Izvješća izlaze a vi komentirate vladu.Ostavite se mlačenja prazne slame.
Evo ATGR narasla sa 700 na 800.A dobit u trečem kvartalu pala za velikih 28% u odnosu na prošlu godinu.Ne bi li bilo logično da je pala na 600 s obzirom na takvo poslovanje.
Tragično je da je povečan broj dionica,da je napravljena dokapitalizacija i da profitabilnost
trečeg kvartala drastično pada.A ATGR raste.
Fondovi muljaju a zato su i stvoreni.Ne kupuju DLKV na P/E 8,radije ATHR na P/E 27.Sramota.
A pablic relation ATGR radi i loše prikazuje kao dobro.Izgleda da nas sve skupa smatraju velikim budalama jer bezočno lažu.
Na Zse teće sve manje meda i mlijeka!
Izvješća izlaze a vi komentirate vladu.Ostavite se mlačenja prazne slame.
Evo ATGR narasla sa 700 na 800.A dobit u trečem kvartalu pala za velikih 28% u odnosu na prošlu godinu.Ne bi li bilo logično da je pala na 600 s obzirom na takvo poslovanje.
Tragično je da je povečan broj dionica,da je napravljena dokapitalizacija i da profitabilnost
trečeg kvartala drastično pada.A ATGR raste.
Fondovi muljaju a zato su i stvoreni.Ne kupuju DLKV na P/E 8,radije ATHR na P/E 27.Sramota.
A pablic relation ATGR radi i loše prikazuje kao dobro.Izgleda da nas sve skupa smatraju velikim budalama jer bezočno lažu.
Na Zse teće sve manje meda i mlijeka!
Šuti i uživaj
Ja bih rekao da NISMO DOVOLJNO SKINULI HLACE.
[/quote]
ne moraju biti hlače, može se suknja podignuti
šalu na stranu, vjerojatni ostanak HDZ-ja i jace na vlasti loše djeluje na burzu, od početnih +0,51% kad je bilo nade da vlada padne, sad smo prešli u minus jer jaca ostaje još godinu dana…to znači još godinu dana afera, loše gospodarske politike i bez perspektivnosti, još godinu dana umiranja burze [bye]
[/quote]
Koju Vi burzu kolega pratite?
Pogledajte onu u Državi koja se zove Hrvatska!
Raste na dobrim vijestima o ostanku Vlade i to "jaako" i na "veelikom volumenu"!
To je i očekivano!!!
Pozdrav
Makroekonomski temelji Hrvatske su stabilni, ali za iskorak iz krize treba uskladiti aktivnosti fiskalnog, monetarnog, realnog i financijsko-bankarskog sektora, rekao je predsjednik Uprave Privredne banke Zagreb (PBZ) Božo Prka na današnjem susretu s poduzetnicima u organizaciji Hrvatske udruge poslodavaca
Obveznice NE
Ide se u ulaganju dionica
Super.
Poanta je u tome da nakon što se napravi takva razlika, dođe do promjene i razlika se smanji. Lijepo se na tvojoj slici vidi što je uslijedilo nakon te ogromne razlike…
To će se i ovdje desiti, samo pitanje je kada…
[/quote]
U srijedu. [lol]
[/quote]
Meni srijeda nekako prirasla srcu u zadnje vrijeme. [lol]
Danas je ekipa nešto izrazito šutljiva…
Izgleda da je ona Sanaderova na djelu: "Neznaju jel bi piškili ili bi kakili…" [rolleyes]
Ekipa je šutljiva jer se nalazi u kešu što baš i nije pametno.
Dogodilo se puno lipih stvari:
Truli kapitalisti,čak i Slovenci su rasli dok smo mi tavorili oko 1.900 bodova
Danas lagano nadoknađuju jučerašnji pad.
Jaca i vlada dobili legalitet.
Pregovori sa Europom teku super.
Šuki posuđuje bez problema.
Turistička sezona solidna što pokazuju i prva tromjesečna izvješća,bolji su nego lani_uglavnom
Brodari ugodno iznenađuju sa ostvarenom zaradom,naročito ULPL,oni nisu normalni,svi na tečaj
kod Pavletića.
Izvješća solidna,građevinari stabilni osim Viadukta,čekamo Ingru,Tehniku i IGH
Treći kvartal bi mogao biti ugodno iznenađenje.
Kešoljupci da li je vrijeme da krenete.Griješite što ste u kešu jer sa samo 50 mil kn ode crobex
barem 5%,znam da vas žulja lova.
Katastrofičari imat ćete katastrofu ne treba vam misliti.
Zakaćija sam se sa Valentinom,ali dobro vam je govorio da idemo up.
Pamet u glavu i u šoping.Biti će skuplje,puno skuplje!
Ekipa je šutljiva jer se nalazi u kešu što baš i nije pametno.
…..
Pamet u glavu i u šoping.Biti će skuplje,puno skuplje!
Pa kupuj, tko ti brani?!?! Jel ti netko od nas drži novce na svom računu, duguje nešto?!?