Jeli današnje crveno zbog Sanadera ili nešto drugo nekužim a jučer smo tako ljepo rasli
zbog kolere
Jeli današnje crveno zbog Sanadera ili nešto drugo nekužim a jučer smo tako ljepo rasli
Rasli !? hm,hm…. Dok vani rastu mi padamo a sta ce tek biti kad ameri krenu u korekciju!!!! Dali cemo mi obrnuto,rasti !? Necemo, nego……
Rasli !? hm,hm…. Dok vani rastu mi padamo a sta ce tek biti kad ameri krenu u korekciju!!!! Dali cemo mi obrnuto,rasti !? Necemo, nego……
[/quote]
p.s.nije ovo nikavo drukanje na dole, vec samo iznosim svoje misljenje. [undecid]
Naši menađerčići se koriste i sa izlikom da vani kiša pada pa tako dobro došla ova kriza u politici a dok vani krenu u neku korekciju ovi naši neće imati šta srušit pa vidiš da su još malo i sve oteli što se otet da na ZSE
Ovo trgovanje je postalo tragikomicnO.Ne mogu Ameri toliko narasti koliko mi mozemo pasti!!! [lol] [lol] [lol]
Ovo trgovanje je postalo tragikomicnO.Ne mogu Ameri toliko narasti koliko mi mozemo pasti!!! [lol] [lol] [lol]
[thumbsup]
Što mislite, kako će na burzu djelovati glasanje o povjerenju vladi prekosutra? Pada vlada, pada burza ili?
Osobno mislim da bi bila sreća i spas za burzu da ova nesposobna vlada kojoj ne vjeruje 80% građana padne i da bi onda uslijedio rast burze!
Na žalost, bojim se da nećemo biti te sreće jer će one prodane duše iz HSS-a glasati za vladu da spase svoje fotelje,a to onda znači još godinu dana ove agonije i bezperspektivnosti cijelog društva…
jao kada krene
Ovo je igra koja se zove OTMI SVE sad je vrijeme da se istiskaju mali dioničari sa ZSE i to je to tj drugim riječima pljačka u tjeku
Razni analitičari objašnjavaju zašto mi kao padamo dok cjeli svijet raste a kad oni padaju onda smo pod vanjskim utjecajem i tako cjelu godinu
Kod nas nema vlade odavno kod nas nema zakona odavno a to sve odgovara igračima na ZSE a hanfa to je institucija samo za lendove nesposobne i neznalice sa jako jako dobrim primanjima NAŽALOST
Kod nas nema vlade odavno kod nas nema zakona odavno a to sve odgovara igračima na ZSE a hanfa to je institucija samo za lendove nesposobne i neznalice sa jako jako dobrim primanjima NAŽALOST
Brkaš nesposobnost i neznanje sa nemoralom i još nekim drugim osobinama…