Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ma nema nikud fondići menađerčići nedozvoljavalju kontra JACE a sebi u korist zanimljiva igra

kriza u svakom slučaju njima odgovara

Bravo lopina [thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

@Lopina hvala za pojašnjenje jerbo sam si već duže vrijeme razbijao glavu kojim jezikom se služi taj Bačić. Mislio sam da znam sve HR dijalekte ali me čovjek stvarno iznenadio.
[thumbsup]

who dares, wins

INA nikad bolje poslovanje.
Čak i ova Podravka počela zarađivati. 100% više nego lani 50 mil kn u jednom kvartalu,odlično ali
može i mora puno bolje!
Jedino tekstilci i građevinari štekaju.Neće svi propasti.Nađite svog favorita,samo da ne iude u stećaj.
Obavezna disperzija ,jer ako naš favorit koji je na dnu dna ne pođe u stečaj,a mi skupa s njimer u
provaliju.
To su:VART,INGRA..Ako se izvuću biti će to pun pogodak.
Zicer od građevinara su LVCV,DLKV i mislim HDEL,a i IGH mora opstati.Tko će odrađivati projekte.
Pamet IGH je bitna ne samo za Hrvatsku ,nego i za cijelu jugoistočnu Europu.Napravili su grešku
što su postali developer i i špekulanti/preprodavaći/.To su trebali ostaviti InGRI.

Na LKPC na kupnji iznad 1 500 samo 13 komada!
Nije da baš ima kupnje i ispod 1 500, katastrofalna situacija, možda je bolje prodati dok uopće ima bida????

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Pamet IGH je bitna ne samo za Hrvatsku ,nego i za cijelu jugoistočnu Europu.Napravili su grešku
što su postali developer i i špekulanti/preprodavaći/.To su trebali ostaviti InGRI.

NIje toliki problem što su napravili pogrešku
Problem je što nitko nije snosio posljedice za vođenje krive politike
(osim dioničara čije su dionice izgubile na vrijednosti i radnika čije su plaće smanjene a neki su bogami ostali i bez posla)
I ajd sad im vjeruj da neće ponovo pogriješiti…to je problem , ne toliko kriza koliko gubitak povjerenja u ljude koji vode kompaniju.
Trebat će vremena proći dosta kao i dobrih poslova da bi se stvari u normaslu vratile
Osobno mislim da ni tu ne bi bilo loše da dođe neki strateški partner koji bi pozornije motrio na svoju investiciju..da sputa ekipu tamo malo

sijem žito raste grahorica

ŠUKER je skupio na uranak prinos od mirovinasca od 100mil i tako svaki mj svih 450-500mil i kako onda naprijed

ERNT,mali se naslagali na kupnji,kolona sve po jedan [rolleyes]

ERNT,mali se naslagali na kupnji,kolona sve po jedan [rolleyes]

rastegli se ka pet deka parizera na po kila kruva [smiley]

Padio Mileva na ADPL.
Stagnaciju i pad realizacijei dobiti prikazuju kao spektakularni rast.Znaju matematiku,ali je namjerno krivo interpretiraju.

Na HDEL ima ukupno 5 naloga na kupnji, ovdje je sve moguće…

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Ako trgovanje ne može oživiti odlični rezultati AD Plastika, Ine i Podravke što može [bye]
Bitno je da su bezperspektivni građevinari u blagom porastu…još saamo čekam da Vijadukt krene rsat

PEYO vizionar slijepac, kolekcionar minusa

New Report

Close