Vrlo moguće. Moj portfelj je 44% u minusu. Sad vrijedi oko 600 k, a danas oscilacija u 5 minuta kako kaže kolegica od cca 8000 kn. Na 50 000 kn rekao bih da je potrošeno negdje i oko 6 miliona kuna na portfelj….trenutno je i kolegica u minusu, pa možda i je trenutna vrijednost oko 4 milje.
Žao mi je što ste toliko u minusu, ali morate poceti ulagati u znanje pa ce i frustracije zbog minusa biti manje
A pazite naslov na SEEbiz-u
"Zagrebačka burza: Sjajan promet, HT na 260, CROBEX u blagom minusu"
‘Sjajan’ promet trenutno iznosi 13,7 milijuna kuna.
netko danas kuha iz krive kuharice, pomješao recepte i zagorio ručak……
Danas Ameri ne rade.Ne treba žuriti.Odluku o kupnji će fondovska industrija donijeti sutra.
Današnji pad mi izgleda kao iznenađenje.Ali ja koji kupujem nelikviduše bio sam u čeki na četiri
pet dionica.I kupio ništa.Teško se kupuje,a ako udrem po asku ode preko 20%,a ne mogu tući po sebi.
Nezadovpljan sam jer ću izgubiti licencu za market makera jer mi je mali promet na tim mojim
nelikvidušama.
Nezadovpljan sam jer ću izgubiti licencu za market makera jer mi je mali promet na tim mojim
nelikvidušama.
[/quote]
http://zse.hr/default.aspx?id=26442
Koji si ti od ova dva?
Rajfica ili Erste?
tako dugo dok se naši fondovi prostituiraju za 1 kunu…
kupuju za 200 a prodaju na javnm ponudama za 201 kunu..tu rasta neće biti tako brzo…
osim svih problema koji imamo mislim da nam je najveći problem kaj trgujemo na zse
tako dugo dok se naši fondovi prostituiraju za 1 kunu…
kupuju za 200 a prodaju na javnm ponudama za 201 kunu..tu rasta neće biti tako brzo…
osim svih problema koji imamo mislim da nam je najveći problem kaj trgujemo na zse
Veći je problem tko trguje,nego gdje se trguje.
Mislim da na ZSE teče med i punomasno mlijeko.
Uskoro će ZSE postati Eldorado.Neće proći ni 15 dana.Ali za katastrofičare i kešoljupce i ne baš.
Uskoro će ZSE postati Eldorado.Neće proći ni 15 dana.Ali za katastrofičare i kešoljupce i ne baš.
Vama se od tolike masnoće očito drastično povećao loš kolesterol u krvi, pa počinjete halucinirati. Sve mi se čini da će kešoljupci uskoro doći na svoje jer do sad smo rasli na rastu izvana, a vrlo brzo i tamo ide hlađenje, a to znači škrgut zuba na ZSE [bye] [cry]
Vama se od tolike masnoće očito drastično povećao loš kolesterol u krvi, pa počinjete halucinirati. Sve mi se čini da će kešoljupci uskoro doći na svoje jer do sad smo rasli na rastu izvana, a vrlo brzo i tamo ide hlađenje, a to znači škrgut zuba na ZSE [bye] [cry]
[/quote]
Crobex već duže vremena nije više vezan za strane burze, kao što je to bio trend prije godinu ili više dana.
Na Crobexu postoji prostor za značajniji rast, ali preduvjet za to nisu događanja na stranim burzama (puno manji utjecaj), nego primarno događanja u Hrvatskoj kao:
– provedba gospodarskih reformi,
– smanjenje državne i javne uprave,
– dolazak MMF-a,
– dobivanje kapitalnih poslova na stranim tržištima (jer naša država neće moći još godinama sudjelovati u takvim investicijama u HR s obzirom na proračun i deficit)
– privlačenje stranog kapitala u HR kroz JPP
– uključivanje "domaćih" banaka u financiranje domaćih privatnih investicija, a ne u financiranje rashoda državne i javne uprave
itd.
Da se tu nešto počne događati siguran sam da ćemo ponovo gledati Crobex preko 2000, a BTW dolazi i izborna godina zar ne?