Izgleda da će se ipak u finišu zacrvenjet.
KOlega SLK, ovo mi je najdraza slika …mislim…vas avatar…
Jedan prigodni :
Izvjesni muškarac ulazi s prelijepom, mladom ženom u draguljarnicu i skupa s njom odabere dragulja i drugog nakita u vrijednosti većoj od
50.000 eura. Kad je trebalo platiti, muškarac je izvadio ček i na njega napisao ukupnu sumu.
Prodavač je bio zbunjen i nepovjerljiv, jer je čovjeka po prvi puta u životu vidio. Ovaj je opazio prodavačevo dvoumljenje, pa mu reče:
‘Brine Vas da li ček ima pokriće? U redu, ovako ćemo – budući da je danas petak i već su sve banke zatvorene, zadrzite ček i nakit do
ponedjeljka. U ponedjeljak, nakon što unovčite ček, pošaljite dragulje gospodični! Slažete li se?’
Prodavaču je laknulo. U ponedjeljak, kad je krenuo unovčiti ček, otkrio je da ček ipak nema pokriće. Istog trena je nazvao gospodina,
koji mu reče:
‘Ček slobodno bacite! Već sam ju povalio…’
[smiley2]
http://finance.yahoo.com/intlindices?e=europe
Idemo , jesmo li u europi ili::::::::::………….!![smiley2]
Opet čiščenje aska na Zvijezdi, jel to opet skrbnički HPB čisti Kirbyjem, pitam se?[smiley1]
Bravo za LEDO[smiley11]
Gledam Ledu prije dva dana po 6000 kn i zaboravim za njega. zašto nas ekipa s foruma ne podsjeti na takvu dionicu a ne stalno na jedne te iste. Pa nek se početnici sad zamisle malo. I općenito za Todorićeve dionice se uvijek jako malo pisalo a otišle su drastično gore. jedino mi još preostalo Belje. Pisalo se je puno ali je dugo bilo na mjestu pa su se ljudi čudili i pisali. To je OK. Kasno mi sad za Ledu…e, budalo!
Čini se da nema više MLDN ispod 350 🙂
Kupnja – “MLDN-R-A” Prodaja – “MLDN-R-A”
Količina Cijena Količina Cijena
70 330,00 25 347,00
58 328,12 25 348,00
150 316,00 25 348,50
618 313,02 36 348,95
55 312,00 27 348,96
Ledo na rubu blokade, što ćemo sad [smiley2]
Gledam Ledu prije dva dana po 6000 kn i zaboravim za njega. zašto nas
ekipa s foruma ne podsjeti na takvu dionicu a ne stalno na jedne te
iste. Pa nek se početnici sad zamisle malo. I općenito za Todorićeve