Kako je tržište postalo nelikvidno i trejderi više neće imat posla, morat će se naučiti strpiti koji dan mjesec a onda postanu i dugoročni ulagači kad vide da to i nije tako loše!
[lol]
Kako je tržište postalo nelikvidno i trejderi više neće imat posla, morat će se naučiti strpiti koji dan mjesec a onda postanu i dugoročni ulagači kad vide da to i nije tako loše!
[lol]
ti si nasel pricat o trejderima, pa ti ne drzis dionice dulje od pol sata
Dinko istovara ATGR a kupuje INU, šta mislite da li će biti u pravu kao i do sada.
[lol]
ti si nasel pricat o trejderima, pa ti ne drzis dionice dulje od pol sata
[/quote]
kolega bob,
iznenadili bi se da mi vidite portfelj, pogotovo onaj koji je netaknut 12 godina, vjerojatno zbog nostalgije!
Da pojasnim, nužda zakon mijenja, tako sam se i ja krajem 2007 godine upustio u trejd, naravno kad su mi obveze dopuštale. Da u tom vremenu nisam krenu sa trejdom, danas bi svakako bio u milijunskom gubitku. Zahvaljujući tome, 2008 godinu završio sam u – 2,23 %!
Dakle, da ponovim današnji trejderi postaju malo strpljiviji ulagači osim nas par nestrpljivih!
LP
[thumbsup]
http://www.jutarnji.hr/mladen-barisic–policija-mu-pronasla-2-5-milijuna-kuna/891106/
Likvidan im je ovaj carinik! [tongue]
http://www.jutarnji.hr/mladen-barisic–policija-mu-pronasla-2-5-milijuna-kuna/891106/
Likvidan im je ovaj carinik! [tongue]
hehe pa kak ćemo rast kad buju nam sve "investitore" pohapsili 😉
NOVI SVJETSKI POREDAK
Joel Kotkin: Hrvatska će biti "maslinarska država", među onima kojima se ne piše dobro
nije nama Srbija problem, svi su na problem a najviše mi sami
Koga je briga za trgovanje- pohapsite tu bandu- a onda ćemo lako razmišljati o tržištu kapitala!
NOVI SVJETSKI POREDAK
Joel Kotkin: Hrvatska će biti "maslinarska država", među onima kojima se ne piše dobro
pa normalno kad smo drustvo idiota koji ne bi nista delali, nego dobivali pare za cuclanje kave na poslu.
ja bi svu tu bandu zaposlenika iz drzavnih poduzaca rastjerao.
a i ovi kreteni u vladi – nista drugo ne rade nego pokusavaju "Vladati" sto dulje…
kretenizam na kvadrat.