Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ako Šeks idući tjedan zatvori Sanadera oće li burza ponovno pasti ili će nam vratiti ono što su nam prošlo ljeto uzeli na konto tog hoštaplera ?

a ako netko napokon zatvori šeksa, hoćemo li onda porasti ili pasti?

nista od navedenog nece burzu pomaknuti [bye]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Sutra se ne radi pa prodajte danas dok se još može. [lol]

who dares, wins

Ako Šeks idući tjedan zatvori Sanadera oće li burza ponovno pasti ili će nam vratiti ono što su nam prošlo ljeto uzeli na konto tog hoštaplera ?

[/quote]

jedino da cijela vlada završi iza rešetaka na 10 godina, onda bi burza skočila sigurno 10%

[/quote]

jedino da cijela vlada završi iza rešetaka na 10 godina, onda bi burza skočila sigurno 10%
[/quote]
A da im damo 100 god zatvora pa da skoći 100%.
Mislim da je dosta 50.Ja bi s time bio zadovoljan,a poslije može ići i pomilovanje,kada kapitalkiziramo dobit.

Fućkaš samo zatvor to je za nas niš koristi, samo trošak… prvo blokiranje imovine i računa, onda procjena štete pa pljenidba svega zarađenog ili stvorenoga na dokazanim kriminalnim aktivnostima bez obzira o kome se radi i kome se pogodovalo!

Svi pričaju samo o zatvoru a nitko se ne pita gdje su završile milijarde zamračenih kuna te tko ih je i kako oprao [shocked]

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Ovo je fenomem od burze a isto tako i od države ( MISLIM VLADE)

Fućkaš samo zatvor to je za nas niš koristi, samo trošak… prvo blokiranje imovine i računa, onda procjena štete pa pljenidba svega zarađenog ili stvorenoga na dokazanim kriminalnim aktivnostima bez obzira o kome se radi i kome se pogodovalo!

Svi pričaju samo o zatvoru a nitko se ne pita gdje su završile milijarde zamračenih kuna te tko ih je i kako oprao [shocked]

e to je to,pare vratit [thumbsup]

ljepo ta naša burza ide……..zbilja pratimo strane indexe…..samo mi nešto tu ne štima…..oni su na sve večim nadmorskim visinama a mi na sve manjim i manjim od početka tjedna…….. [huh]
jel to neki novi rast prema dolje?…..nije ni matematika više što je nekad bila…… [lol] [lol]

Šta će se desiti sa našim dionicama ako burza "propadne",s obzirom na promet to je jako realan scenarij.

budu ti isti koji su je uništii torbarili i kupovali za 1 kn…..to je sasvim normalno za očekivat kod nas…. [lol] [lol]

p.s.
moramo se malo šaliti, ne…….dosada ubija….

Stvar je vrlo jednostavna. Za pad burze krivi su ovi koji prodaju. Ja sam kupovao neke dionice na Crobexu 5300 ali nisam prodao ništa. Da svi tak rade nebi bilo pada.

Stvar je vrlo jednostavna. Za pad burze krivi su ovi koji prodaju. Ja sam kupovao neke dionice na Crobexu 5300 ali nisam prodao ništa. Da svi tak rade nebi bilo pada.

Evo, onda sam ja zaslužan za rast. Ja sam kupovao na Crobexu 1300, i nisam ništa prodavao.

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

New Report

Close