e da štrašno, i dalje ćemo se zaduživati,,,, prejako,,
kaže da treba razbiti "situaciju depresije" pa to može vrlo jednostavno da javno kaže da nezna šta radi osim šta se zadužuje i da potraži nekoga tko zna šta da se napravi,, pa makar to bilo 10 tak japanaca il kineza, jeftijije bi prošli da platimo nekog tko zna šta napraviti neko ovako,,,
Ne znam kako Vi- ali , ja optimistično ! Jest da je sve u qurcu – očito- ali ipak neka mala
doza nade za oporavak je tu. Po meni- IDE NABOLJE….
/ koliko i kada se smije jako psovati?/
sjetite se kaj vam kazem nece biti rasta ni 1.5pct sljedece godine biti cemo sretni sa pozitivnom nulo jer ja nevidim ko ce trositi 360000nezaposlenih,1.2mil umirovljenika javni i drzavni sektor kojim su place zamrznute naredne dvije godine,70000radnika koji rade a ne primaju placu pa molim vas pogledajte te balone od nekretnina uh sto ce da puca ovu zimu
ZAUSTAVITE ŠUKERA, UPROPASTIT ĆE I VAŠU PRAUNUČAD
hihihi
Ako Vas burza ne upropasti , uciniti ce to Mr. Suker!
prekrasno…
[smiley]
Naši fondovi još nisu dobili nikakvu depešu o ulaganju u domovinu? Odnijeli su sve van i šta ćemo sad mi …? Čekajte malo …pa, doma ćemo sve ostaviti u 3PM i otići s parama u svijet….?
Što se čudimo problemima ….. još je sve o.k. i super…
Dajte dosta više prebacivanja para na strana tržišta…..sve ćete nas dovesti na prosjački štap
takvom politikom …..Da ste ostali ovdje – narasla bi imovina fondova i više od 50 % …..
Ovako se to ne radi. Ipak , treba i kod kuće nešto raditi u ulagati.
daj kad će to upropaštenje više. želim izgubit svu imovinu u dionicama. samo nek krene oporavak, evo baš to želim iz altruističkih pobuda. želim propast [bye] pa da nastavimo u miru božjem na put oporavka.
daj kad će to upropaštenje više. želim izgubit svu imovinu u dionicama. samo nek krene oporavak, evo baš to želim iz altruističkih pobuda. želim propast [bye] pa da nastavimo u miru božjem na put oporavka.
PROCJENE ZA 2010. I 2011.
MMF upozorava: Od Hrvatske lošije stoji jedino Grčka.
Oporavak je previše slab da bi osigurao veće otvaranje radnih mjesta pa nezaposlenost ostaje najveći ‘ekonomski i socijalni izazov’….
Jutarnji list
PROCJENE ZA 2010. I 2011.
MMF upozorava: Od Hrvatske lošije stoji jedino Grčka.
Oporavak je previše slab da bi osigurao veće otvaranje radnih mjesta pa nezaposlenost ostaje najveći ‘ekonomski i socijalni izazov’….
Jutarnji list
[/quote]
Znači imam šanse [pray] [lol]
nemoj si to željeti molim te
Ako Šeks idući tjedan zatvori Sanadera oće li burza ponovno pasti ili će nam vratiti ono što su nam prošlo ljeto uzeli na konto tog hoštaplera ?