Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Jao danas +1,51 %, sutra je debeli minus, kako god okreneš..

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Jao danas +1,51 %, sutra je debeli minus, kako god okreneš..

lp

Eto ih tik do 1100.

[i]Volatile Ass as an Asset Class[/i][emo_funta][emo_dolar][emo_euro]

http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/vlada-se-zaduzila-za-13-4-milijarde-kuna.html

..šat reći,budalaštini tog čovjeka nema kraja…

Što se čudite pa od kuda mu pare za više od milijun umirovljenika, a većina plaća će uskoro, ako već i nije, biti manja od mirovina. [lol] [lol] [lol]

Jao, Intel objavio izvrne rezultate dionica u after hour-u preko 5 % u plusu, sutra će opet svi vani u plus, pa vidi vraga, mogli bi i mi.

Treba jedino izbjegavati dionice gdje su ušli traderi, jer sutra su na prodaji i čekaju ( THNK HDEL i sl. ).

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Jao, Intel objavio izvrne rezultate dionica u after hour-u preko 5 % u plusu, sutra će opet svi vani u plus, pa vidi vraga, mogli bi i mi.

Treba jedino izbjegavati dionice gdje su ušli traderi, jer sutra su na prodaji i čekaju ( THNK HDEL i sl. ).

lp

Ušli su trejderi u druge dionice (ATPL;DLKV,PODR…), za ove koje si naveo ima još vremena, pogotovo ako relej kod Amera potraje.

[i]Volatile Ass as an Asset Class[/i][emo_funta][emo_dolar][emo_euro]

Najgore će biti na onima gdje se čekaju targeti koje je Šveđan poslao.

[lol] [lol] [lol]

Nismo niti svjesni što nas čeka: Ljudi, bankrotirat ćemo krajem 2011.!

http://www.index.hr/vijesti/clanak/nismo-niti-svjesni-sto-nas-ceka-ljudi-bankrotirat-cemo-krajem-2011/501620.aspx

hihihi stize armagedon
jos nekolko ovakvih vjesti i GROBEX je na 1500 bodova

moje pisanje na forum nije nagovor na kupnju prodaju ili bavljenje dionicama ... moj odlazak sa foruma je zbog moderatora

lp

Pa kako će crobex rast kad na svaku dobru korporativnu vijest iz europe i amerike mi izbacimo jednu negativnu.

Nit intel ima veze s nama, nit naše firme ne žive od financijskog izviješća intela, čekaj njihova FI pa ćeš vidjet razliku.

Ameri i europa su već apsolvirali recesiju ( bar ovu prvu ), a mi?? Mi i dalje tonemo..

Uostalom ako i bude kakav-tekav plus danas to će se debelo neko iskrcavat na ukazanoj prilici, pa to traje već mjesecima.

never surrender

Najgore će biti na onima gdje se čekaju targeti koje je Šveđan poslao.

[lol] [lol] [lol]

[thumbsup] btw..nije ni stigao dat targete….imao je paljbu sa svih strana….

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Tok novca:
Investitori sa ZSE ulaze u keš.Dionice padaju.
Oročavaju u bankama u US$ i CHF ili EUR_krivo _ljeti su devize jeftinije,najčešće
Domaće strane banke pune kuna i deviza,ali ih ne žele plasirati stranim poduzećima /PODR,KOEI,HEP itd/.
Kriza-državi proračun zbog krize se slabije puni ,a kako će kada su banke u čeki
I država se zadužuje vani_vraćaju novac koji su naši investitori uložili na strana tržišta kapitala
Država se zadužuje i doma-nepoduzetne banke daju višak,rađe državi nego privredi
Država daje sve ovo nazad.Super ,likvidnost dolazi pa makar i kratkoročno,nešto će se sliti i na tržište kapitala.
Zaključak:Država nam spašava tržište kapitala.
llikvidnost raste,dionice rastu.
A ovdje se svi okomili na Bucu.Pa niste valjda svi tehničari koji se gotovo uvijek nalaze na krivoj strani,pa ste sada u kešu i bjesni ste što neće sve na jednu lipu.
Čuvajte se Amera.To su najveći prevaranti.Sve koriste da vas preveslaju.A oni znaju kako se to radi.

A turistička sezona iznad očekivanja.
A mogla bi biti super dok svjetska tržišta kapitala luduju.
Lakše se troši kada se zarađuje.
Da li su nam zvijezde naklonjene.
Mislim da voda ide na hrvatski mlin i da slijedi oporavak.
Bitno je da nam država bude likvidna,a sada bi mogla i postati.

…. Da li su nam zvijezde naklonjene.
Mislim da voda ide na hrvatski mlin i da slijedi oporavak.
Bitno je da nam država bude likvidna,a sada bi mogla i postati.

lopi, mislim da si se totalno pogubio

halfte trinken, halfte Šarcu geben

New Report

Close