Hehehe, ajde neka netko čeka i na (minus) -1000 [lol]
Što više takvih očekivanja, to bolje za Crobex, jer kad shvate da vlak iz postaje kreće bez njih, navalit će na dionice i nastat će stampedo. Samo vlak ima ograničen broj sjedala, ne mogu svi stati unutra.
Malo metaforike, ali nerijetko viđeno i u prošlosti.
Da, i brodari i građevinci tj. jedne od bitnijh sastavnica crobexa teško da više mogu puno niže, sve miriše na rast, iako će najmanji rast opravdano imati građevinci
Što više takvih očekivanja, to bolje za Crobex, jer kad shvate da vlak iz postaje kreće bez njih, navalit će na dionice i nastat će stampedo. Samo vlak ima ograničen broj sjedala, ne mogu svi stati unutra.
Da, i brodari i građevinci tj. jedne od bitnijh sastavnica crobexa teško da više mogu puno niže, sve miriše na rast, iako će najmanji rast opravdano imati građevinci
[/quote]
Ja bih se čak okladio da će imati najveći rast jednom kad odlete katapultom.
Takvi što čekaju, nikad neće kupiti. Jednostavno, nikada se neće ohrabriti i ući u dionice i zaraditi (ali ni izgubiti) jer nikada im se faktori neće poklopiti. Takvi su ulagali u fondove na Crobexu 5400, i prodavali udjele u panici na 1300…
Na rast prihoda do neprepoznatlljivosti, mislila sam, James, točno – na građevinski sektor. Sjetimo se
Ingre, njenih odličnih poteza na području financijskih ulaganja, i dobrih prihoda koji su i napuhali
cijenu dionice. Slično je i sa Tehnikom , Dalekovodom, Viaduktom…..
Ipak, se u to vrijeme najviše zaradilo na dobrim plasmanima kapitala…..
Sad su te firme razgolićene…na kruhu i vodi….ali, doći će drukčija vremena kad se poslože
dugovno-potražne strane… ja to vidim po sebi- trebam još oko 6-12 mjeseci rada….i opet
sam u poduzetničkom zaletu….iako bi mi predloženi meni- koristio za bolju zdravstvenu sliku…. [thumbsup]
Ljudi koji dižu paniku su u kešu i htjeli bi sve po " 12 kn " ali im to ne ide za rukom pa su nervozni! Danas im nije pošlo za rukom a siguran sam da neće ni sutra! Moja vizija!
ne znam ….nekima bi ovdje ocito trebalo sve u detalje crtat….20 milja prometa, tri uzastopna dana rasta, probili otpor na 1850 i zatvorili iznad 1860…
Otkaz za 40 nastavnika, studentima poništavaju ocjene?
Zagrebački rektor prof. dr. Aleksa Bjeliš početkom tjedna od nove fakultetske uprave pismeno je zatražio pokretanje etičkih i stegovnih postupaka protiv svih osoba odgovornih za protuzakonit rad Međunarodne ljetne škole….
Jel ima koji menadžer u mirovinskim i inim fondovima koji je završio ljetnu školu. Osjeća se nervoza na burzi. [lol] [lol] [lol]
[/quote]
Ja bih se čak okladio da će imati najveći rast jednom kad odlete katapultom.
[/quote]
I sada je efekt HG Spota moguć na jednoj od njih, ali govorim o realnom i utemeljenom rastu
Vidi ti to sad, završiš fakultet i onda ti oduzimaju diplomu…teško zasluženu na nekom otočiću, kod nekog profesora, na nekoj ljetnoj školici…pih
ne znam ….nekima bi ovdje ocito trebalo sve u detalje crtat….20 milja prometa, tri uzastopna dana rasta, probili otpor na 1850 i zatvorili iznad 1860…
a sutra ćemo završiti u crvenome, ispod otpora na 1850…a što onda? [yawn]
sve se čini da INA završiti kao i pliva a da je dragičević novi čović
a št će sad reći analitičari koji kažu skupljate HT. to je samo zbog dividende ili koji je drugi razlog?