Dečki, ja sam prosječni neuki ulagač, koje ste ošišali na burzi, i koji su pobjegli od Vaše nauke.
Ako vas je sram odgovarati- preskočite temu.
Ipak, moj kapital je ostao i veći je -od razine nekih fondova , a i onih stručnjaka koji su pobjegli
s fondovske scene.
Takodjer, veći od mnogih licenciranih brokerskih društava, a vjerojatno i Vaših osobnih
portfelja.
Dakle, ovo je glas naroda , a ne glas financijske struke i zaboli me , za Vaše uvrede …
Mali ispravak, Antiša, za auto sam dobila – novac od DIVIDENDE, to sam i napisala.
Kako sam prije nekog vremena napisala…ne diže se Wall Street, ko glupi qurac bez veze, pa tako ni novčani fondovi…pa,. ako hoćete pare da Vam donesu slični meni- onda se potrudite sa strpljenjem
i živcima…
gospođo, ja sam sa svojim skromnim znanjem spreman ponuditi vam konzultacije, nevjerojatno mi je da raspolažete sa tolikom lovom a niste potrošili vremena da razumijete u što ulažete i zašto…
Dečki, ja sam prosječni neuki ulagač, koje ste ošišali na burzi, i koji su pobjegli od Vaše nauke.
Ipak, moj kapital je ostao i veći je -od razine nekih fondova , a i onih stručnjaka koji su pobjegli
s fondovske scene.
Takodjer, veći od mnogih licenciranih brokerskih društava, a vjerojatno i Vaših osobnih
portfelja.
Dakle, ovo je glas naroda , a ne glas financijske struke i zaboli me , za Vaše uvrede …
Mali ispravak, Antiša, za auto sam dobila – novac od DIVIDENDE, to sam i napisala.
Kako sam prije nekog vremena napisala…ne diže se Wall Street, ko glupi qurac bez veze, pa tako ni novčani fondovi…pa,. ako hoćete pare da Vam donesu slični meni- onda se potrudite sa strpljenjem
i živcima…
Kolegice samo hrabro kod Jenkija,ide zadnji val na volu,još 10% i game is over,sad ili nikad,jer nakon toga dosadna distribucija…neće se zarađivati ni za papar,ni tamo ,a kamoli kod nas,sutra prodati na ovoj bijedi od burze i preko bare1 [lol]
[/quote]
Kolegice samo hrabro kod Jenkija,ide zadnji val na volu,još 10% i game is over,sad ili nikad,jer nakon toga dosadna distribucija…neće se zarađivati ni za papar,ni tamo ,a kamoli kod nas,sutra prodati na ovoj bijedi od burze i preko bare1 [lol]
[/quote]
…………………………………………………………………………………………………………
Kad sam u Petak malo zbroio, oduzeo i pomnožio neke brojke, došao sam do frapantne činjenice da sam sam na ZSE- u napravio 3,64 % prometa, sve govori i potvrđuje tezu kolege philipsa da uskoro nećemo zarađivati ni za papar a kamoli za papriku!
[lol]
[sealed]
[/quote]
…………………………………………………………………………………………………………
Kad sam u Petak malo zbroio, oduzeo i pomnožio neke brojke, došao sam do frapantne činjenice da sam sam na ZSE- u napravio 3,64 % prometa, sve govori i potvrđuje tezu kolege philipsa da uskoro nećemo zarađivati ni za papar a kamoli za papriku!
[lol]
[sealed]
[/quote]
Pa kaj te onda briga za druge. Ako si sam napravo 3,64% od 17 milja to ti je nekih 600 000kn i da si zaradio 0,5% to ti je 3000 kn na dan. Onda je i Dinko mala beba za tebe. Samo tako ima još dana do NG. Ja se u opće ne bi žalio na 3 soma dnevno. Ili…?
s fondovske scene.
portfelja.
i živcima…
Malo si bacila kost…ali svejedno, imaš moju podršku. S nekim tvojim stavovima se baš i ne slažem, ali sa stavom- čista petica!!!
Verdi, ako nećete imati ni za papir, mi – neuki privrednici ćemo Vam posuditi novac.
Treba poanta na kraju? Ne? Napokon.
Verdi, ako nećete imati ni za papir, mi – neuki privrednici ćemo Vam posuditi novac.
Treba poanta na kraju? Ne? Napokon.
Samo Vi kolegice posuđujte pa će te i bez toga ostati. Ja ni ti posuđujem ni ti tražim. Vi porješavajte doprinose prema državi, a s ostatkom u banku i oročite.
koje su ovo igre oko INE, i na kraju bit će pojeo vuk magare(i sad je sit a magarca je…)
Ukratko sažetak događanja unutar mjesec dana i pogled na sljedećih mjesec dana…….
Hep ima koristi od visokih padalina jer proizvodi rekordne količine energije, a time utječe na smanjenje uvoza i jačanje svoje bilance, po projekciji može se očekivati od 2,5 do 3 milijarde Kn dobiti u 2010.
a time će se otvoriti mogućnost za jača ulaganja kako je i prije najavljeno od strane vlade, tako će se aktivirati i naša poduzeća u izgradnji novih objekata……. Primjer HE Lešće…….
onda nadalje u tonu energije povezivanjem plinovoda Hrvatske i Mađarske otvara se veliki potencijal za petrokemiju da kupuje plin po spotu i skladišti ga gdje joj je najpovoljnije i onda ga doprema u zimsko vrijeme kada traži najveću proizvodnju, nadalje oporavkom tržišta gnojiva i jačim vanjskim interesom za gnojivom(rekordna potražnja po vijestima iz ptkm) cijena gnojiva je rasla u zadnjih 20 dana oko 20 posto, dolazi do poboljšanja vanjskotrgovinske bilance, ali i do slijevanja inozemnog kapitala unutur RH…..
Ptkm će ubrzano vraćati kapital koji je posudila kada je imala velike minuse, a banke i fondovi gledati će da taj novac opet uposle imala je oko 718 milijuna kratkoročnih obveza, dok sada te obveze su oko 600 milijuna, dakle 118 milijuna Kn slobodno
Onda nadalje brodari koji rade vani više ne gube već zarađuju a i za turističke djelatnike sezona je odlična, pa stoga se može očekivati poboljšanje svih razina.
Onda nadalje trgovina obućom i odjećom u ovome 9 mjesecu prvi puta nakon 5 mjeseca 2009. je zabilježen snažan rast prodaje, nije kao što je bilo u 2008. ali je puno bolje nego u zadnjih godinu i po dana.
Sve u svemu ljudi rade sve bolje i bolje tako tako polako prolazi kriza i dolaze bolja vremena ………..
kolega bigboss, u te vaše bajke ni sami ne vjerujete, pa nema smisla da se trudite uvjeriti nas koji smo još preostali na ovoj truloj burzi jer nismo ovce
slažem se da Hrvatskoj treba optimizam i treba joj karizmatski vođa bez putra na glavi. jaca kosor i šuki sigurno ne spadaju u tu kategoriju i dok se oni ne maknu, nema napretka Hrvatske, a onda opet ovisi koga ćemo izabrati na izborima
ja sam odavna vidio da idemo u krivom smjeru još kad je pošteni i princijepijelni Budiša izgubio od vicmahera Mesića koji se samo selio iz stranke u stranku radi ostanka na vlasti [bye]
GRAĐEVINA
RBA: Ove godine nema oporavka građevine
http://seebiz.eu/hr/analize/rba-ove-godine-nema-oporavka-gradevine,92399.html
bez njih to ne bi znali, hvala RBA