Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Izvješća izlaze a vi komentirate vladu.Ostavite se mlačenja prazne slame.
Evo ATGR narasla sa 700 na 800.A dobit u trečem kvartalu pala za velikih 28% u odnosu na prošlu godinu.Ne bi li bilo logično da je pala na 600 s obzirom na takvo poslovanje.

Tragično je da je povečan broj dionica,da je napravljena dokapitalizacija i da profitabilnost
trečeg kvartala drastično pada.A ATGR raste.

Fondovi muljaju a zato su i stvoreni.Ne kupuju DLKV na P/E 8,radije ATHR na P/E 27.Sramota.
A pablic relation ATGR radi i loše prikazuje kao dobro.Izgleda da nas sve skupa smatraju velikim budalama jer bezočno lažu.
Na Zse teće sve manje meda i mlijeka!

ubilo Autorvacku [undecid]

"Bog će ga kazniti koliko druka!!" Rato, 2012

Izvješća izlaze a vi komentirate vladu.Ostavite se mlačenja prazne slame.
Evo ATGR narasla sa 700 na 800.A dobit u trečem kvartalu pala za velikih 28% u odnosu na prošlu godinu.Ne bi li bilo logično da je pala na 600 s obzirom na takvo poslovanje.

Tragično je da je povečan broj dionica,da je napravljena dokapitalizacija i da profitabilnost
trečeg kvartala drastično pada.A ATGR raste.

Fondovi muljaju a zato su i stvoreni.Ne kupuju DLKV na P/E 8,radije ATHR na P/E 27.Sramota.
A pablic relation ATGR radi i loše prikazuje kao dobro.Izgleda da nas sve skupa smatraju velikim budalama jer bezočno lažu.
Na Zse teće sve manje meda i mlijeka!

Šuti i uživaj

Što će ti novinar, Eu ne treba gospodarski i nacionalno jake države pa da se mora s njima boriti u EU parlamentu, njima trebaju jadne, slabe, ovisne i poslušne državice koje su se spremne prodati za šaku eura…izgleda da im 2007. nismo bili dovoljno jadni…

Ja bih rekao da NISMO DOVOLJNO SKINULI HLACE.
[/quote]

ne moraju biti hlače, može se suknja podignuti

šalu na stranu, vjerojatni ostanak HDZ-ja i jace na vlasti loše djeluje na burzu, od početnih +0,51% kad je bilo nade da vlada padne, sad smo prešli u minus jer jaca ostaje još godinu dana…to znači još godinu dana afera, loše gospodarske politike i bez perspektivnosti, još godinu dana umiranja burze [bye]
[/quote]
Koju Vi burzu kolega pratite?
Pogledajte onu u Državi koja se zove Hrvatska!
Raste na dobrim vijestima o ostanku Vlade i to "jaako" i na "veelikom volumenu"!
To je i očekivano!!!
Pozdrav

P azi koje iskrcavanje na Podravci [undecid]

http://www.business.hr/hr/Naslovnica/Ekonomija/Prka-Temelji-su-zdravi-deficit-i-dug-nisu-zabrinjavajuci?homesrclink=carousel

Makroekonomski temelji Hrvatske su stabilni, ali za iskorak iz krize treba uskladiti aktivnosti fiskalnog, monetarnog, realnog i financijsko-bankarskog sektora, rekao je predsjednik Uprave Privredne banke Zagreb (PBZ) Božo Prka na današnjem susretu s poduzetnicima u organizaciji Hrvatske udruge poslodavaca

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

http://www.poslovni.hr/vijesti/preporucen-oprez-pri-ulaganju-u-hrvatske-drzavne-obveznice-161992.aspx

Obveznice NE
Ide se u ulaganju dionica

Evo da si prestaneš gajit lažne nade, razlika je bila i veća i ništa ne znači jer je oba indexa ponašaju racionalno prema gospodarskim prilikama koje ih određuju. Nema arbitraže.

Super.
Poanta je u tome da nakon što se napravi takva razlika, dođe do promjene i razlika se smanji. Lijepo se na tvojoj slici vidi što je uslijedilo nakon te ogromne razlike…

To će se i ovdje desiti, samo pitanje je kada…
[/quote]

U srijedu. [lol]
[/quote]

Meni srijeda nekako prirasla srcu u zadnje vrijeme. [lol]

Danas je ekipa nešto izrazito šutljiva…
Izgleda da je ona Sanaderova na djelu: "Neznaju jel bi piškili ili bi kakili…" [rolleyes]

'ko zadnji, magarac...[img]http://www.pic4ever.com/images/www_MyEmoticons_com__fishing.gif[/img]

Ekipa je šutljiva jer se nalazi u kešu što baš i nije pametno.
Dogodilo se puno lipih stvari:
Truli kapitalisti,čak i Slovenci su rasli dok smo mi tavorili oko 1.900 bodova
Danas lagano nadoknađuju jučerašnji pad.
Jaca i vlada dobili legalitet.
Pregovori sa Europom teku super.
Šuki posuđuje bez problema.
Turistička sezona solidna što pokazuju i prva tromjesečna izvješća,bolji su nego lani_uglavnom
Brodari ugodno iznenađuju sa ostvarenom zaradom,naročito ULPL,oni nisu normalni,svi na tečaj
kod Pavletića.
Izvješća solidna,građevinari stabilni osim Viadukta,čekamo Ingru,Tehniku i IGH
Treći kvartal bi mogao biti ugodno iznenađenje.
Kešoljupci da li je vrijeme da krenete.Griješite što ste u kešu jer sa samo 50 mil kn ode crobex
barem 5%,znam da vas žulja lova.
Katastrofičari imat ćete katastrofu ne treba vam misliti.
Zakaćija sam se sa Valentinom,ali dobro vam je govorio da idemo up.
Pamet u glavu i u šoping.Biti će skuplje,puno skuplje!

Ekipa je šutljiva jer se nalazi u kešu što baš i nije pametno.
…..
Pamet u glavu i u šoping.Biti će skuplje,puno skuplje!

Pa kupuj, tko ti brani?!?! Jel ti netko od nas drži novce na svom računu, duguje nešto?!?

moje poruke nisu investicijski savjeti niti preporuke za kupoprodaju dionica!

ufff! nervoza

New Report

Close