Jao danas +1,51 %, sutra je debeli minus, kako god okreneš..
lp
Eto ih tik do 1100.
http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/vlada-se-zaduzila-za-13-4-milijarde-kuna.html
..šat reći,budalaštini tog čovjeka nema kraja…
Što se čudite pa od kuda mu pare za više od milijun umirovljenika, a većina plaća će uskoro, ako već i nije, biti manja od mirovina. [lol] [lol] [lol]
Jao, Intel objavio izvrne rezultate dionica u after hour-u preko 5 % u plusu, sutra će opet svi vani u plus, pa vidi vraga, mogli bi i mi.
Treba jedino izbjegavati dionice gdje su ušli traderi, jer sutra su na prodaji i čekaju ( THNK HDEL i sl. ).
lp
Jao, Intel objavio izvrne rezultate dionica u after hour-u preko 5 % u plusu, sutra će opet svi vani u plus, pa vidi vraga, mogli bi i mi.
Treba jedino izbjegavati dionice gdje su ušli traderi, jer sutra su na prodaji i čekaju ( THNK HDEL i sl. ).
lp
Ušli su trejderi u druge dionice (ATPL;DLKV,PODR…), za ove koje si naveo ima još vremena, pogotovo ako relej kod Amera potraje.
Najgore će biti na onima gdje se čekaju targeti koje je Šveđan poslao.
[lol] [lol] [lol]
Nismo niti svjesni što nas čeka: Ljudi, bankrotirat ćemo krajem 2011.!
hihihi stize armagedon
jos nekolko ovakvih vjesti i GROBEX je na 1500 bodova
lp
Pa kako će crobex rast kad na svaku dobru korporativnu vijest iz europe i amerike mi izbacimo jednu negativnu.
Nit intel ima veze s nama, nit naše firme ne žive od financijskog izviješća intela, čekaj njihova FI pa ćeš vidjet razliku.
Ameri i europa su već apsolvirali recesiju ( bar ovu prvu ), a mi?? Mi i dalje tonemo..
Uostalom ako i bude kakav-tekav plus danas to će se debelo neko iskrcavat na ukazanoj prilici, pa to traje već mjesecima.
Najgore će biti na onima gdje se čekaju targeti koje je Šveđan poslao.
[lol] [lol] [lol]
[thumbsup] btw..nije ni stigao dat targete….imao je paljbu sa svih strana….
Tok novca:
Investitori sa ZSE ulaze u keš.Dionice padaju.
Oročavaju u bankama u US$ i CHF ili EUR_krivo _ljeti su devize jeftinije,najčešće
Domaće strane banke pune kuna i deviza,ali ih ne žele plasirati stranim poduzećima /PODR,KOEI,HEP itd/.
Kriza-državi proračun zbog krize se slabije puni ,a kako će kada su banke u čeki
I država se zadužuje vani_vraćaju novac koji su naši investitori uložili na strana tržišta kapitala
Država se zadužuje i doma-nepoduzetne banke daju višak,rađe državi nego privredi
Država daje sve ovo nazad.Super ,likvidnost dolazi pa makar i kratkoročno,nešto će se sliti i na tržište kapitala.
Zaključak:Država nam spašava tržište kapitala.
llikvidnost raste,dionice rastu.
A ovdje se svi okomili na Bucu.Pa niste valjda svi tehničari koji se gotovo uvijek nalaze na krivoj strani,pa ste sada u kešu i bjesni ste što neće sve na jednu lipu.
Čuvajte se Amera.To su najveći prevaranti.Sve koriste da vas preveslaju.A oni znaju kako se to radi.
A turistička sezona iznad očekivanja.
A mogla bi biti super dok svjetska tržišta kapitala luduju.
Lakše se troši kada se zarađuje.
Da li su nam zvijezde naklonjene.
Mislim da voda ide na hrvatski mlin i da slijedi oporavak.
Bitno je da nam država bude likvidna,a sada bi mogla i postati.
…. Da li su nam zvijezde naklonjene.
Mislim da voda ide na hrvatski mlin i da slijedi oporavak.
Bitno je da nam država bude likvidna,a sada bi mogla i postati.
lopi, mislim da si se totalno pogubio