Povećanje DEPOZITA u bankama 5 % je posljedica podizanja KAPITALA iz burze i fondova-
samo to nitko nije još napisao.
Tako da je to jedini razlog pumpanja cijena sastavnica Corbexa, ujedno i samih dionica
u vlasništvu FONDOVA- BANAKA.
Nije još nitko blesav- da nosi lovu u fondove, bez obzira što se podižu vrijednosti udjela.
Podcjenjivanje investitora je katastrofalno.
mozes ti trubit o tome koliko te volja….masa (citaj ovce) nece kupovat jeftino…oni vole kupovati kad je skupo….