Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

comming soon

http://seebiz.eu/hr/komentari/sinisa-malus/scenarij-br.-1-ravno-do-dna%2c-a-onda-cemo-se-mijenjati,86506.html

ovaj scenariji je neminovan pa mi cemo u prvom mjesecu 2011imati 380-400000nezaposlenih pa tek tada kad krene nizbrdo ko bu uzdrzavao javnu potrosnju kukulele prvo sto ocekujem 20000nezaposlenih od brodogradilista a tek industrija nece nam ni mmf biti dovoljan 2011sigurno kriza,izlazak nakon mmf tamo krajem 2012 ili pocetak 2013 pred ulaz u eu tek tada

http://www.seebiz.eu/hr/analize/crobex-dosta-ukazuje-kako-je-pad-ispod-1.778-bodova-izvjestan,86603.html

ovaj scenariji je neminovan pa mi cemo u prvom mjesecu 2011imati 380-400000nezaposlenih pa tek tada kad krene nizbrdo ko bu uzdrzavao javnu potrosnju kukulele prvo sto ocekujem 20000nezaposlenih od brodogradilista a tek industrija nece nam ni mmf biti dovoljan 2011sigurno kriza,izlazak nakon mmf tamo krajem 2012 ili pocetak 2013 pred ulaz u eu tek tada

Šta im mi možemo? Ima posla u Kini. Kad otpuste sve neradnike biti će nam možda bolje. Mi smo Burza za investiranje a ne burza rada.

who dares, wins

Šta im mi možemo? Ima posla u Kini. Kad otpuste sve neradnike biti će nam možda bolje. Mi smo Burza za investiranje a ne burza rada.
[/quote]

Trenutno su otpušteni Kardum, Hafizadić i Galogaža….tako bar piše biznis.hr.

[i]Volatile Ass as an Asset Class[/i][emo_funta][emo_dolar][emo_euro]

Kardum je dobio takvu otpremninu da odmah može uletjeti u neke dionice i živjeti ko ministar.

who dares, wins

da nema zabune ja sam 100pct u dionicama tj, u dvije dionice i tu sam ulozio u jednu drzavnu firmu kojoj se nadam prodaji

Jedino ako mu neće faliti ono palamuđenje u onoj emisiji kod onoga još većeg palamudžije Đure Tomljenovića. Kad njega vidim sjetim se socijalizma, Druga Tita i ostalih kerafeka iz tog doba.

who dares, wins

kuc,kuc,ima li ikoga na ovome forumu ili su svi otisli na more !?

kuc,kuc,ima li ikoga na ovome forumu ili su svi otisli na more !?

Pisu naloge za snho-r-a pa ne stignu ovdje [lol]

Nije bolest sve što boli

SNHO odblokiran, za sada je na + 50%, priključite se vlakiću,

Neke će dionice vrijditi više od sadašnje cijene. Puno puno više. Donirajte humanitarnoj organizaciji po vašem izboru klikom na ovaj link http://www.thenonprofits.com

Ima nade za nas.
-ADPL odlično izvješće popratila sa rastom i pojačanom kupnjom.
-VDKT_plače mi se,svojevremeno je tako komentirao ,mislim Techmann tankerske vozarine,
da li će i svi ostali građevinari putem Viadukta,veliki pad posla,jako loše,cijena pada,logično
-LVCV kao da nije građevinar,nema bitnog pada posla u odnosu na prošlu godinu,cijena veća nego prije izvješća,ali i dividenda od 15 kn/još uvijek aktuelna/,vrlo dobro
VERN bolji nego lani i dionica ne pada,dapaće raste
ARGR,stagnacija,oni bi trebali dole jer njihova projekcija je samo rast_loše,ali marketinški kao i PR
jako dobar,što ih drži iznad vode,bravo Tedeschi
-ELPR rastjerao radnike,posla nema,rezervacije za troškove otkaze ne treba,gubitak u drugom kvartalu manji
nego lani,BV preko 400,cijena 40,drži se i nebi trebao padati,ali ovo je ZSE i nelikvidnost tako da
može svugdje,i na 20 ali i na 100
Ugodno sam iznenađen kako tržište reagira na izvješća,nije žestoko ali u dužem vremenu djeluje,za fundamentaliste ugodno iznenađenje

New Report

Close