Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ne znam što se čeka??

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

ina je jako zanimljiva

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

ne znam što se čeka??

Mene sigurno ne.Pun sam ko šipak.Naravno,dionica!

treba nacrtati? [smiley]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

http://www.seebiz.eu/hr/makroekonomija/hrvatska/kosor-svakako-ocekujem-rast-u-2011.,96523.html

Ovakav scenari od JACE nepaši nikom kako izgleda današnje pisanje po raznim portalima samo crnilo do jaja da se opljačka što više

Otklonjena je svaka sumnja, jučer i prekjučer je tržište umjetno dizano zbog psihoze oko glasanja o povjerenju vladi.
Sada kad je jasno da je Jadranka zadržala svoje radno mjesto u vladi, možemo u revijalnom tonu, prema dolje.

[bye]

CROBEX 1.893,11 -0,46% Pad indeksa
CROBEX10 998,05 -0,68% Pad indeksa
Redovni promet: 11.001.472,87 kn (-53% prema jučerašnjih 23.454.564,89 Kn)

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

@barbosa
Nema niti govora o trendu pada za sada.
Zadnja tri dana index je prilično u plusu zar ne?
Pričekajmo barem tjedan-dva pa možemo govoriti o nekom trendu!
Nemojte biti nestrpljivi jer vidite kako je prošao SDP kada je htio izglasati nepovjerenje Vladi
da što prije dođe na vlast!
Pozdrav

Danas će HT diktirati tempo. Ostali statiraju u kukuruzu.

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

bezveze komentar
noj se ljutiti

Ovaj vikend je konferencija ZSE. Mislim da će danas biti nikakav promet jer je lova trenutno preusmjerena sa dionica na butelje.

@barbosa

Nema niti govora o trendu pada za sada.
Zadnja tri dana index je prilično u plusu zar ne?
Pričekajmo barem tjedan-dva pa možemo govoriti o nekom trendu!
Nemojte biti nestrpljivi jer vidite kako je prošao SDP kada je htio izglasati nepovjerenje Vladi
da što prije dođe na vlast!
Pozdrav

Nije vrijeme za grintanje.
HT u trečem kvartalu poslovao bolje nego lani.Izlazak iz krize izgledan.Udrili smo dno i idemo
gore.Ne mislim na ZSE već na BDP.Moglo bi to uskoro pukniti ko bomba da smo stali i da je dno
prošlost.A tada bi Crobex mogao eksplodirati.Ne implodirati nego eksplodirati.Eno i onaj Bačić korčulanski vam je u Saboru pričao da je dno prošlost,i da bi SDP htio to pripisati sebi i zato mu se žuri doći na vlast.
Većina Bačića blaćanskog nije razumjela jer zaista govori nekim čudnim jezikom,ali Dalmatinci su ga ubrali.

Kupujte,ja nema sa čime,ful sam u dionicama.Logično!
Ili ne prodajite kožu jeftino!

Ode sve sa prodaje na ATGR, a lijepo sam rekao kolegici miami da se požuri da imam predosječaj da će gore.

Na kupnji na 820 ostavljeno 2 347 komada !

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

New Report

Close