Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://seebiz.eu/hr/tvrtke/transport/zepter-sprema-novu-ponudu-za-kraljevicu,86813.html

ko su ti ljudi,kako su došli na ta radna mjesta?Ima li koji fond uopće da pobjeđuje tržište,da manje pada ili da više raste?Mislim na rok od par godina. [undecid]

http://www.hrportfolio.com/
[/quote]
pa tamo i gledam [cry]
zna li iko kojega sposobnoga voditelja ili ekipu iz fondova koja je bolja od tržišta?
tu nisam mislija na njihove ptivatne račune [lol]

Crobex je vidljiv iz aviona da se čeka crvenilo u EU za jedan zaron žešći dotad lagano tapkanje sa malim minusom svakodnevno

a di je ovaj promet šta ga pola fali obveznice i nešto jada od dionica jedva 5 milja

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

netko je kupio 1 dionicu PODR da na silu gurne crobex u plus… ne znam kako HANFA ne vidi ove pokušaje manipulacije cijenom i poništi takve transakcije uz kažnjavanje manipulatora [angry]

moji postovi na forumu su moje mišljenje, nisu financijski savjeti niti poziv na kupnju/prodaju dionica ili ulaganje u iste

netko je kupio 1 dionicu PODR da na silu gurne crobex u plus… ne znam kako HANFA ne vidi ove pokušaje manipulacije cijenom i poništi takve transakcije uz kažnjavanje manipulatora [angry]

Nije sramota ne znati.

Historia nie jest tylko czarna i nie jest tylko biała. Tak widzę i swój ślad na życiowej drodze.

Zar Šuki nije na god odmoru ili delaju i bez njega

INSTITUCIONALNI PROMET 21,814.105,96 KN za sad

Bas sam ja to htjeo reci [sad] Kako netko moze kupiti jednu dionicu za 284?

WWW.THEVENUSPROJECT.COM

Crobex je vidljiv iz aviona da se čeka crvenilo u EU za jedan zaron žešći dotad lagano tapkanje sa malim minusom svakodnevno

možda je istina, ali i da sutra padne 20% opet bi bilo onih glasnika kataklizme koji bi navijali "ide to još dole!"

prije samo ca. 2 mjeseca i ja sam, kao sigurno i neki drugi, u portfelju koji nisam previše dirao, imao cca 60k KN vrijednosti više

prije samo ca. 2 mjeseca i ja sam, kao sigurno i neki drugi, u portfelju koji nisam previše dirao, imao cca 60k KN vrijednosti više

to nije baš nešto za pohvalu, pravovremenom prodajom mogao si imati 60.000 kn više… ali još uvijek nije kasno da spasiš ostatak portfelja od dalnjeg pada vrijednosti [rolleyes]

moje pisanje nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica, nego osobni stav i razmišljanje

Zanimljivi događaji u ovih zadnjih sat vremena, vrlo zanimljivi!

to nije baš nešto za pohvalu, pravovremenom prodajom mogao si imati 60.000 kn više… ali još uvijek nije kasno da spasiš ostatak portfelja od dalnjeg pada vrijednosti [rolleyes]
[/quote]
Daj nas poduči kako se to pravovremeno prodaje, zar nije onda bolje uopće ne kupovati?

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

New Report

Close