Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Jadranka Kosor s Lukom Rajićem o njegovim investicijama
Autor/izvor: SEEbiz

Kojim hebenim investicijama i to još sa Rajičem [shocked]
Umjesto da se pozabavi kako je došao u posjed največe Hr mljekarske tvrtke koju je potom tajno i dobro prodao stranoj tvrtki te isisao ne znam koliko milijardi kn iz Hrvatske i to bez kune plačenog poreza, oni s njim razgovaraju i predstavljaju kao mesiju za Hr gospodarstvo i još će mu dati poticaje i olakšice?!
[angry] [angry] [angry]

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Umjesto da se pozabavi kako je došao u posjed največe Hr mljekarske tvrtke koju je potom tajno i dobro prodao stranoj tvrtki te isisao ne znam koliko milijardi kn iz Hrvatske i to bez kune plačenog poreza, oni s njim razgovaraju i predstavljaju kao mesiju za Hr gospodarstvo i još će mu dati poticaje i olakšice?!
[angry] [angry] [angry]

A što možeš očekivati od Jace Kosorače?!? Ona i Sanader Rajiću su dali sve što je htio, a sad se lopovluk nastavlja [angry]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

[angry] [angry] [angry]

Davno je izasa jedan intervjiu (mislim da je bio Nacional) gdije njegova majka komentira kako je njezin Luka marljivo stedio i puno radio(KAO VOZAC).

To je recept kiji je puno ljudi prekonoci doslo do velikih novaca.Između ostalog prenoseci HRD(ukidanje hrvatskog dinara) u Bosnu i mjenjajuci za DM.Novci su se nosili na VREČE.Doslovce na vrece kao sta se danas nosi plasticna ambalaza.

[angry] [angry] [angry]

Ako ga se već nije procesuiralo a trebalo je sudeći po svemu, on će te novce negdje uložiti ako mu mi to ne omogućimo netko drugi će jedva dočekati, Srbija, Bosna i.t.d.
Vjerovatno je to stekao na nepošten način ali bar nije to uništio već oplodio više puta za razliku od drugih koji su radnike potjerali na ulice a dobit izvukli vanka, Kute, Gucić i.t.d.
Nije da ga branim i odobravam to što je napravio ali eto treba reći i drugu stranu priče.

Još samo jedno pitanje – Ako imaš dva otvorena računa u SKDD- / 2 portfelja na različitim računima/
KAKO ONDA NAPRAVITI SA ŽIRO-RAČUNOM ?

Samo jedanput pošalješ i oni ga prepišu na oba računa..pošto je obveznik i korisnik ista osoba?

Za drugu godinu:
Ovo sa Ht-om smo mirni do iduće godine sa dividendom, a onda ćemo morati i djeci koja imaju
pakete HT-a otvoriti ŽIRO-RAČUNE…jel već to netko u banci otvorio- što treba donijeti- rodni
list za punomoćnika- ili jednostavno sve stoji na dijete, a roditelj potpisuje..?

Mi bi stvarali investitore [lol] …Koma !

To ti je zamršenije nego što na prvi pogled izgleda. Jasno je da ste Vi kupili te dionice ali one stoje na maloljetnika i tu se za neke stvari treba pitati i socijalnu službu. Teoretski gledano socijalna služba može zabraniti prodaju dionica ako procijene da to nije u interesu djeteta. To je teorija sad kako je u praksi pojma nemam.

who dares, wins

nitko nema problem s takvom regulativom? da socijalna sluzba stoji izmedju djece i roditelja?

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

kakvi mrtvi ziroracuni? hehe, dolaze po sve sto imate.. skrivanja nema..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

[angry] [angry] [angry]

Ako ga se već nije procesuiralo a trebalo je sudeći po svemu, on će te novce negdje uložiti ako mu mi to ne omogućimo netko drugi će jedva dočekati, Srbija, Bosna i.t.d.
Vjerovatno je to stekao na nepošten način ali bar nije to uništio već oplodio više puta za razliku od drugih koji su radnike potjerali na ulice a dobit izvukli vanka, Kute, Gucić i.t.d.
Nije da ga branim i odobravam to što je napravio ali eto treba reći i drugu stranu priče.
[/quote]

Koje toćke zakona je G. Luka Rajić prekršio ?

