-U ovoj općoj pomami za firmama građevinskog sektora neki kao da su tek sada primjetili JDKM koji se trguje tek negdje oko 1 booka za razliku od ostalih građevinara koji su na 7-8 bookova. A još kad ispale konsolidirano….e, tada će biti svega.
-moju milu božjakovinu kupuju čvrste ruke, to mi se sviđa, a danas je počeo sajam vina u bruxellesu. Jako važna manifestacija za kutjevačke podrume, kao i uvijek osvajaju sve nagrade
-tučnjava je i na kupnji lole ribara, ali većina to uopće ne primjećuje a to je da jedan te isti čovjek već danima uredno kupuje. Čak sam i ja neki dan malo kupio kad je netko fino dao po ask-u
-Tehnomontom se isto netko uredno krca već mjesec dana, ali naravno, široke mase ni to ne primjećuju.
Što ćemo, imam dojam da nas je danas malo udarila mini-korekcijica na nekim likvidnim dionicama. Ili se varam?
Meni je portfelj trenutno na +6,47 [smiley2]
Hvala bogu, i meni je još uvijek u plusu, ali je samo danas tresnuo za 3%. Ali to su uglavnom bile zadnje cijene nervoznih na zatvaranju. Prosječne su bile značajno više, tak da nema frke. [smiley11]
Ja sam danas uspio pocrvenit ko paprika. -3% portfelja. [smiley2]
Evo da se pohvalim ne sebe nego moj portfelj ,koj je u ovom crvenilu narasto 2,1%
Bok svima, nisam mogao odoliti ,a da se ne pohvalim sa -4 %,uglavnom zahvaljujuci ini i elka.
[smiley10] Prvi post ,pa eto nek se zna.
ako znaš što radiš i kako radiš… i imaš strategiju….tad ti pogled na semafor nije važan… da ne kažem nebitan.
Zvijezda dana IPKK. Usudio bih se reći, iako je tek ponedjeljak: zvijezda tjedna IPKK.
Bok svima, nisam mogao odoliti ,a da se ne pohvalim sa -4 %,uglavnom zahvaljujuci ini i elka.
[smiley10] Prvi post ,pa eto nek se zna.
Prvo pa muško. Dobro došao na Forum. [smiley11]
ako znaš što radiš i kako radiš… i imaš strategiju….tad ti pogled na semafor nije važan… da ne kažem nebitan.
Ma naravno. Tako sam nekidan otišao u danu u plus preko 3%. Ako imaš vjeru u investiciju, nema brige.
tehnomont mljaccccccccc,istra d.d njam njam,brionka mmmmmmm.pa onaj elektricni koncar………….[smiley2]
…
Što ćemo, imam dojam da nas je danas malo udarila mini-korekcijica na nekim likvidnim dionicama. Ili se varam?
Upravo tako.
Blue chip dionice su “najviše” ili bolje reći uglavnom padale.
Zahvatilo nas je lagano crvenilo kao i Europu, ali puno manje nego naše istočne susjede.