Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ima razlog

Vade novce da bi ulagali na naše zapostavljeno tržište ?

Nije mi jasan ovaj HT ni malo. 269 već danima. Jel ima netko bilo kakvu ideju otome?

a sto ti tu nije jasno?
[/quote]
Skoro pa ništa. Ni gore ni dole, a i promet je neki sitan. Prošle godine su se negdje u ova doba ako se dobro sjećam već počeli krcati u iščekivanju dividende i ostalih igrica u svezi toga.

who dares, wins

obzirom na zelenilo izgleda da insajderi znaju da pada vlada [proud]

Nije mi jasan ovaj HT ni malo. 269 već danima. Jel ima netko bilo kakvu ideju otome?

a sto ti tu nije jasno?
[/quote]
Skoro pa ništa. Ni gore ni dole, a i promet je neki sitan. Prošle godine su se negdje u ova doba ako se dobro sjećam već počeli krcati u iščekivanju dividende i ostalih igrica u svezi toga.
[/quote]
kolega..a zasto bi ht uopce rastao zbog dividende????
Tako svejedno jel ta lova u kapitalu i rezervama ili vam je tvrtka isplatila taj novac…realno, ht bi trebao pasti sa fer cijene za iznos koji je isplatio u dividendu…
Kolika je er cijena ht-a..tesko reci ali cca 280 kn…a to sto on isplacuje vise dividende nego li zaradjuje , znaci da nece tako moci jos dugo….uostalom za vrednovat tvrtku imate po meni i dalje glavnu stvar a to je onaj seljacki P/E ( najbolji pokazatelj za odredit isplativost ulaska u dionicu ako su prihodi nastali iz redovnog poslovanja i ako je tvrtka stabilna bez velikog expanzivnog ciklusa, a ht je takva tvrtka)

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Od sutra počinje s radom Ilirika Gold, fond za ulaganje u vrijednosnice zlata

http://seebiz.eu/hr/fondovi/od-sutra-pocinje-s-radom-ilirika-gold%2c-fond-za-ulaganje-u-vrijednosnice-zlata,96314.html

sanader napustio sabor jer mora na put uz izjavu da ne može protiv većine koju je stvorio. obzirom na podignutu optužnicu za brodosplit gdje nema premijera očito su istrage zaustavljene na vrijeme pa sanader vraća uslugu.

ništa od oporavka još najmanje godinu dana [bye]

sanader napustio sabor jer mora na put uz izjavu da ne može protiv većine koju je stvorio. obzirom na podignutu optužnicu za brodosplit gdje nema premijera očito su istrage zaustavljene na vrijeme pa sanader vraća uslugu.

ništa od oporavka još najmanje godinu dana [bye]

na žalost u pravu si. pad vlade bila bi šansa za brze reforne, pa i one bolne. ovu vladu narod ne želi i ne prihvaća njene poteze… što znači da ostajemo u glibu još najmanje godinu dana
gore ne može [angry]

sve što pišem moje je mišljenje te se ne može se shvatiti kao investicijski savjet ili preporuka za kupnju i prodaju dionica!

pad vlade bila bi šansa za brze reforne, pa i one bolne.

Na žalost, šansa za brze i bolne reforme, raščišćavanje kriminalne privatizacije i suočavanje sa istinom i stvarnošću, je davno propuštena 2000.-2003. To je bila povijesna šansa za Hrvatsku da postane normalna zemlja, i ta se šansa više neće vratiti.

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

u pravu si diablero ali od gledanja nazad nema puno koristi osim po onoj da se uči na greškama. bila je još jedna šansa mislim 1998 kad je gubiša rzjbo hsls i time omogućio hdzu još jedan mandat. samo da podsjetim da nam je tada i za vrijeme 2000-2003 perspektiva za ulazak u eu bila 2007. koja smo ono sad godina? nema novinara koji će pretrest tu temu [bye]

Što će ti novinar, Eu ne treba gospodarski i nacionalno jake države pa da se mora s njima boriti u EU parlamentu, njima trebaju jadne, slabe, ovisne i poslušne državice koje su se spremne prodati za šaku eura…izgleda da im 2007. nismo bili dovoljno jadni…

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Što će ti novinar, Eu ne treba gospodarski i nacionalno jake države pa da se mora s njima boriti u EU parlamentu, njima trebaju jadne, slabe, ovisne i poslušne državice koje su se spremne prodati za šaku eura…izgleda da im 2007. nismo bili dovoljno jadni…

Ja bih rekao da NISMO DOVOLJNO SKINULI HLACE.

Ja bih rekao da NISMO DOVOLJNO SKINULI HLACE.
[/quote]

ne moraju biti hlače, može se suknja podignuti

šalu na stranu, vjerojatni ostanak HDZ-ja i jace na vlasti loše djeluje na burzu, od početnih +0,51% kad je bilo nade da vlada padne, sad smo prešli u minus jer jaca ostaje još godinu dana…to znači još godinu dana afera, loše gospodarske politike i bez perspektivnosti, još godinu dana umiranja burze [bye]

sve što pišem moje je mišljenje te se ne može se shvatiti kao investicijski savjet ili preporuka za kupnju i prodaju dionica!

New Report

Close