Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Stvar je vrlo jednostavna. Za pad burze krivi su ovi koji prodaju. Ja sam kupovao neke dionice na Crobexu 5300 ali nisam prodao ništa. Da svi tak rade nebi bilo pada.

Nije to domene ni dotebe ili nekog drugog malog to je igra takva da ti sve otmu pa ovo je legalizirana pljačka malih dioničara

Stvar je vrlo jednostavna. Za pad burze krivi su ovi koji prodaju. Ja sam kupovao neke dionice na Crobexu 5300 ali nisam prodao ništa. Da svi tak rade nebi bilo pada.

Evo, onda sam ja zaslužan za rast. Ja sam kupovao na Crobexu 1300, i nisam ništa prodavao.
[/quote]
a prodao si na 5300 ,da ti nisi iz nekakvog fonda možda

auuuu bato to si gadno zaglibio [huh] pravo ortodksoksni dugorocni [shocked]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

http://www.cnbc.com/id/15921552/site/14081545/

Svaka slučajnost sa ZSE prosto nemoguća

..alo ekipa jeli se i sutra sramotimo ili je ili imamo dan više odmora od ove naše tužne burze..

Kolega,burza nije humanitarna ustanova!!!
No nadam se da ćete iz svojih grešaka izvući pokoji zaključak.
Pozdrav

PITANJE,,,,,,AKONEKAD BUDE SHORT SLING–A MA KOPKA ME KAKO DA BUDEM SIGURAN DA CE MI ONAJ KOME POSUDIM DINICE,,DA CE MI IG I VRATIT,,,,,,

PITANJE,,,,,,AKONEKAD BUDE SHORT SLING–A MA KOPKA ME KAKO DA BUDEM SIGURAN DA CE MI ONAJ KOME POSUDIM DINICE,,DA CE MI IG I VRATIT,,,,,,

post [lol] [lol] [lol] [lol] [thumbsup]+gramatika [lol] [lol] [lol] [thumbsup]

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

http://seebiz.eu/hr/burze/regionalna-burza-do-kraja-godine-pismo-namjere,94482.html

Pozdrav
[/quote]
Ali nije ni mjesto za krađu. A vlada nas je indirektno pokrala jer je uzela novac iz banaka za potrošnju države a taj nivac je bio namjenjen za dionice. Uz pomoć Novodrekca, naravno.

IDEJA O JEDINSTVENOJ JUGO BURZI JE ODLIČNA.

Tehničko pitanje: ..hoćemo li i dalje trgovati kao danas, preko interneta?

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Pozdrav
[/quote]
Ali nije ni mjesto za krađu. A vlada nas je indirektno pokrala jer je uzela novac iz banaka za potrošnju države a taj nivac je bio namjenjen za dionice. Uz pomoć Novodrekca, naravno.
[/quote]
Kolega o čemu Vi to?
Dobronamjerno Vas savjetujem da se ne bavite dionicama.
S takvim stavom uvijek i na svakoj svjetskoj burzi bit ćete "ovca za šišanje"!
Niti Država niti bilo tko drugi ne snosi odgovornost za Vaša pogrešna ulaganja.Samo Vi!!!
Pozdrav

New Report

Close