Zanimljiv certifikat.
Ovo su , uglavnom, sve poznate materijalne činjenice pa prema tome…što misliš kolega, ide li dokapitalizacija LKPC ili ti kolege to trebaju nacrtati?
Smisao mojeg posta je bila zafrkancija, a ne ozbiljna diskusija. Cijena LKPC je trenutno u banani, pa sam iz tog razloga prozvao plavog i barbastarog, da se jave u trenutku kada im njihova omiljena dionica "lagano" tone.
S druge strane se moja omiljena dionica već danima "lagano" bilda ! [cool]
Ptkm preko 160
A prije par tjedana sam vam fino napisao na 130 da treba kupiti ptkm, ( cisti "kapendhendl" )
Ptkm preko 160
A prije par tjedana sam vam fino napisao na 130 da treba kupiti ptkm, ( cisti "kapendhendl" )
da sam slusao, sad bih prodavao, idem zid priblizit glavi…vrijedi kolega i za iduci put…
Ptkm preko 160
Ako je kapendhendl onda bi target mogao biti oko 190.
Obzirom da je u SAD – EU lagano završila euforija, i možemo očekivati skoru korekciju, ZSE kao da je već tu korekciju počeo odrađivati, što se vidi po mršavom obujmu trgovanja i Crobiju.
Može li neko naslutiti koliki će prometi biti za jedan mjesec!?Kako tržište diše, vjerojatno oko 2 – 3 mile
Hoće li neko od investitora imati interes uopće pratiti ovaj crobi
[bye]
najjači su mi ovi šta viču da je tržište precijenjeno vani a pogotovo u nas a svaki dan se lagano raste…..
lagano ali raste…a to je ono što najviše volim…
samo da kojim slučajem ne sruše ovaog s 40 komada ide glatko prema dolje
Ako si mislio na jdpl…..evo ja nadokpio i srušio tih 40 kom….