Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://seebiz.eu/hr/burze/auto-hrvatska-predsjednik-uprave-b.-tihava-prodao-135.000-dionica,95935.html

je li to legalno?

Jeli današnje crveno zbog Sanadera ili nešto drugo nekužim a jučer smo tako ljepo rasli

Jeli današnje crveno zbog Sanadera ili nešto drugo nekužim a jučer smo tako ljepo rasli

zbog kolere

Rasli !? hm,hm…. Dok vani rastu mi padamo a sta ce tek biti kad ameri krenu u korekciju!!!! Dali cemo mi obrnuto,rasti !? Necemo, nego……

Rasli !? hm,hm…. Dok vani rastu mi padamo a sta ce tek biti kad ameri krenu u korekciju!!!! Dali cemo mi obrnuto,rasti !? Necemo, nego……
[/quote]

p.s.nije ovo nikavo drukanje na dole, vec samo iznosim svoje misljenje. [undecid]

Naši menađerčići se koriste i sa izlikom da vani kiša pada pa tako dobro došla ova kriza u politici a dok vani krenu u neku korekciju ovi naši neće imati šta srušit pa vidiš da su još malo i sve oteli što se otet da na ZSE

Ovo trgovanje je postalo tragikomicnO.Ne mogu Ameri toliko narasti koliko mi mozemo pasti!!! [lol] [lol] [lol]

Ovo trgovanje je postalo tragikomicnO.Ne mogu Ameri toliko narasti koliko mi mozemo pasti!!! [lol] [lol] [lol]

[thumbsup]

POKRET OTPORA

Što mislite, kako će na burzu djelovati glasanje o povjerenju vladi prekosutra? Pada vlada, pada burza ili?
Osobno mislim da bi bila sreća i spas za burzu da ova nesposobna vlada kojoj ne vjeruje 80% građana padne i da bi onda uslijedio rast burze!
Na žalost, bojim se da nećemo biti te sreće jer će one prodane duše iz HSS-a glasati za vladu da spase svoje fotelje,a to onda znači još godinu dana ove agonije i bezperspektivnosti cijelog društva…

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

jao kada krene

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Ovo je igra koja se zove OTMI SVE sad je vrijeme da se istiskaju mali dioničari sa ZSE i to je to tj drugim riječima pljačka u tjeku
Razni analitičari objašnjavaju zašto mi kao padamo dok cjeli svijet raste a kad oni padaju onda smo pod vanjskim utjecajem i tako cjelu godinu
Kod nas nema vlade odavno kod nas nema zakona odavno a to sve odgovara igračima na ZSE a hanfa to je institucija samo za lendove nesposobne i neznalice sa jako jako dobrim primanjima NAŽALOST

Kod nas nema vlade odavno kod nas nema zakona odavno a to sve odgovara igračima na ZSE a hanfa to je institucija samo za lendove nesposobne i neznalice sa jako jako dobrim primanjima NAŽALOST

Brkaš nesposobnost i neznanje sa nemoralom i još nekim drugim osobinama…

'ko zadnji, magarac...[img]http://www.pic4ever.com/images/www_MyEmoticons_com__fishing.gif[/img]

New Report

Close