Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nego gdje su dežurni da kukaju kako grobex ne prati europu?
[lol]

ode JDPL, ode ATPL, mogla bi i ULPL…

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

ode i lkpc
15:58:57 1 1544,86

Dirty Sanchez is a term for a sex act when a man, after the anal sex, takes his penis and rubs it on the girls upper lip leaving a moustache.

Nego gdje su dežurni da kukaju kako grobex ne prati europu?
[lol]

poslije sinoćnje latinice jasno je da ostajemo na Balkanu

Indexi u Europi debelo se crvene http://finance.yahoo.com/intlindices?e=europe
zna neko razlog?

Sve što pišem je osobno mišljenje bez sugestija ili odgovornosti.

ima razlog

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

kolege DI SMO ?

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

gubitak nade ili depresija

Nije mi jasan ovaj HT ni malo. 269 već danima. Jel ima netko bilo kakvu ideju otome?

who dares, wins

Nije mi jasan ovaj HT ni malo. 269 već danima. Jel ima netko bilo kakvu ideju otome?

a sto ti tu nije jasno?

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Toda=torbar
Žitnjak po 120,a prije dvije godine 850.
Da li će Toda dati ponudu i za Tisak na 180,zvijezdu na 3.500,belje na 50?
Kako je počelo to možemo očekivati.
Ovo su vremena za jeftini dokup.Ako je Todi jeftino,a on voli kupovati jeftino,da li to znaći da je vrijeme za kupovinu?

zato je počelo na dalekovodu igra mladog tigra [thumbsup]

New Report

Close