……….. Treba UPUMPATI kapital ma burzu!!!
Nakon 13.04.2009.g. kada su ZADNJI- PONAVLJAM Z A D N J I put mirovinci – upumpali lovu na ZSE- oko 100 MIL ,kako se sjećam da su pisali….OD TADA NI TRAGA -NI GLASA – financijskim injekcijama ! ?
Pa , zar je tako teško odvojiiti 100 MIL za podizanje indexa..?
Ostavit ćete u gabuli kompanije i izvući iz smeća samo one koje morate- višom silom?
A ostali nek krepaju?
ma nema problema…sve prema zeljama ..samo da se ti iskrcas…. [yawn]
Što imaš protiv toga da država odkupi dionice od mene?
Inverter, ja ne nudim PŠENICU -GMO iz ruskih ratnih rezervi. Država će kupnjom na višim cijenama
INVESTIRATI U DIONIČKA DRUŠTVA i direktno pomoći- ne samo meni- nego i kompanijama, kojima cijena dionice utječe na jamstva, kapital i ostalo..Ma, niste uopće svjesni akcija i reakcija…hebeš
takve zadojene stavove o pojedincima i poslu u Hrvatkoj.
Moš mislit..meni ćete pomoći..da iz -70 prodam na -65… koji kretenizam.
Koje firme prve uobičajeno izlaze sa izvješćima o poslovanju za 9 mjeseci ?
Inverter, ja ne nudim PŠENICU -GMO iz ruskih ratnih rezervi. Država će kupnjom na višim cijenama
INVESTIRATI U DIONIČKA DRUŠTVA i direktno pomoći- ne samo meni- nego i kompanijama, kojima cijena dionice utječe na jamstva, kapital i ostalo..Ma, niste uopće svjesni akcija i reakcija…hebeš
takve zadojene stavove o pojedincima i poslu u Hrvatkoj.
Daj vise Miami molim te reci mi koliko miliona imas u dionicama kad se toliko prsis u svakom postu .
Ispada da mozes ovako jadan dnevni promet sama da napravis .
Crno
Jesmo li dosegli krajnju točku pesimizma?
Da su danas izbori, 31,4 posto građana bi glasovalo za SDP, dok bi za HDZ bilo njih 26 posto, pokazalo je istraživanje agencije Ipsos Puls za Novu TV. Treća stranka je i dalje HNS (7,5%), a izborni prag prelaze još HSP, HSU i HSS. Razina optimizma koja je zadnjih nekoliko mjeseci u silaznoj putanji u rujnu je dosegla najnižu razinu ikada, a birači svih stranaka u većini imaju negativan stav o smjeru u kojem se zemlja kreće. Čak 78 posto ispitanika smatra da zemlja ide u pogrešnom smjeru, a rad Vlade Jadranke Kosor ne odobrava 71 posto ispitanika. Predsjednik Josipović i dalje predvodi listu najpopularnijih političara.
JACO ODLAZI !!!! SPASI DRŽAVU I BURZU!!!! [angry]
Crno
Jesmo li dosegli krajnju točku pesimizma?
Da su danas izbori, 31,4 posto građana bi glasovalo za SDP, dok bi za HDZ bilo njih 26 posto, pokazalo je istraživanje agencije Ipsos Puls za Novu TV. Treća stranka je i dalje HNS (7,5%), a izborni prag prelaze još HSP, HSU i HSS. Razina optimizma koja je zadnjih nekoliko mjeseci u silaznoj putanji u rujnu je dosegla najnižu razinu ikada, a birači svih stranaka u većini imaju negativan stav o smjeru u kojem se zemlja kreće. Čak 78 posto ispitanika smatra da zemlja ide u pogrešnom smjeru, a rad Vlade Jadranke Kosor ne odobrava 71 posto ispitanika. Predsjednik Josipović i dalje predvodi listu najpopularnijih političara.
JACO ODLAZI !!!! SPASI DRŽAVU I BURZU!!!! [angry]
Svaka cast na postu , posebno na zadnja dva uzvika .
Najpametnije bi bilo da ode bez vecih posljedica koje ce napraviti prodajom udjela HT-a .
Pa zar stvarno misle da smo svi hrvati debili , majmuni i ovce .
Znaju da ce pasti na izborima pa sada zele pokrast koliko god mogu .
HT ce biti dogovoren sa onima koji budu najvise uplatili na offshore racune .
Koje firme prve uobičajeno izlaze sa izvješćima o poslovanju za 9 mjeseci ?
kodt
Pitao sam se iz koje to brojke izbija ovoliki pesimizam i čangrizavost [lol] [lol] [lol]
koja jad i bjeda samo 2-3 dionica nešto se trži.
ovi što najavljuju pad baš im i neide nema tko da im proda [tongue]