Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Hvala Lucijan, malo sam to pogledala.

Da, situacija nije sjajna za fondove sa PP , privatnom ponudom. Dobra dio njih je nestao- a u odnosu
na prošli mjesec – većina njih je umanjila imovinu , naročito pozicija – 138.

Ipak, ima i super-uspješnih.POzicija 72!

Hvala fondovima- što su došli do jeftinih dionica – tako što su uništili dio cijena mojih dionica.
Antiša, ti si zbilja……..lulek…

Što nisu prodavali dionice gdje je država bila izložena gubicima.! Nek i ona malo podijeli rizik recesije. Da, onda bi fotelje grijali druge stražnjice …..

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Znaš Antiša!

Te dionice / državne/ kojima ste početkom krize zaustavljali pad- te sam PRVE PRODALA!
Bilo je tako očito , da im dajete podršku.

Problem je nastao u tome- što sam TIM NOVCEM – prerano DOKUPILA ostatak… / dno se pokazalo
tek godinu dana kasnije/ . NIšta drugo. Pa ste malo dizali… pisali da je kraj krize…. i tako
jednog dana- ja sam nasjela i počela ulaziti u svoje podcijenjene dionice . I eto, još sam tu- i
čekam da se donese neka STRATEGIJA rada na burzi. I naravno,i da prestanete gledati samo sebe-
jer ste VI Krivi za ovaj drastičan pad cijena većine dionica u mom portfelju – koje ste nogirali.

Pozicija 72 i 91 koji su uspješni- tu su deponirani novci sa većim kamatama nego u bankama?
Koji su to godišnje moguće REALNE zarade ?

@miami kratko,

kao prilično "teška" ulagačica (sama pišeš pola milje eura) na burzi s ovakvim prometima ne možeš ulagati kao npr. gospon znan kao "med i punomasno mljeko" ili možeš ali samo s manjim dijelom love, zatim u relativno zadužene koje daju veću dividendu od kamate ali dobro zarađuju i najveći dio love u obaveznice ili sigurne a podcjenjene tvrtke, ima ih ako već ne voliš prodavaće dima i magle (adrs i ht)

p.s.
kad hfp rasproda kaj ima i atpl bi mogla gore ali s upravom izgubljenom u prostoru i vremenu prije bu dole, kad već voliš brodare prebaci se u ulpl, jesu specifični ali bar je dividenda veća od kamate u banci

lp

http://seebiz.eu/hr/burze/balgac-crobex-zbog-niskih-prometa-iznimno-ranjiv,92327.html

HŽ nelegalno iznajmljuje infrastrukturu Telekomu Slovenije, posrednik Škegro!?

http://seebiz.eu/hr/tvrtke/telekomunikacije/hz-nelegalno-iznajmljuje-infrastrukturu-telekomu-slovenije%2c-posrednik-skegro!%3f,92334.html

http://seebiz.eu/hr/fondovi/fondovi-nijedan-fond-s-rastom-vecim-od-1%25,92338.html

..promijenit ću pitanje. Interkapital je od prije godinu dana putem registriranog društva ICOM?osnovanom novčanom fondu OXYEN.. povećao NETO VRIJEDNOST imovine za 124 %.

Kako je došlo do toga , da je udio tako narasao, donosom novca i rastom vrijednosti ?
Ako investitor danas donese tamo novce i uđe u njega donosom – koliko može zaraditi godišnje
prosječno? Više ili manje od prosječne godišnje kamate na Euro- ?

Pa, odgovorite mi zdravoseljački, ako nije problem.

Znaš Antiša!

Te dionice / državne/ kojima ste početkom krize zaustavljali pad- te sam PRVE PRODALA!
Bilo je tako očito , da im dajete podršku.

Problem je nastao u tome- što sam TIM NOVCEM – prerano DOKUPILA ostatak… / dno se pokazalo
tek godinu dana kasnije/ . NIšta drugo. Pa ste malo dizali… pisali da je kraj krize…. i tako
jednog dana- ja sam nasjela i počela ulaziti u svoje podcijenjene dionice . I eto, još sam tu- i
čekam da se donese neka STRATEGIJA rada na burzi. I naravno,i da prestanete gledati samo sebe-
jer ste VI Krivi za ovaj drastičan pad cijena većine dionica u mom portfelju – koje ste nogirali.

kolegice miami,
ako pod hitno ne uzmete knjigu u ruke i ne pocnete uciti,
poceti cu prebacivati Vase postove u temu "najduhovitiji postovi".

da ovo nije tuzno, bilo bi komicno.

Vasa razina znanja je mizerna i sramotna.
nista ne znate, nista ne razumijete i pocinjete iritirati svojim pisanjem.

ps. kad se samo sjetim Vase "provale" iz veljace 2009 kad ste nas obavijestili da ste odlucili prodati sve dionice i kupiti novi auto, smraci mi se i muka mi dodje i dan-danas…

[angry] [angry] [angry]

..promijenit ću pitanje. Interkapital je od prije godinu dana putem registriranog društva ICOM?osnovanom novčanom fondu OXYEN.. povećao NETO VRIJEDNOST imovine za 124 %.

Kako je došlo do toga , da je udio tako narasao, donosom novca i rastom vrijednosti ?
Ako investitor danas donese tamo novce i uđe u njega donosom – koliko može zaraditi godišnje
prosječno? Više ili manje od prosječne godišnje kamate na Euro- ?

Pa, odgovorite mi zdravoseljački, ako nije problem.

vrati mami nick ….ovo je vec previse [sealed]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Dečki, ja sam prosječni neuki ulagač, koje ste ošišali na burzi, i koji su pobjegli od Vaše nauke.
Ako vas je sram odgovarati- preskočite temu.

Ipak, moj kapital je ostao i veći je -od razine nekih fondova , a i onih stručnjaka koji su pobjegli
s fondovske scene.

Takodjer, veći od mnogih licenciranih brokerskih društava, a vjerojatno i Vaših osobnih
portfelja.

Dakle, ovo je glas naroda , a ne glas financijske struke i zaboli me , za Vaše uvrede …
Mali ispravak, Antiša, za auto sam dobila – novac od DIVIDENDE, to sam i napisala.

Kako sam prije nekog vremena napisala…ne diže se Wall Street, ko glupi qurac bez veze, pa tako ni novčani fondovi…pa,. ako hoćete pare da Vam donesu slični meni- onda se potrudite sa strpljenjem
i živcima…

Dečki, ja sam prosječni neuki ulagač, koje ste ošišali na burzi, i koji su pobjegli od Vaše nauke.
Ako vas je sram odgovarati- preskočite temu.

Ipak, moj kapital je ostao i veći je -od razine nekih fondova , a i onih stručnjaka koji su pobjegli
s fondovske scene.

Takodjer, veći od mnogih licenciranih brokerskih društava, a vjerojatno i Vaših osobnih
portfelja.

Dakle, ovo je glas naroda , a ne glas financijske struke i zaboli me , za Vaše uvrede …
Mali ispravak, Antiša, za auto sam dobila – novac od DIVIDENDE, to sam i napisala.

Kako sam prije nekog vremena napisala…ne diže se Wall Street, ko glupi qurac bez veze, pa tako ni novčani fondovi…pa,. ako hoćete pare da Vam donesu slični meni- onda se potrudite sa strpljenjem
i živcima…

kolegice,

imate pravo, najbolje je preskakati Vase postove.
problem je u tome sto iskacete iz svake pastete i svakom ste loncu poklopac.

sto se tice Wall streeta, lopine i muljatori.

New Report

Close