Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

naravno uz sve gore nabrojano jasno je da je mnogo novca otišlo ili odlazi u nepovrat i jasna je namjera da se koče i oni koji prema svojim pokazateljima nisu to zaslužili a sve u cilju totalnog cijeđenja naivnih kako bi organizatori igre ipak uspjeli uči dovoljno da bar malo pokriju svoja neuspješna ulaganja………no i nelikvidnost im ne ide u prilog tako da se iz tog razloga ovoj "talačkoj krizi" ne vidi kraj….. uz to, na ovoj burzi nema "trečih" koji bi se upustili u igru i pomrsili ima račune, pa se naravno zna tko izvlači najdeblji kraj…..kao i uvjek…….DOSTA je toga više……..
nitko više nije naivan da vjeruje u slučajnosti i misli da tako mora biti……trenutno se sve vidi i jasno je kao dan a sada je samo pitanje dokle?…….

"tako je, zivio govornik!"
povikase seljaci

meni se cini kolega da ste vi vec dobrano ostali bez gaca, a sada se zalite jer Vam netko hoce prodati stap za Vase gace.

da ste ucili, ne bi Vam se dogodilo da se bavite s necim (burzom) o cemu pojma nemate…

ali bottom line – hvala na lovi.

[smiley]

Vezano uz komentar , gosp.Lopina, da fondovi nemaju jadni što kupovati pod KRITERIJIMA koje
su sebi zacrtali NEKAD DAVNIM DOBRIM VREMENIMA….. reći ću kratko :

…… kad auto ne vuče…..ja podesim broj okretaja i dodam gas!

Gas bi trebali davati OIF,a oni goriva nemaju i kada pritisnu brzo izgore.
A mirovincima se ne žuri.Oni mogu čekati i njihova strategija bi trebala biti skupljanje što niže
jer ionako svakog mjeseca dolazi novi keš ,a isplate po drugom stupu su ionako beznačajne.
I svake slijedeće godine njihov priliv bi trebao biti veći od odlijeva.
A valjda će se jednog dana i država zasititi i ne uzimati više od obeznih 50% imovine u državne
papiriče.

naravno uz sve gore nabrojano jasno je da je mnogo novca otišlo ili odlazi u nepovrat i jasna je namjera da se koče i oni koji prema svojim pokazateljima nisu to zaslužili a sve u cilju totalnog cijeđenja naivnih kako bi organizatori igre ipak uspjeli uči dovoljno da bar malo pokriju svoja neuspješna ulaganja………no i nelikvidnost im ne ide u prilog tako da se iz tog razloga ovoj "talačkoj krizi" ne vidi kraj….. uz to, na ovoj burzi nema "trečih" koji bi se upustili u igru i pomrsili ima račune, pa se naravno zna tko izvlači najdeblji kraj…..kao i uvjek…….DOSTA je toga više……..
nitko više nije naivan da vjeruje u slučajnosti i misli da tako mora biti……trenutno se sve vidi i jasno je kao dan a sada je samo pitanje dokle?…….

povikase seljaci

meni se cini kolega da ste vi vec dobrano ostali bez gaca, a sada se zalite jer Vam netko hoce prodati stap za Vase gace.

da ste ucili, ne bi Vam se dogodilo da se bavite s necim (burzom) o cemu pojma nemate…

[smiley]
[/quote]

dragi kolega…….znam da če vam zbog toga biti krivo ali na burzu sam se uključio u vrijeme največeg pada i lijepo zaradio…….taman negdje onih dana kada sam i ovaj nick aktivirao……..nikada paničar u trgovanju, uvijek smiren i isplatilo se…..
vaše neprestano spominjanje brutalnog kapitala čini mi se pomalo bolesno i to vam je mantra za one trenutke kada nemate što pametno reči i kada lažete…..
na ovom forumu več ste više puta uhvačeni u lažima (za to postoje dokazi i to mogu potvrditi svi kolege koji češće prate forum) tako da je vaš kredibilitet na ovom forumu jadnak 0…….
i zato vam šaljem jedan brutalni pozdrav i apeliram na vas da prestanete lagati, jer i sami vidite svaki dan u medijima kako lašci na kraju završe….ili su iza rešetaka ili su brutalno kompromitirani…..

