ako znaš što radiš i kako radiš… i imaš strategiju….tad ti pogled na semafor nije važan… da ne kažem nebitan.
Moš mislit, kako smo svi na burzi pametni. [smiley1]
Meni se ipak čini kako večina trguje po onoj narodnoj….”što Bog da i sreća junačka”
….
Sa puno generala svaki dan poslije bitke oko 16:00 sati.
Bok svima, nisam mogao odoliti ,a da se ne pohvalim sa -4 %,uglavnom zahvaljujuci ini i elka. [smiley10] Prvi post ,pa eto nek se zna.
Dragi kolega, kad sam počeo mešetariti u jesen 2005, nakon 3 mjeseca bio sam u minusu oko 10%.
Sada imam više nego duplo od uloženog.
Samo ne znam kako drugi vode preciznu statistiku svojih postotaka, pa ja bih za to trebao knjigovođu, jer stalno sukcesivno kupujem, neki put i izvlačim, tako da nemam pojma kolko je to točno u postotcima.
Najvažnije je da imam sve više, zar ne ?
Što ćemo, imam dojam da nas je danas malo udarila mini-korekcijica na nekim likvidnim dionicama. Ili se varam?
Malo mi pljusno ATLS pa sam morao dokupljivati kada je prilika. HDEL, JNAF, IGH rasli a THNK nesto mrvicu skliznula. VDKT se trguje u klasicnom rasponu od 3200-3150 vec neko vrijeme – i onda detonira u par dana to je nekako karakteristicno za njega ali neka ga. [smiley2]
DLKV malo sklizno ali ne dovoljno da bi isao u dokup. Sveukupno ja u plusu i danas…..
Nevera:
”
Bok svima, nisam mogao odoliti ,a da se ne pohvalim sa -4 %,uglavnom zahvaljujuci ini i elka. [smiley10] Prvi post ,pa eto nek se zna.
”
Dragi kolega, kad sam počeo mešetariti u jesen 2005, nakon 3 mjeseca bio sam u minusu oko 10%.
Sada imam više nego duplo od uloženog.
Samo ne znam kako drugi vode preciznu statistiku svojih postotaka, pa ja bih za to trebao knjigovođu, jer stalno sukcesivno kupujem, neki put i izvlačim, tako da nemam pojma kolko je to točno u postotcima.
Najvažnije je da imam sve više, zar ne ?
evidentiraš svaku transakciju, tako ćeš imati preciznu statistiku.
Mogla bi INA danas zaroniti ispod 3.000
Kaj je ovo, opet građevinari odoše u blokadu. A svi tvrde da su male preskupi. Kajgod.
Ovih dana je Burza kao Formula 1. Zanimljiv je start i prvi zavoj. I onda malo pred kraj utrke. [smiley10]
Čudi me veliki nalog od 18000 dionica na IPKK. Prodaje za 1300, a mogao bi za 1357. Pušiona je cca 1 milion.[smiley7]
Ovih dana je Burza kao Formula 1. Zanimljiv je start i prvi zavoj. I onda malo pred kraj utrke. [smiley10]
sve ovisi o gumama kolega[smiley11]