Strahovito otvaranje sa 8 dionica sve u crvenom. [lol]
OČAJ, OČAJ,OČAJ
nitko niš ne kupuje
veći promet napravi konzumov market nego ova bijeda od burze
jadno, prejadno.
ajde ugasite ZSE, šteta struje i tolikih ljudi da tamo besposleni sjede [embarass]
OČAJ, OČAJ,OČAJ
nitko niš ne kupuje
jadno, prejadno.
ajde ugasite ZSE, šteta struje i tolikih ljudi da tamo besposleni sjede [embarass]
[/quote]
Kolega tko bi kupovao kad je u javnosti stvorena percepcija da je od dionica jedino heroin gora stvar. Tko se dotakne dionica propao je do petog pokoljenja. Jedino što u ovoj državi ima nadnaravnu vrijednost su strani krediti koje nam lifraju sa basnoslovnom kamatom. A Vlada ne stigne ništa drugo ni raditi osim međusobnih obračuna i zabijanja noževa u leđa jedni drugima.
OČAJ, OČAJ,OČAJ
nitko niš ne kupuje
E da… Kako će kupovati kad svi čuvaju dragocjeni keš, u strahu da ne bi ostali i bez to malo što imaju.
Ali mene zanima kada će naši Kervieli izaći pred sud, evo čovjeka osudilo, ne gine mu strijeljanje.
Agram Brokeri se ne bi smjeli ovoliko reklamirati, jer ovo kako njima ispada sustav je nedopustivo….
OČAJ, OČAJ,OČAJ
nitko niš ne kupuje
jadno, prejadno.
[/quote]
Kolega tko bi kupovao kad je u javnosti stvorena percepcija da je od dionica jedino heroin gora stvar. Tko se dotakne dionica propao je do petog pokoljenja. Jedino što u ovoj državi ima nadnaravnu vrijednost su strani krediti koje nam lifraju sa basnoslovnom kamatom. A Vlada ne stigne ništa drugo ni raditi osim međusobnih obračuna i zabijanja noževa u leđa jedni drugima.
[/quote]
ja niti ne očekujem da se netko sa strane sad uključi na burzu, to je iluzija. mene više brine što od nas koji smo godinama na burzi nitko nema volje za kupnjom! je li to zbog toga što nema keša ili svi smatraju da su dionice po ovim cijenama preskupe pa čekaju pad??
OČAJ, OČAJ,OČAJ
nitko niš ne kupuje
jadno, prejadno.
[/quote]
a prijatelju sto se cudis? pa nije neko lud kupovat dionice propale drzave. ja jos imam samo dosta u ini ina-i,ht i nesto druge sice. isplatilo me iz ribe-a i ne pada mi na pamet vise ulagat u ovu burzu di ja vise imam na racunu nego je promet tamo..
hrvatska je propala..kupite pare i bjezite van na normalne markete.
OČAJ, OČAJ,OČAJ
nitko niš ne kupuje
jadno, prejadno.
[/quote]
a prijatelju sto se cudis? pa nije neko lud kupovat dionice propale drzave. ja jos imam samo dosta u ini ina-i,ht i nesto druge sice. isplatilo me iz ribe-a i ne pada mi na pamet vise ulagat u ovu burzu di ja vise imam na racunu nego je promet tamo..
hrvatska je propala..kupite pare i bjezite van na normalne markete.
[/quote]
kolega, ne burzi ima dionica firmi koje dobro posluju….čak i bolje od mnogih očekivanja a neke če naše firme nakon ove krize biti još jače i bolje a njihove dionice vrijedit če mnogo više od sadašnjih cijena….
naravno da se situacija u državi reflektira i na burzu ali konstatacija da nitko nije lud kupovati dionice propale države nikako ne stoji, jer država ne izdaje dionice nago samo ima udio u nekim tvrtkama i to je to…….a naravno da u mnogim tvrtkama država nema ni udio, neke naše firme posluju samo ili večinom na stranim tržištima itd.itd……
kolega, ne burzi ima dionica firmi koje dobro posluju….čak i bolje od mnogih očekivanja a neke če naše firme nakon ove krize biti još jače i bolje a njihove dionice vrijedit če mnogo više od sadašnjih cijena….
naravno da se situacija u državi reflektira i na burzu ali konstatacija da nitko nije lud kupovati dionice propale države nikako ne stoji, jer država ne izdaje dionice nago samo ima udio u nekim tvrtkama i to je to…….a naravno da u mnogim tvrtkama država nema ni udio, neke naše firme posluju samo ili večinom na stranim tržištima itd.itd……
najtrazeniji commodity u hrvatskoj je cash tako da sve sto ti govoris nema smisla. cash se uzima od prosjecnih ljudi ne od bogatasa. u hrvatskoj trenutno ide 1 zaposlen na jednog penzionera – ne znam tocan podatak ali mislim da je negdje u hr oko 1.4 miolion zaposlena na 4.5 mil ljudi.?!?!?!? o cem pricamo mi ovdje..pa zar ti ocekujes da ce doci nekakav GS, Citi, UBS, BofA, CS, DB i da ces od njih uzet pare?
ljudi su se debelo opekli i iskreno ja ti ne vidim oporavak burze u Zagrebu.
i nema naprijed dok je glavni motor ulaganja dividenda..samo expanzija radi u kapitalizmu..
zao mi je sto ti to moram reci ali hrvatska je osudjena na ‘haben Sie Zimmer frei?’
Redovni promet 2.714.753,82
brojke govore vise od 1000 rijeci