…..rasprodaja KRASA….
[sealed]
[/quote]
nema nista od toga pogotovo sta je ČOBAN-ković njihov igrac.
dobroje da dohvatimo neku razinu ali skeptik sam , daxje na vrhuncu ivjerojatno juriša na 6666 bodiča sp je probio 200sma,ami imamoštadokstignemosma200ohoho, vjerojatno uz ht adris zabu koei a ovo ostalo služi za pljačku
Ovako ni Tyson nije udarao kako je sad neko odvalio askaše…usrali ovi na asku i šefa i stanicu
Ovako ni Tyson nije udarao kako je sad neko odvalio askaše…usrali ovi na asku i šefa i stanicu
Kolega DELUX, meni je draža usporedba sa Bruce Leeom.
Uostalom, vidite vi koja je ovdje brzina u pitanju, kako se odmah market makeri stavljaju na kupnju čim ostanu bez naloga, tako brz je bio samo Bruce Lee, legenda borilačkih sportova.
lp
Uostalom, vidite vi koja je ovdje brzina u pitanju, kako se odmah market makeri stavljaju na kupnju čim ostanu bez naloga, tako brz je bio samo Bruce Lee, legenda borilačkih sportova.
lp
[/quote]
Kolega plavi
Uskoro cemo pisati onaj naš poznati TILT-TILT-TILT
A i kolega James ce nas nadopunjavati sa ATH ATH ATH
Meni je drazi gric gric..
lp
[/quote]
Kolega plavi
Uskoro cemo pisati onaj naš poznati TILT-TILT-TILT
A i kolega James ce nas nadopunjavati sa ATH ATH ATH
[/quote]
Kolega DELUX, po mojim izračnunima, mislim da bi u dogledno vrijeme odnos cijena dionice na burzi između ATGR i HT-a trebao biti 4:1.
Zašto sam spomenuo HT, pa zato jer je očito da se lova preljeva iz HT-a u ATGR.
A zašto je tako mislim da je više nego očito, ako se pogledaju zadnja događanja vezana uz ATGR.
Tko to još ne vidi od fond managera slijep je pored zdravih očiju.
lp
Meni je drazi gric gric..
E, ali nema gric gric, moderator je zabranio gric, gric još davnih dana.
Jedino ne znam gdje nam je znanac?
lp
Ono što vrijedi to i raste…
ADRS
ATGR