Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

..Umjesto na burzu- kupite robu sa popustom i do 40 % ….! Sve što mislite da će vam trebati u dogledno vrijeme…

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

..Umjesto na burzu- kupite robu sa popustom i do 40 % ….! Sve što mislite da će vam trebati u dogledno vrijeme…

Ne treba mi baš ništa osim para. I dionice su roba sa popustom.

who dares, wins

Ne treba mi baš ništa osim para. I dionice su roba sa popustom.
[/quote]
http://danas.net.hr/hrvatska/page/2010/07/23/0347006.html
A vidi ovog.On je poslušo savjet i ulaže van burze u robu s popustom.Nadam se da je kolegici drago.

Historia nie jest tylko czarna i nie jest tylko biała. Tak widzę i swój ślad na życiowej drodze.

Kakva je sad opet zbunjola na ovom Adrisu više to ni gledati ne mogu…

who dares, wins

Dajte ak netko ima nek proda par adrisa po bidu, da se zacrvenimo ko ljudi..

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

VERDI….para nema….ti bi sad skupljao pare, misliš da ćeš profitirati ako sad kupuješ dionice …
Ako kupuješ dionice riskiraš gubitak…ako kupiš gaće..za 1-2 godine , ne moraš ih kupovati jer si opskrbljen…. možeš novac utrošiti u dionice ,jer će biti još jeftinije…
Sad treba kupovati robu s dugim rokom trajanja…./ ali , nešto komercijalno- nemoj misliti da će netko za 1-2-godine vapiti za zlatom…/
Građevinski materijal, tehnika, hrana koja dugo stoji…ostatak novca pospremiti. Kad sve rikne, kupiti nekretnine i dionice…za zlato kao oblik ulaganja smo prevelika sirotinja../
Zafrkavam se ….nemam pojma kako raditi…

p.s. Jako mi je drago za Polančeca. Kao svaki rodoljub , učinio je sitnicu kao političar za svoje mjesto, naspram drugih, kao ex ministar podnio je prevelik teret za svu muljažu u kojoj su svi
sudjelovali…Kao heroj u Podravci… ma, nije ništa ukrao za sebe.. kao drugi….ja mu sve opraštam
kao građanin, zbog njega nisam ništa pretrpila ni ja, ni moja obitelj….a zbog Šukera
i Kosorice trpim svaki dan….ne mogu dostojno živjeti u vlastitoj državi.. a oni nisu ništa krivi.

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Danas u 6mPM događaj koji će odedit rgovanje i smjer kretanja tržišta drugi tjedan.
Izlaze po prvi puta javno rezultati Stress tests banaka u EU.

Očekujem odlične rezultate, sve veće i poznatije banke mislim da će proći s iznimkom Hypo RE eventualno Postbank, ali sumnjam. Past će i veće slovenske banke najvjerojatnije te neke manje banke i nekoliko štedionica najvjerojatnije posebno u Španjolskoj. Najviše banaka koje su pale test bi trebalo biti iz Grčke. Banco Populare bi isto mogla pasti možda.

Bankarski sustav je po pitanju adekvatnosti kapitala i sigurnosti plasmana bitno poboljšan u jeku ove krize, banke su puno radile na tome, tako da očekujem dobre rezultate.

lp

LIVE FROM LONDON :

Za sada samo Hypo RE pao na tesu, sve talijanske francuske i njemačke banke prošle. [thumbsup]
Hypo RE je ionako u restruktuiranju.
ECB : Francuski bankarski sustav označen kao najzdraviji. [tongue]

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Danas u 6mPM događaj koji će odedit rgovanje i smjer kretanja tržišta drugi tjedan.

Očekujem odlične rezultate, sve veće i poznatije banke mislim da će proći s iznimkom Hypo RE eventualno Postbank, ali sumnjam. Past će i veće slovenske banke najvjerojatnije te neke manje banke i nekoliko štedionica najvjerojatnije posebno u Španjolskoj. Najviše banaka koje su pale test bi trebalo biti iz Grčke. Banco Populare bi isto mogla pasti možda.

Bankarski sustav je po pitanju adekvatnosti kapitala i sigurnosti plasmana bitno poboljšan u jeku ove krize, banke su puno radile na tome, tako da očekujem dobre rezultate.

lp

LIVE FROM LONDON :

Za sada samo Hypo RE pao na tesu, sve talijanske francuske i njemačke banke prošle. [thumbsup]

lp
[/quote]

Završno, samo 7 ( manjih banaka ) od 91 pale na testu.

Odoh na more.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

lp

LIVE FROM LONDON :

lp
[/quote]

Završno, samo 7 ( manjih banaka ) od 91 pale na testu.

Odoh na more.

lp
[/quote]

Evo baš mi drago za njih.

A sad nek naprave stres test na novčanike hrvatskih građana ( i na hrvatske firme ), da vidimo kako bi nova recesija u europi ( i produbljenje sadašnje recesije u Hrvatskoj ) utjecala na njih.

Bojim se da nitko iz vlade ne bi smio objavit te rezultate, a bojim se da se ni crobexu ne bi rezultati dopali.

never surrender

Kako je lijepo gledati objave 2Q rezultata u Amerikanaca…

Kod nas će to izgledati sasvim drukčije i očito je da kriza kod nas neće završiti u 2010., sada se već govori o 2011. kao o novom dnu krize!

Iz ove perspektive i svega ovoga što je ova Vlada do sada (ne)poduzela postajem zagovornik dolaska MMF-a, jer ova Vlada je pokazala da ne može/neće, a ne vjerujem niti u sposobnost sadašnje oporbe. Problem je što dolazi vrijeme predizborne godine u nas i ovaj potez ne treba očekivati dok god nam svijet omogućava nova zaduživanja.

Utjecaj takvih okolnosti ne donosi ništa dobrog na domaćem TK u narednom vremenu, nego i dalje ove jadne promete i vrijednosti indeksa oko sadašnje vrijednosti, u najboljem slučaju.

ma da… koma rezultat… dok jedni godinu i pol dana stampaju eure drugi preko bare rade na zelembacima i daju ih bankama u neogranicenim kolicinama da ih distribuiraju prakticki djabe….
hebate… ja sam doktor, al bogati nisam lud….. financijski sustav je koma …te bankare je trebalo davno pozatvarat… rade pizdarije po cijelom svijetu… a u hrvata da ne kazem sta… trebali su nas jace guzit, drugo nismo ni zasluzili…

zamisli palo cak 9 banaka, a stampaju lovu po cijele dane…kolko tu duga ima…ajmeee

Scio me nihil scire

ma da… koma rezultat… dok jedni godinu i pol dana stampaju eure drugi preko bare rade na zelembacima i daju ih bankama u neogranicenim kolicinama da ih distribuiraju prakticki djabe….
hebate… ja sam doktor, al bogati nisam lud….. financijski sustav je koma …te bankare je trebalo davno pozatvarat… rade pizdarije po cijelom svijetu… a u hrvata da ne kazem sta… trebali su nas jace guzit, drugo nismo ni zasluzili…

zamisli palo cak 9 banaka, a stampaju lovu po cijele dane…kolko tu duga ima…ajmeee

Zamisli te čobane što upravljaju s tim bankama. Majstori ti daju lovu u neograničenim količinama i ti još napraviš loš rezultat. [lol] [lol]

New Report

Close