hugh nadam se da si clan HNF-a ili nasih stranaka
DOSTA govori puno gradjana ali nemaju muda to je problem u drzavi

ne razumijem što ste prvom rečenicom htjeli reči…..dajte se skoncentrirajte i složite neku razumljivu rečenicu……

P.S.
inače, niti jesam niti sam ikada bio član neke stranke…….i to je moja velika prednost nad večinom vas…..ako ništa drugo, onda barem moralna……

povikase seljaci

[smiley]
[/quote]

dragi kolega…….znam da če vam zbog toga biti krivo ali na burzu sam se uključio u vrijeme največeg pada i lijepo zaradio…….taman negdje onih dana kada sam i ovaj nick aktivirao……..nikada paničar u trgovanju, uvijek smiren i isplatilo se…..
vaše neprestano spominjanje brutalnog kapitala čini mi se pomalo bolesno i to vam je mantra za one trenutke kada nemate što pametno reči i kada lažete…..
na ovom forumu več ste više puta uhvačeni u lažima (za to postoje dokazi i to mogu potvrditi svi kolege koji češće prate forum) tako da je vaš kredibilitet na ovom forumu jadnak 0…….
i zato vam šaljem jedan brutalni pozdrav i apeliram na vas da prestanete lagati, jer i sami vidite svaki dan u medijima kako lašci na kraju završe….ili su iza rešetaka ili su brutalno kompromitirani…..
[/quote]

ako ste zaradili – zasto cvilite?

ili je ipak Vasa lova negdje drugdje zavrsila jer ste u 11mjesecu 2008 kupovali pojeftinjele dionice npr. gradevinara?

[wink] [smiley]

nadam se da danas kreće taj vaš pad…..ili možda drugi put…
ja spokojan…..skoro pa ceo unutra…….jdpl najviše….

[yawn]

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

krivo, tada sam kupovao ht i ernt……pokupio dividene i u onom velikom rastu kapitalizirao dobit……najviše sam u međuvremenu zaradio na atpl,nešto manje na viru i krašu koji sam prodao pre rano a on odljepio do ovih razina od 480 kn i to mi je največa pogreška…..nije bilo gubitka ali mogao sam zaraditi puno,puno više jer sam kupovao na 280…………no to nije ni bitno….ne mogu vam sada prepričavati cijelu svoju ne tako dugačku ali relativno sadržajnu povijest trgovanja…….
u građevinarima sam bio samo 3 puta i od toga 2 puta lijepo zaradio a 5% sam izgubio na igh pri onoj manipulaciji sa informacijama jer se nisam zadovoljio sa 15% rasta…..no ni to nije bitno a vama je neznam iz kojeg razloga vjerovatno žao što nisam izgubio na građevinarima ili samo malo provocirate i ispitujete teren……

povikase seljaci

[smiley]
[/quote]

[/quote]

ako ste zaradili – zasto cvilite?

ili je ipak Vasa lova negdje drugdje zavrsila jer ste u 11mjesecu 2008 kupovali pojeftinjele dionice npr. gradevinara?

[wink] [smiley]
[/quote]

uostalom, zašto nebi, iako sam zaradio pisao o stvarima koje me smataju?….kakve to veze ima jedno s drugim?……

Uspaničila sam se danas bez veze….. na kraju dana -zadovoljna…Ipak, nema više onih prokletih minusa , minusa…. kao da razumniji ljudi drže novac u rukama….
Još me drže oni stresovi kad je sve bjesomučno padalo..danas sam bila garant sigurna da će mi pozliti
od minusa na građevinarima… ali, je ok.

p.s. Tigrus, hebeš politiku…dajte malo drmajte burzom na pozitivniji način!

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Sry ….. što pitam, …… ali, …… jesi li ti hugh …. ili miami …. ?

Kaj te muči, …. njofra ? [wink]

halfte trinken, halfte Šarcu geben

Dobro je da burza uopće postoji s ovakvim političarima. Trebali bi na forumu više hvaliti one fondove koji se usuđuju ulagati u hrvatske dionice. One koji ih prodaju, njih moramo razumjeti.

http://seebiz.eu/hr/makroekonomija/hrvatska/trgovinski-atasei-preuzimaju-gospodarsku-diplomaciju,93876.html

obuka traje 3 mjeseca, glavni predavač bit će Neven Jurica

New Report

Close