ovaj scenariji je neminovan pa mi cemo u prvom mjesecu 2011imati 380-400000nezaposlenih pa tek tada kad krene nizbrdo ko bu uzdrzavao javnu potrosnju kukulele prvo sto ocekujem 20000nezaposlenih od brodogradilista a tek industrija nece nam ni mmf biti dovoljan 2011sigurno kriza,izlazak nakon mmf tamo krajem 2012 ili pocetak 2013 pred ulaz u eu tek tada
ovaj scenariji je neminovan pa mi cemo u prvom mjesecu 2011imati 380-400000nezaposlenih pa tek tada kad krene nizbrdo ko bu uzdrzavao javnu potrosnju kukulele prvo sto ocekujem 20000nezaposlenih od brodogradilista a tek industrija nece nam ni mmf biti dovoljan 2011sigurno kriza,izlazak nakon mmf tamo krajem 2012 ili pocetak 2013 pred ulaz u eu tek tada
Šta im mi možemo? Ima posla u Kini. Kad otpuste sve neradnike biti će nam možda bolje. Mi smo Burza za investiranje a ne burza rada.
Šta im mi možemo? Ima posla u Kini. Kad otpuste sve neradnike biti će nam možda bolje. Mi smo Burza za investiranje a ne burza rada.
[/quote]
Trenutno su otpušteni Kardum, Hafizadić i Galogaža….tako bar piše biznis.hr.
Kardum je dobio takvu otpremninu da odmah može uletjeti u neke dionice i živjeti ko ministar.
da nema zabune ja sam 100pct u dionicama tj, u dvije dionice i tu sam ulozio u jednu drzavnu firmu kojoj se nadam prodaji
Jedino ako mu neće faliti ono palamuđenje u onoj emisiji kod onoga još većeg palamudžije Đure Tomljenovića. Kad njega vidim sjetim se socijalizma, Druga Tita i ostalih kerafeka iz tog doba.
kuc,kuc,ima li ikoga na ovome forumu ili su svi otisli na more !?
Pisu naloge za snho-r-a pa ne stignu ovdje [lol]
SNHO odblokiran, za sada je na + 50%, priključite se vlakiću,
Ima nade za nas.
-ADPL odlično izvješće popratila sa rastom i pojačanom kupnjom.
-VDKT_plače mi se,svojevremeno je tako komentirao ,mislim Techmann tankerske vozarine,
da li će i svi ostali građevinari putem Viadukta,veliki pad posla,jako loše,cijena pada,logično
-LVCV kao da nije građevinar,nema bitnog pada posla u odnosu na prošlu godinu,cijena veća nego prije izvješća,ali i dividenda od 15 kn/još uvijek aktuelna/,vrlo dobro
VERN bolji nego lani i dionica ne pada,dapaće raste
ARGR,stagnacija,oni bi trebali dole jer njihova projekcija je samo rast_loše,ali marketinški kao i PR
jako dobar,što ih drži iznad vode,bravo Tedeschi
-ELPR rastjerao radnike,posla nema,rezervacije za troškove otkaze ne treba,gubitak u drugom kvartalu manji
nego lani,BV preko 400,cijena 40,drži se i nebi trebao padati,ali ovo je ZSE i nelikvidnost tako da
može svugdje,i na 20 ali i na 100
Ugodno sam iznenađen kako tržište reagira na izvješća,nije žestoko ali u dužem vremenu djeluje,za fundamentaliste ugodno iznenađenje