Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

500 tica me naganja. Baš me zanima čiji nalog je prije zadat. Moj ili automat?

who dares, wins

Izgleda da mu je 256 plafon. Glupa mašina. Svejedno to baš i nije neka fer trgovina. Prije su bilo oni skriveni sad ovi automatski. Šta je slijedeće?

who dares, wins

Fora mu je da uvijek bude drugi na bidu.

who dares, wins

500 tica me naganja. Baš me zanima čiji nalog je prije zadat. Moj ili automat?

To je bitno jedino ako je nalog zadan kod istog brokera i na istoj limit cijeni.

Da. Ali čiji je prvi taj će se prije i realizirati ako ne bude puna prodaja za oba. Ko je prvi ja ili on koji me kopira jer on tu info prima u prije nego je izlistana i izlista se skupa sa mnom.

who dares, wins

Uz cijelo more pozitivnih rezultata kompanija, Caterpillar koji je imao najveći QoQ rast prodaje u svojoj povijesti, UK GDP podatke koji su puno bolji od očekivanja (objavljeno prije pola sata) ili njemačke IFO business climate i expectations brojeve izad očekivanja na SeeBiz-u su u naslovne teme: "Deset banaka pada na stres testu" (s crnom pozadinom) i "Ericsson: dobit znatno ispod očekivanja" (valjda su cijeli dan tražili neku koja je podbacila…) [rolleyes]

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Uz cijelo more pozitivnih rezultata kompanija, Caterpillar koji je imao najveći QoQ rast prodaje u svojoj povijesti, UK GDP podatke koji su puno bolji od očekivanja (objavljeno prije pola sata) ili njemačke IFO business climate i expectations brojeve izad očekivanja na SeeBiz-u su u naslovne teme: "Deset banaka pada na stres testu" (s crnom pozadinom) i "Ericsson: dobit znatno ispod očekivanja" (valjda su cijeli dan tražili neku koja je podbacila…) [rolleyes]

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Eto bar će se ti naši novinari nauživati kada krene sezona naših izvještaja…

Jer naše firme su upravo zaključile svoj najgori kvartal u povijesti – sad treba to ovih dana krenuti stizati i crno na bijelo. E što će se onda raspisati… (osim ako do tada već ne odu svi na godišnji :P)

napokon minus [thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Cijena Količina
256,02 27
256,01 550
256,00 20

Ide i preko 256 ali mora biti 2. po redu
Ovo je neku gurač bida [lol]

who dares, wins

ADRS-P-A omjer K/P 2000:64 000 [shocked]

A automatski nalog me preskače na bidu i prije nego se moj objavi. Ja dignem lipu on skupa sa mnom. Dignem kunu digne i on.Alooooo.
[/quote]
To se ne dogadja samo na Adrs-u [sad]

WWW.THEVENUSPROJECT.COM

ADRS-P-A omjer K/P 2000:64 000 [shocked]

A automatski nalog me preskače na bidu i prije nego se moj objavi. Ja dignem lipu on skupa sa mnom. Dignem kunu digne i on.Alooooo.
[/quote]
A ako digneš za 100 kn? [lol]

New Report

Close