Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Stiglo više turista nego lani

Protekli vikend u Hrvatsku je ušlo 1.314.762 putnika, što je za oko 73.000 više nego posljednjeg srpanjskog vikenda lani, pokazuju podaci MUP-a o prometu na graničnim prijelazima.

ja ne znam tko tu laže, ali na terenu se to uopće ne vidi… sobe i apartmani prazni na sve strane, restorani na večer također…nema ni uobičajenih ljetnih gužvi po gradovima na moru…valjda turisti spavaju po parkovima i love golubove za ručak i večeru [bye]

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

Damir Novotny: Moramo uvesti porez na kapitalnu dobit i porez na imovinu

http://www.seebiz.eu/hr/makroekonomija/hrvatska/novotny-moramo-uvesti-porez-na-kapitalnu-dobit-i-porez-na-imovinu,86653.html

ti i takvi ,stari moj, punih su depova odavno pa je jadino razumno sto ih moze mucit nedostatak zdravlja( sto se za doticnog ne moze reci) ili manjak tudje paznje odnosno ljubavni jadi
U situaciji gdje je udio države u BDP-u 50% savjetovati povećavanje poreza tj državnih prihoda… eh Damire Damire… a kada će doći porez na mlaćenje prazne slame da i ti nešto uplatiš?

Damir je totalno izgubio kompas. ja tipujem na ljubavne probleme. [bye]
[/quote]

Scio me nihil scire

ti i takvi ,stari moj, punih su depova odavno pa je jadino razumno sto ih moze mucit nedostatak zdravlja( sto se za doticnog ne moze reci) ili manjak tudje paznje odnosno ljubavni jadi

Scio me nihil scire

sta se to dogada z nasim gradevinarcima? kolika je nominala na IGH?

400kn…nominala…ima tu prostora…

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Pa navika vjerovatno..nažalost…npr. fima e-trade mi se sučelje uopće ne sviđa i nije mi ni upola pregledno ko investor…jbg
Pozdrav

Ne znam kakav je taj PBZ ali FImino sučelje je jedno od najpreglednijih i najbržih.

who dares, wins

sta se to dogada z nasim gradevinarcima? kolika je nominala na IGH?

Daj mi molim te objasni kakve veze ima nominala s cijenom dionice trenutno na burzi?
Znas li uopce sto je nominala…

Eh da…jel jos imas magmu..znam da ti je po cca 350 bila super i da si kupovao

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

radim u javnome sektoru…lijecnik specijalist…sta da kazem u bolnici u kojoj radim odnos medicinskih spram nemedicinskih djelatnika gotovo 1:1….. a liste cekanja se produzuju…sta nisu zaposljavali kadar koji koji ce smanjiti te iste liste cekanja nego su uhljebljivali administraciju, kotlovnicare, tesare, zidare….podmornicare….
dojadilo mi pa sam odlucio izac na trziste i ne radit vise za uhljebljene neradnike koji potpisuju tamo neku peticiju…dosta mi je vise da neko zivi na osnovu moga rada a ja da na osnovu njegove lijenosti participiram svojom malom placom…
cim se vratim s godisnjega dajem otkaz gamadi socijalistickoj

I ja radim u javnom sektoru, i ja sam liječnik specijalista, i radim prekovremeno, i vikendima ( jedan mjesečno slobodan). I ja promatram parazite oko sebe, koji su svjesni da su paraziti, ali su itekako svjesni da su i komesari, što rezultira vrlo nadmenim odnosom prema nama koji to nismo, pa ma kakvi medicinski radnici i specijalisti bili. Njihovo je mišljenje da bolnica postoji zbog njih, komesara, i tu su u pravu. Glasačka mašinerijo, glasali ste da bolnice budu u rukama politike a ne struke pa sada kusajte te rezultate; duge liste čekanja, nadmene šalteruše, i, što se tiče samog ovog topica "skup i neefikasan sistem koji jede novac privredi".

Ne znam kakav je taj PBZ ali FImino sučelje je jedno od najpreglednijih i najbržih.

Investor je zakon, brz i pregledan , nalog je ispunjen i izlistan na burzi za 3 sek. ,super kao gledalica ali ipak ima nekih mana kao blokiranje prilikom pojačanog trgovanja zbog slabog servera, nemogučnost zadavanja naloga u zadnjim sekundama, visoka provizija i nema nikakvih poluga

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

daloko najbolju platformu za trgovanje i pracenje trgovanja kod nas i na svim svjetskim burzama ima Intercapital..

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Investor je zakon, brz i pregledan , nalog je ispunjen i izlistan na burzi za 3 sek. ,super kao gledalica ali ipak ima nekih mana kao blokiranje prilikom pojačanog trgovanja zbog slabog servera, nemogučnost zadavanja naloga u zadnjim sekundama, visoka provizija i nema nikakvih poluga
[/quote]

credos ima odličnu gledalicu

KAD NEMA BOOKA, NEMA NI DRUKA!

Pa navika vjerovatno..nažalost…npr. fima e-trade mi se sučelje uopće ne sviđa i nije mi ni upola pregledno ko investor…jbg
Pozdrav

[/quote]
[thumbsup]

radim u javnome sektoru…lijecnik specijalist…sta da kazem u bolnici u kojoj radim odnos medicinskih spram nemedicinskih djelatnika gotovo 1:1….. a liste cekanja se produzuju…sta nisu zaposljavali kadar koji koji ce smanjiti te iste liste cekanja nego su uhljebljivali administraciju, kotlovnicare, tesare, zidare….podmornicare….
dojadilo mi pa sam odlucio izac na trziste i ne radit vise za uhljebljene neradnike koji potpisuju tamo neku peticiju…dosta mi je vise da neko zivi na osnovu moga rada a ja da na osnovu njegove lijenosti participiram svojom malom placom…
cim se vratim s godisnjega dajem otkaz gamadi socijalistickoj

…….cim se vratim s godisnjega dajem otkaz gamadi socijalistickoj

dragi moj,puno njih zale za socijalizmom (mislim na narod) ako nista socjalni uvjeti su bili daleko bolji od danasnjih.

New Report

Close