Evo, još jedan stručnjak-Nikson .
Gdje si vidio da prosječni- obični investitor – poduzetnik koji se bavi trgovinom i kupio je dugoročno
dionice- jer je imao višak kapitala- IDE PROUČAVATI FI ADRISA???
Ajde da sutra pokušam kupiti Adris- što ćeš ti učiniti…preskakati me za kunu- lipu, dvije lipe,
ili, da pokušam staviti ADRIS na prodaju- evo tebe ispred mene…..za lipu- nema veze- bitno da
druge zafrkavaš iz razonode…
Ma, nemoj me nasmijavati ZA VAŠE BANKARSKE TAJNE ????
A TKO DRUGI IMA INSAJD INFORMACIJE—–čim dobijete bilo kakav zahtjev investitora ili
klijenta u banci- VEĆ ŠARATE SA SVOJIM PORTFELJIĆIMA i KUPUJETE I PRODAJETE…preko
VEZE NE BURZI / nazovimo tako Vaše veze e-trading -./
Vi – bankari ste najgora vrsta investitora i ŠPEKULANATA na ovoj burzi….a Vašu čast, na koju
si se pozvao možemo objesiti mačku o rep!….
Svaka informacija- ZAHTJEV- KREDIT- BLOKADA- UPIT- PRIGOVOR- OVRHA – PRIJEDLOG.
SVE STE U STANJU UNOVČITI !….. / DAJ MI JEDNO IME U HRVATSKOJ BANCI KOJE JE
DOBILO OTKAZ ZBOG ODAVANJA POSLOVNE TAJNE U 2010. ! godini..
Uh koja rafalna paljba dižem bijelu zastavu! Smiri se malo.
Što se tiče dionice ADRS imam je već duže vrijeme i još nije za prodaju tako da možeš slobodno kupovati i prodavat dionice, sutra nismo konkurencija.
Druga stvar nisam bankar i nemam uvid u transakcije i nisam insajder (premda sam dobio neke informacije) Po struci sam strojar i radim u struci ali i na burzi sam dobar. Odakle mi uspjeh na burzi
sate i sate provedem gledajući grafove dionica ,čitajući knjige, gledajući FI, osluškivajuću medijski buzz radeći naopako od njih. Čak ni na burzi nema kruha bez motike.
P.S. Neznate da će ATGR kupiti PODR otkidat Belupa a ostalo prodat Agrokoru?
Po informacijama , neformalnim- Podravka neće biti prodana Atlantic grupi. …Todorić i Tedeschi
skupa bi mogli imati pare, ali zar bi Tedeschi kupio vrhnje, a Todoriću ostavio ostatak..?
Tedeschi je poslovni lisac….sve varijante razmatra…a preveslao je dio poslovne elite u farmaceutici, plativši im ljekarne bezveznim udjelima….
Tko zna.
Ma nema od preuzimanja podravke još ništa ova je priča stara koliko i burza i bila je aktualna do prije par godina a tada su Polančec i ekipa krenuli u projekt spice koji je završio kako je završio te otvorio vrata raznim kombinacijama. Zašto mislite da je ostatak Podravke škart ? Podravka fura neke bezvezne proizvode i programe koji loše utječu na poslovanje, jedno 600-700 radnika viška koji dodatno dižu troškove. Neki proizvodi su u totalno inferiornom položaju na policama konzuma zabačeni bogu iza nogu
tako i da ih tražiš nećeš ih pronać. Tako kad bi Agrokor preuzeo podravku bilo bi tu odmah sinergijskih učinaka i to u kratkom roku.
Gdje ste forumaši? Ajmo buđenje jer novi tjedan je za nove pobjede! [thumbsup]
NEKOLIKO RIJECANA POCELO JE ULAGATI SVOJ NOVAC A RADI SE O MILIJUNIMA EURA…..nekoliko…????….milijuni eura..????
Pa "gospodo" iz porezne uprave, ako je tome tako izvolite porazgovarati s tim rijecanima….a vi novinari iznesite njihova imena pa da vidimo tko to tako lako zaradjuje a jos lakse daje…:))
Riječani uložili milijune eura u nepostojeću banku
Zbog kaznenog dijela prevare nekoliko je Riječana petak podnijelo kaznene prijave protiv šest osumnjičenika.Naime, vjerujući da se radi o dobroj poslovnoj prilici, nekoliko Riječana počelo je ulagati svoj novac, a radi se o milijunima eura, u projekt otvaranja austrijsko-britanske banke
http://www.liderpress.hr/Default.aspx?sid=109273
NEKOLIKO RIJECANA POCELO JE ULAGATI SVOJ NOVAC A RADI SE O MILIJUNIMA EURA…..nekoliko…????….milijuni eura..????
Pa "gospodo" iz porezne uprave, ako je tome tako izvolite porazgovarati s tim rijecanima….a vi novinari iznesite njihova imena pa da vidimo tko to tako lako zaradjuje a jos lakse daje…:))
Riječani uložili milijune eura u nepostojeću banku
Zbog kaznenog dijela prevare nekoliko je Riječana petak podnijelo kaznene prijave protiv šest osumnjičenika.Naime, vjerujući da se radi o dobroj poslovnoj prilici, nekoliko Riječana počelo je ulagati svoj novac, a radi se o milijunima eura, u projekt otvaranja austrijsko-britanske banke
http://www.liderpress.hr/Default.aspx?sid=109273
a šta sad, tu smo popušili, idemo dalje….
nego koji promet jutros, ne stignem sve ni pratiti…
HT se i dalje diže, dobio branu na 270..
Nista…samo vas treba stavit na stup srama….i objavit koga ste vi "presli" da bi vas NEKOLIKO steklo milijune eura
Oko 2 mil….
U ovaj Adris mora prvo doći Predsjednik pa Premijer države onda još mora izaći 6 članaka u novinama da imaju keša (otkrivena topla voda) pa da bi netko kupio par dionica. Mislim to je stvarni dokaz da su u ovoj državi pomoću tranzicije u posjed novca došle budale. Ni su dobre dionice, ne valjaju nekretnine, industrija Bože sačuvaj al kad treba neko smeće od talijanske jahte iskeširati 10 M€ tu smo prvi.
U ovaj Adris mora prvo doći Predsjednik pa Premijer države onda još mora izaći 6 članaka u novinama da imaju keša (otkrivena topla voda) pa da bi netko kupio par dionica. Mislim to je stvarni dokaz da su u ovoj državi pomoću tranzicije u posjed novca došle budale. Ni su dobre dionice, ne valjaju nekretnine, industrija Bože sačuvaj al kad treba neko smeće od talijanske jahte iskeširati 10 M€ tu smo prvi.
Sve su to igre bez granica ,a uvjek naebe onaj mali tako ti je to kod nas
Evo preko vikenda razni analitičari Crobex mora dolje nema likvidnosti raspisali se novinari po direktivi fondova i menađerčići sad lagano tresu drvo dok nepadne i zadnja šljiva a onda raketa
Ova je igra samo za izdržljive drugi su gadno naebali
Ht ide prema ersteovom i državi potrebnom targetu od minimalno 280 kuna, malo dizanje na ADRS-u i PODR, moguće da će i INA malo u plus, za crobex super, a u realnosti osim navedenih nitko ništa niti ne kupuje, a samim time niti cijena ne ide gore. Na kraju članak u novinama crobex rastao i peti dan uz odličnu likvidnost od preko 20 milja, fuj [sealed], idem raditi nešto pametnije