Ma kakva Grčka, pa što je vama, koliko smo mi udaljeni od Grčke.
Da bi se razumjelo što je dug i kako ga tretirati, treba znati od kojih je komponenti i u kolikom omjeru dug sastavljen.

lp

evo najbitnijih detalja duga, podaci iz ožujak 2010.:

dug središnje države : – mlrd kn 116
vanjski dug : – mlrd kn 320

(sada je situacija još i gora )

http://hgk.biznet.hr/hgk/tekst.php?a=b&page=tekst&id=378

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

…. Da li su nam zvijezde naklonjene.
Mislim da voda ide na hrvatski mlin i da slijedi oporavak.
Bitno je da nam država bude likvidna,a sada bi mogla i postati.

lopi, mislim da si se totalno pogubio
[/quote]
Optimistički pristup je pravilan.Ja mislim da ste se vi pogubili,a naročito,ako niste u kešu.
Da je Kuliću i Santiniju dati 100 ovaca od glada bi im krepalo 50,a ostale od žeđi.
Jedini izlaz Hrvatske je dug na dug ,a kada izađemo iz recesije i još malo više.
Šuker se zadužuje i radi jedino moguće i pametno.Druge nema.Druga varijanta je izolacija i sindrom Grćka.Ovo je bolje rješenje.
[/quote]

ovo je jedino pametno ako se dio novca ušprica u proizvodnju, da se pomogne onim firmama koje imaju potencijala i koje mogu (iz)vući hrv.gospodarstvo.
ako ti uzimaš pare da isplaćuješ još par mjeseci plaće i mirovine , e , onda je.. ga , nema tu sreće.

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

[angry] [angry] [angry]

[/quote]

Koje toćke zakona je G. Luka Rajić prekršio ?
[/quote]
Ja kolegice kažem ako je prekršio neki od zakona da ga treba procesuirati, postoje neke indecije koje nitko nikada nije dokazao, a dok se nekome ne dokaže krivnja svatko je nevin.

Još samo jedno pitanje – Ako imaš dva otvorena računa u SKDD- / 2 portfelja na različitim računima/
KAKO ONDA NAPRAVITI SA ŽIRO-RAČUNOM ?

Samo jedanput pošalješ i oni ga prepišu na oba računa..pošto je obveznik i korisnik ista osoba?

Za drugu godinu:
Ovo sa Ht-om smo mirni do iduće godine sa dividendom, a onda ćemo morati i djeci koja imaju
pakete HT-a otvoriti ŽIRO-RAČUNE…jel već to netko u banci otvorio- što treba donijeti- rodni
list za punomoćnika- ili jednostavno sve stoji na dijete, a roditelj potpisuje..?

Mi bi stvarali investitore [lol] …Koma !

1.
U SKDD možeš imat jedan osnovni račun za kojeg pošalješ podatke o žircu, i možeš imat više računa portfelja gdje ne možeš mjenjat račun isplate jer ti dividenda po tim dionicama ne dolazi na tvoj račun nego na društvo koje upravlja porteljem.

2.
Slijedom navedenog, isplata dividende putem Središnjeg klirinškog depozitarnog društva (SKDD) bit će moguća isključivo na žiro račune fizičkih osoba ovlaštenika prava na isplatu.

U slučaju da imate neisplaćena sredstva po osnovi dividende, molimo Vas da SKDD-u dostavite vlastoručno potpisan zahtjev (dopis) za upis žiro računa te da obvezno priložite presliku svoje važeće identifikacijske isprave (na primjer, osobne iskaznice) i presliku Ugovora o otvaranju žiro računa ili presliku potvrde banke o otvaranju žiro računa, na sljedeću adresu: SKDD d.d., Heinzelova 62a, 10000 Zagreb.

Za maloljetne osobe, predmetni zahtjev potpisuje zakonski zastupnik koji prilaže presliku rodnog lista maloljetne osobe te presliku svoje osobne iskaznice ili druge identifikacijske isprave, kao i presliku Ugovora o otvaranju žiro računa maloljetne osobe ili potvrde banke o otvaranju žiro računa.

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica.

New Report

Close