Hvala Lucijan, malo sam to pogledala.
Da, situacija nije sjajna za fondove sa PP , privatnom ponudom. Dobra dio njih je nestao- a u odnosu
na prošli mjesec – većina njih je umanjila imovinu , naročito pozicija – 138.
Ipak, ima i super-uspješnih.POzicija 72!
Hvala fondovima- što su došli do jeftinih dionica – tako što su uništili dio cijena mojih dionica.
Antiša, ti si zbilja……..lulek…
Što nisu prodavali dionice gdje je država bila izložena gubicima.! Nek i ona malo podijeli rizik recesije. Da, onda bi fotelje grijali druge stražnjice …..
Znaš Antiša!
Te dionice / državne/ kojima ste početkom krize zaustavljali pad- te sam PRVE PRODALA!
Bilo je tako očito , da im dajete podršku.
Problem je nastao u tome- što sam TIM NOVCEM – prerano DOKUPILA ostatak… / dno se pokazalo
tek godinu dana kasnije/ . NIšta drugo. Pa ste malo dizali… pisali da je kraj krize…. i tako
jednog dana- ja sam nasjela i počela ulaziti u svoje podcijenjene dionice . I eto, još sam tu- i
čekam da se donese neka STRATEGIJA rada na burzi. I naravno,i da prestanete gledati samo sebe-
jer ste VI Krivi za ovaj drastičan pad cijena većine dionica u mom portfelju – koje ste nogirali.
Pozicija 72 i 91 koji su uspješni- tu su deponirani novci sa većim kamatama nego u bankama?
Koji su to godišnje moguće REALNE zarade ?
@miami kratko,
kao prilično "teška" ulagačica (sama pišeš pola milje eura) na burzi s ovakvim prometima ne možeš ulagati kao npr. gospon znan kao "med i punomasno mljeko" ili možeš ali samo s manjim dijelom love, zatim u relativno zadužene koje daju veću dividendu od kamate ali dobro zarađuju i najveći dio love u obaveznice ili sigurne a podcjenjene tvrtke, ima ih ako već ne voliš prodavaće dima i magle (adrs i ht)
p.s.
kad hfp rasproda kaj ima i atpl bi mogla gore ali s upravom izgubljenom u prostoru i vremenu prije bu dole, kad već voliš brodare prebaci se u ulpl, jesu specifični ali bar je dividenda veća od kamate u banci
lp
HŽ nelegalno iznajmljuje infrastrukturu Telekomu Slovenije, posrednik Škegro!?
..promijenit ću pitanje. Interkapital je od prije godinu dana putem registriranog društva ICOM?osnovanom novčanom fondu OXYEN.. povećao NETO VRIJEDNOST imovine za 124 %.
Kako je došlo do toga , da je udio tako narasao, donosom novca i rastom vrijednosti ?
Ako investitor danas donese tamo novce i uđe u njega donosom – koliko može zaraditi godišnje
prosječno? Više ili manje od prosječne godišnje kamate na Euro- ?
Pa, odgovorite mi zdravoseljački, ako nije problem.
Znaš Antiša!
Te dionice / državne/ kojima ste početkom krize zaustavljali pad- te sam PRVE PRODALA!
Bilo je tako očito , da im dajete podršku.
Problem je nastao u tome- što sam TIM NOVCEM – prerano DOKUPILA ostatak… / dno se pokazalo
tek godinu dana kasnije/ . NIšta drugo. Pa ste malo dizali… pisali da je kraj krize…. i tako
jednog dana- ja sam nasjela i počela ulaziti u svoje podcijenjene dionice . I eto, još sam tu- i
čekam da se donese neka STRATEGIJA rada na burzi. I naravno,i da prestanete gledati samo sebe-
jer ste VI Krivi za ovaj drastičan pad cijena većine dionica u mom portfelju – koje ste nogirali.
kolegice miami,
ako pod hitno ne uzmete knjigu u ruke i ne pocnete uciti,
poceti cu prebacivati Vase postove u temu "najduhovitiji postovi".
da ovo nije tuzno, bilo bi komicno.
Vasa razina znanja je mizerna i sramotna.
nista ne znate, nista ne razumijete i pocinjete iritirati svojim pisanjem.
ps. kad se samo sjetim Vase "provale" iz veljace 2009 kad ste nas obavijestili da ste odlucili prodati sve dionice i kupiti novi auto, smraci mi se i muka mi dodje i dan-danas…
[angry] [angry] [angry]
..promijenit ću pitanje. Interkapital je od prije godinu dana putem registriranog društva ICOM?osnovanom novčanom fondu OXYEN.. povećao NETO VRIJEDNOST imovine za 124 %.
Kako je došlo do toga , da je udio tako narasao, donosom novca i rastom vrijednosti ?
Ako investitor danas donese tamo novce i uđe u njega donosom – koliko može zaraditi godišnje
prosječno? Više ili manje od prosječne godišnje kamate na Euro- ?
Pa, odgovorite mi zdravoseljački, ako nije problem.
vrati mami nick ….ovo je vec previse [sealed]
Dečki, ja sam prosječni neuki ulagač, koje ste ošišali na burzi, i koji su pobjegli od Vaše nauke.
Ako vas je sram odgovarati- preskočite temu.
Ipak, moj kapital je ostao i veći je -od razine nekih fondova , a i onih stručnjaka koji su pobjegli
s fondovske scene.
Takodjer, veći od mnogih licenciranih brokerskih društava, a vjerojatno i Vaših osobnih
portfelja.
Dakle, ovo je glas naroda , a ne glas financijske struke i zaboli me , za Vaše uvrede …
Mali ispravak, Antiša, za auto sam dobila – novac od DIVIDENDE, to sam i napisala.
Kako sam prije nekog vremena napisala…ne diže se Wall Street, ko glupi qurac bez veze, pa tako ni novčani fondovi…pa,. ako hoćete pare da Vam donesu slični meni- onda se potrudite sa strpljenjem
i živcima…
Dečki, ja sam prosječni neuki ulagač, koje ste ošišali na burzi, i koji su pobjegli od Vaše nauke.
Ako vas je sram odgovarati- preskočite temu.
Ipak, moj kapital je ostao i veći je -od razine nekih fondova , a i onih stručnjaka koji su pobjegli
s fondovske scene.
Takodjer, veći od mnogih licenciranih brokerskih društava, a vjerojatno i Vaših osobnih
portfelja.
Dakle, ovo je glas naroda , a ne glas financijske struke i zaboli me , za Vaše uvrede …
Mali ispravak, Antiša, za auto sam dobila – novac od DIVIDENDE, to sam i napisala.
Kako sam prije nekog vremena napisala…ne diže se Wall Street, ko glupi qurac bez veze, pa tako ni novčani fondovi…pa,. ako hoćete pare da Vam donesu slični meni- onda se potrudite sa strpljenjem
i živcima…
kolegice,
imate pravo, najbolje je preskakati Vase postove.
problem je u tome sto iskacete iz svake pastete i svakom ste loncu poklopac.
sto se tice Wall streeta, lopine i muljatori.