Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ana Franin: Ulagači zauzimaju pozicije prije objave rezultata

http://www.seebiz.eu/hr/burze/franin-ulagaci-zauzimaju-pozicije-prije-objave-rezultata,85984.html

ha, ha

http://www.seebiz.eu/hr/makroekonomija/roland-berger-60%25-menadzera-misli-da-vrhunac-krize-tek-dolazi!,85991.html

kad smo i drugaciji, ocekujemo neke novceke od jacke ajde jacka daj znam da imas

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

cure ko se to razpistoljil na koncaru, ko kupuje?
hm ili bolje reci ko prodaje?

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

Kakav je ovo potop u EU znali tko

Vidim mnogi nisu ouševljeni ovim što zadnjih dana rastemo, to vam je tako kad ste trebali kupovati vi ste pametovali, sada kukate jer niste kupili to vam uzročno posljedična veza.

Šta će biti kada ameri idućih dana krenu jako gore a najave svih analitičara su da se sprema jedan raly prema gore.

http://streaming.zagreb.hr:81/

decki argumenti…

Vidim mnogi nisu ouševljeni ovim što zadnjih dana rastemo, to vam je tako kad ste trebali kupovati vi ste pametovali, sada kukate jer niste kupili to vam uzročno posljedična veza.

Šta će biti kada ameri idućih dana krenu jako gore a najave svih analitičara su da se sprema jedan raly prema gore.

Nešto mi to za sad izgleda obratno. Taman skuham kavu, skinu me s aska i trend se vani promijeni.
Šta sad? Daj taj link da vidimo te crne analitičare jer dalje nisam ni sam pametan šta bi i kud bi.

who dares, wins

čuvajte se dionica LEDO ,ta nelikviduša mogla bi gadno prema dolje.Nešto se šuška u firmi a kad se pročuje već je prekasno. Govorka se da će Toda za Pevecima pametni napuštaju Ledo brod koji tone. i topi se

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

čuvajte se dionica LEDO ,ta nelikviduša mogla bi gadno prema dolje.Nešto se šuška u firmi a kad se pročuje već je prekasno. Govorka se da će Toda za Pevecima pametni napuštaju Ledo brod koji tone. i topi se

Gdje se kaj šuška? Da nisi spomenuo Peveca priča bi još možda i prošla ali ovo je sad ipak malo pretjerano.

who dares, wins

Industrijska je proizvodnja u Hrvatskoj u lipnju u odnosu na svibanj pala za 2,7 posto, dok kalendarski prilagođeni podaci na godišnjoj razini pokazuju pad industrijske proizvodnje u lipnju ove u odnosu na lipanj prošle godine za 4 posto, objavio je danas Državni zavod za statistiku.

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/industrija/dzs-pad-industrijske-proizvodnje-na-godisnjoj-razini-4-posto,86012.html

fffffffffffffff tvoja razmišljanja i drukanje su smiješni.kakve li usporedbe’ako trebaš ledo evo ja ću ti prodati za 9000 kn sada.
Ledo,Jamnica su momentalno firme koje jedino prave prave novce.Proizvodnja i prodaja ide bolje nego ikada.pa pogledaj malo po trgovinama i oko sebe po restoranima,caffe barovima…Pa svi piju janu i kupuju sladolede.Pogledaj malo na moru.Više se ne troši na skupa vina,coca cole…, vec ljudi piju vodu .Ovo ljetno vrijeme je najbolje za Ledo.Pa to i mala dijeca znaju.
A o Todoriću da će imati probleme….možda za 5 godina.Jer do tada je sve kredite prebacio i sad ima samo kamatu.A ti pošto si takav znanac reci koja to firma u Hr može.Njega prate svjetske banke i tu nema problema.Jedini problem će biti nakon 5 godina koje najveće svjetskae kompanije budu kupile Ledo,jamnicu…Budu se trgale u redu za te firme.pa on je pozicioniran na područiju cijele ex YU.
Uz to on još i kupuje a sada kupuju samo najjači.Oni koji imaju novac i viziju.
Toliko o tome.

Gdje se kaj šuška? Da nisi spomenuo Peveca priča bi još možda i prošla ali ovo je sad ipak malo pretjerano.
[/quote]
lol u pravu si čista stotica za tebe

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

New Report

Close