Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Dobro je Kardum to objasnio, ali je zaboravio napisati važnu činjenicu, a to je da ta teorija vriejdi samo za one koji znaju procijeniti vrijednost tvrtke mikro, makor okruženje i sl.

Ovi koji su kupovali INGR na 60 pa niže, to nisu znali, ista je stvar i sa ostalim građevinarima.

Danas bi zvijezde dana mogle biti Ina i ATGR.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Evo, tek što sam napisao, ode Ina..
ATGR? [tongue]

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

INA,ATGR,PODR [thumbsup]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

idemoooooooooooooooooooooooooooooo

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

ATGR? [tongue]

lp

A kako ti stoji LKPC…..

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

Evo i ATGR, tko će pokupiti 1000-icu?

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Imamo zanimljivu situaciju na kupnji Ine, čini se da su dva automatska naloga na kupnji..

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

ATGR? [tongue]

lp

A kako ti stoji LKPC…..
[/quote]

Zaboravio sam na to smeće..

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Još je sve to skromne snage… Stojimo u mjestu izuzev par dionica koje se kreću u ovom ili onom smjeru [yawn]

When speculation has done its worst, two and two still make four.

kakav krasan dan uz mnoge uspone i padove…s vecom kolicinom dionica odredenih tvrtki mogla se fina lova dici…

http://www.youtube.com/watch?v=0TgrHXa2kE0

kakav krasan dan uz mnoge uspone i padove…s vecom kolicinom dionica odredenih tvrtki mogla se fina lova dici…

Ili spušit… [thumbsup]

PEYO vizionar slijepac, kolekcionar minusa

Ili spušit… [thumbsup]
[/quote]
to ste potpuno u pravu,al’ obzirom na zeleni dan vjerujem da je danasnji omjer 50% : 50%

http://www.youtube.com/watch?v=0TgrHXa2kE0

New Report

Close