Promjena trenda vidljiva iz aviona, sledećih dana nam slijedi rast.
nikad ne reci nikad, mozemo ponekad reci i "nekad"…
Nije tema ali da li mi se netko ko koristi homebox internet može javiti na private, da vidim da li ga se isplati uzeti? Bio bih zahvalan.
jel opet po 3% dnevno?
jel opet po 3% dnevno?
[/quote]
Kako tumačite činjenicu da su svi vanka u debelom minusu a mi u plusu 0,5%.
Moram priznati da vi od kada ste u cashu ipak malo iracionalno razmišljate, prije ste jako dobro anticipirali a u zadnje vrijeme ste sve to pokvarili, morat će mo malo popričati u četiri oka [angry]
Vidi se tigrusov mentalitet a morate znati da je to gubitnički mentalitet!!!!!!
Kako tumačite činjenicu da su svi vanka u debelom minusu a mi u plusu 0,5%.
Moram priznati da vi od kada ste u cashu ipak malo iracionalno razmišljate, prije ste jako dobro anticipirali a u zadnje vrijeme ste sve to pokvarili.
ne zamaram se glupostima poput +/- 0,5%.
u kešu sam otprilike otkad si na forumu, tak da ti teorija pada u vodu.
Čudna mi ova naša blitva a vani sve crveno [huh]
Čudna mi ova naša blitva a vani sve crveno [huh]
vidit ćeš sutra kako ćemo biti blitva, danas smo se greškom zelenili jer su neke neznalice počele kupovati u pogrešnom uvjerenju da je kod nas došlo do promjene trenda i da nam sljedećih dana sljedi rast…joj što će sutra takve "znalce" početi boliti glava od crvenila [bye]
Hrvatska 31. srpnja otplatila zadnju ratu duga stare Juge
Hrvatska je prošli tjedan Londonskom klubu vjerovnika otplatila zadnju ratu duga nekadašnje Jugoslavije.
Zadnja je rata na dan 31. srpnja, 14 godina nakon što je postignut sporazum s Londonskim klubom, iznosila simboličnih 39 milijuna američkih dolara ako se uzmu u obzir godišnje obveze Hrvatske.
Business.hr
Sad još trebamo otplatiti svoj dug, trenutno "samo" 120 milijardi kuna [lol] …Zapravo, prije nam je [cry]
Mali pad na malom prometu uz ovako veliko crvenilo vanka jasno signalizira promjenu trenda, do kraja dana očekujem plus ne veliki ali svakako plus, do nekih 1,5%.
lp
Moram priznati da ste me danas razočarali, pa šta je sa tom prodajom, jedino što vam dobro ide su ove jedinice ali ne znam kako će vam to pomoći.
MALI PAD NA MALOME PROMETU=PROMJENA TRENDA
AMEN