ko su ti ljudi,kako su došli na ta radna mjesta?Ima li koji fond uopće da pobjeđuje tržište,da manje pada ili da više raste?Mislim na rok od par godina. [undecid]
http://www.hrportfolio.com/
[/quote]
pa tamo i gledam [cry]
zna li iko kojega sposobnoga voditelja ili ekipu iz fondova koja je bolja od tržišta?
tu nisam mislija na njihove ptivatne račune [lol]
Crobex je vidljiv iz aviona da se čeka crvenilo u EU za jedan zaron žešći dotad lagano tapkanje sa malim minusom svakodnevno
a di je ovaj promet šta ga pola fali obveznice i nešto jada od dionica jedva 5 milja
netko je kupio 1 dionicu PODR da na silu gurne crobex u plus… ne znam kako HANFA ne vidi ove pokušaje manipulacije cijenom i poništi takve transakcije uz kažnjavanje manipulatora [angry]
netko je kupio 1 dionicu PODR da na silu gurne crobex u plus… ne znam kako HANFA ne vidi ove pokušaje manipulacije cijenom i poništi takve transakcije uz kažnjavanje manipulatora [angry]
Nije sramota ne znati.
Bas sam ja to htjeo reci [sad] Kako netko moze kupiti jednu dionicu za 284?
Crobex je vidljiv iz aviona da se čeka crvenilo u EU za jedan zaron žešći dotad lagano tapkanje sa malim minusom svakodnevno
možda je istina, ali i da sutra padne 20% opet bi bilo onih glasnika kataklizme koji bi navijali "ide to još dole!"
prije samo ca. 2 mjeseca i ja sam, kao sigurno i neki drugi, u portfelju koji nisam previše dirao, imao cca 60k KN vrijednosti više
prije samo ca. 2 mjeseca i ja sam, kao sigurno i neki drugi, u portfelju koji nisam previše dirao, imao cca 60k KN vrijednosti više
to nije baš nešto za pohvalu, pravovremenom prodajom mogao si imati 60.000 kn više… ali još uvijek nije kasno da spasiš ostatak portfelja od dalnjeg pada vrijednosti [rolleyes]
to nije baš nešto za pohvalu, pravovremenom prodajom mogao si imati 60.000 kn više… ali još uvijek nije kasno da spasiš ostatak portfelja od dalnjeg pada vrijednosti [rolleyes]
[/quote]
Daj nas poduči kako se to pravovremeno prodaje, zar nije onda bolje uopće ne kupovati?