Svaka čast Faust. Godinama sam posjetitelj Foruma ali tek sad sam se registrirao samo da pohvalim ovo iznošenje srži problema.
kolega bigboss, u te vaše bajke ni sami ne vjerujete, pa nema smisla da se trudite uvjeriti nas koji smo još preostali na ovoj truloj burzi jer nismo ovce
slažem se da Hrvatskoj treba optimizam i treba joj karizmatski vođa bez putra na glavi. jaca kosor i šuki sigurno ne spadaju u tu kategoriju i dok se oni ne maknu, nema napretka Hrvatske, a onda opet ovisi koga ćemo izabrati na izborima
ja sam odavna vidio da idemo u krivom smjeru još kad je pošteni i princijepijelni Budiša izgubio od vicmahera Mesića koji se samo selio iz stranke u stranku radi ostanka na vlasti [bye]
budisa ti je ofarbani iskompleksirani derpe. usto je i bedast i tast pa su ga dobro izvozali 2000. posten i principijelan u nas, jedino se mogu sjetiti vlade gotovca, mozda tripalo i savka. ovo danas u politici je sve "sebi zaradim".
Kriminalno loš promet, a sunce vani sija ko tepsija. [bye]
jutro…pa cekajte …kolko ima sati?????
kaj vani sunce????
pofuk
Onome koji je danas prodao po bidu atgr od srca želim da mu je to za lijek
eto šta je naš crobex.
dok sa 2-3 dionice držiš crobex u zelenilu,ostale možeš zatuči u zemlju,a crobex je još uvijek "iznad vode".
bitno je da mi pratimo svjetske indexe-BOJU!
novi tjedni komentar kretanja na burzi…
http://investa.hr/komentar-dionice-burza/newsletter-dionice-zagrebacka-burza.html
kad svi ovakvi univerzalni menadžeri odu gdje već trebaju možda nam malo pomalo i krene
Vladimir Šelebaj-Sellier na meti je austrijske istrage o Hypu
Autor/izvor: SEEbiz / MK
ZAGREB – Vladimir Šelebaj-Sellier na meti je austrijske istrage o Hypu, doznaje SEEbiz iz dobro obaviještenih izvora
http://seebiz.eu/hr/banke/ekskluzivno-selebaj-sellier-na-meti-austrijske-istrage-o-hypu,92440.html
ako od ovog silnog prometa oduzmemo šminkere za popravljanje tobožnjeg prometa, mislim da uskoro i ostali brokeri mogu na čekanje i zaprti butigu,,
eto šta je naš crobex.
dok sa 2-3 dionice držiš crobex u zelenilu,ostale možeš zatuči u zemlju,a crobex je još uvijek "iznad vode".
bitno je da mi pratimo svjetske indexe-BOJU!
Pa mene bi bilo sramota biti u upravi Zagrebačke burze sa prometima mjesecima od 8-11 milona kuna…to je sramota tko nam vodi burzu..kakvo stanje u državi takvo izgleda na burzi…SRAMOTA