10 RADNIH DANA……….
Punih 10 prokletih radnih dana, treba SKDD-u da obriše brisovno očitovanje – TERETA SA
DIONICA , kako bi se one mogle registrirati sa brokerom…!!!!!!!!!!!!!!!!
Kako kaže djelatnica, zatrpani su sa papirima..traju godišnji odmori…i ovo je lijep
primjer da ukažu na činjenicu- da se uvijek svatko može iživljavati na svakom , ovisno na kojoj se stepenici nalaze…
Kad im zahtjev za novim zapošljavanjem frknu u smeće..SKDD se ima na kome iskaliti…
a nastradamo mi….. koji trebamo njihove usluge…. Fuj!
Letargija se nastavila danas na otvaranju. Promet je mizeran kao i rast od 0,14%. Nadajmo se da će doći neka velika pozitivna vijest jer inače nema ovdje kruha ni zarade, čak ni za burek trejdere [embarass]
Ovih dana bi se moglo i po 3% dnevno ići gore, po svemu sudeći akumulacija dionica je pri kraju.
a moglo bi i po 0,03%.
Ovih dana bi se moglo i po 3% dnevno ići gore, po svemu sudeći akumulacija dionica je pri kraju.
a moglo bi i po 0,03%.
[/quote]
A moglo bi ali ja sam natovaren pa bih volio po 3%.
Meni extra sporo radi poslovni.hr – puno sporije nego index (pri nejgoroj varijanti)
Jel ima netko sličan problem?
Reklamni NY times mi se ne da ugasit normalno ..
Hvala
znam da nije tema pogođena , al ovdje će svi vidit , pa ako netko zna …
15 minuta bez ijedne transakcije osim nešto sitno hatejom. di ja živim? jesmo li se pripojili Zimbabveu?
Meni extra sporo radi poslovni.hr – puno sporije nego index (pri nejgoroj varijanti)
Jel ima netko sličan problem?
Reklamni NY times mi se ne da ugasit normalno ..
Hvala
znam da nije tema pogođena , al ovdje će svi vidit , pa ako netko zna …
Dešava se to ponekad. Ugasi ga pa ponovno upali.
15 minuta bez ijedne transakcije osim nešto sitno hatejom. di ja živim? jesmo li se pripojili Zimbabveu?
Do Velike Gospe je to tako a poslije ćemo vidjeti ako se vani ne promjeni trend i ako smo se mi po mom skromnom mišljenju odavno razišli sa svim trendovima. I one koje su jutros mogle malo rasti su uštopane. Npr. totalno nelogična prva transakcija na Dlkv.
Baš sam gledao taj dalekovod i tog čudaka sa 200 komada. žrtvovanje za veći cilj.. za povraćanje uglavnom.
psihopat opet dijeli jedinice.
Mi smo odavno dio tog tržišta http://www.zse.co.zw/#
ista je i kratica – ZSE