Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Naglasak je na koliko-toliko
Ako si sami ne pomognemo dzaba evro vise od stranaca.
Jos uvijek ne vidim svjetlo na kraju tunela.
Za pola firmi na berzi nikad se nece izvuci iz spirale duga u koji su usle ili ce uci sa nekim restrukturiranjem

Ostala polovica ce profitirati dobro.
Samo treba biti u pravoj polovici.

Ja se nadam da sam u pravoj

tak je, pola firmi če propast, pola opstat. problem je samo kako točno odbarati? u svakom slučaju bježat što dalje od raznih DKVS, ZDNK, INGR, VLDS… i sličnih firmi pred krahom

Možda malo pretjerujete, nema potrebe da propadne baš pola firmi… ali neki dvoznamenkati postotak firmi… da, morao bi propasti – ne znam kako bi drugačije moglo biti.

Možda malo pretjerujete, nema potrebe da propadne baš pola firmi… ali neki dvoznamenkati postotak firmi… da, morao bi propasti – ne znam kako bi drugačije moglo biti.

sve do 99 je dvoznamenkasto ako ne računamo iza decimale,onda je 99,99 %, ali dobro je,nije 100

Ovaj vikend 11% više dolazaka stranih turista u RH, prošli vikend 22% više u odnosu na prošlu godinu [thumbsup]

Htjeli ne htjeli, kako se u Njemačkoj, Austriji, Francuskoj itd popravlja ekonomska situacija popravljat će se koliko toliko i kod nas

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/transport/hac-promet-na-autocestama-drugog-vikenda-srpnja-nesto-manji-nego-lani,85061.html

Naglasak je na koliko-toliko
Ako si sami ne pomognemo dzaba evro vise od stranaca.
Jos uvijek ne vidim svjetlo na kraju tunela.
Za pola firmi na berzi nikad se nece izvuci iz spirale duga u koji su usle ili ce uci sa nekim restrukturiranjem

Ostala polovica ce profitirati dobro.
Samo treba biti u pravoj polovici.

Ja se nadam da sam u pravoj

tak je, pola firmi če propast, pola opstat. problem je samo kako točno odbarati? u svakom slučaju bježat što dalje od raznih DKVS, ZDNK, INGR, VLDS… i sličnih firmi pred krahom
[/quote]

Biti u pravom trenutku na pravoj strani je ekstrazarada.
Što ih više bježi u panici lovina može biti bolja.Treba se čuvati da nas stampedo ne odnese u provaliju.I da sve ne stavljamo na jednu kartu.U takvim biserima sam ove godine napravio lijepi plus.

-Ameri stabilno jučer,futuresi stabilni
-istok stabilno sa mali minusom
-Europa stabilna pozitiva
-HSLS napustio koaliciju
-turista cc 10% više nego lani i to u sezoni,izuzetno dobrea vijest
-croatia arleine se dogovorila sa štrajkašima
Dakle,s obzirom da smo jučer pali najviše na svijetu vrijeme je da se malo zaustavimo.
Predviđati rast bi bilo nerazumno,ali evo prognoze:
Danas ne bi trebali padati,a kako =/zero/ ne postoji očekujem rast,kakav takav

kaj se to dogadja sa IGHom?

odnos K/P je
KUPNJE (113) – IGH-R-A
PRODAJE (1.993) – IGH-R-A

s tim da je mojih 50 komada nisko na kupnji!!!

cijelo trziste zeli samo 63 komada IGH kupiti??????????

Upravo objavljeno,
HRVATSKA SE ZADUŽUJE ZA DODATNIH 13,5 MILIJARDI KUNA! [shocked]

….kako bi preživjela sljedećih par mjeseci!
pa to je jezivo i prestrašno! nesposobna jaca i šuki uništili su našu državu! kakve će biti posljedice na TK i crobex bolje nerazmišljati [cry]

pametan čovjek vidi filiju i skloni se...

@tigrus
pročitaj ovo gore što sam postao pa će ti biti jasno. još ako vlada uzme zadnje lipe keša mirovincima, jasno je da smo teeeeeeeškoj banani [bye]

pametan čovjek vidi filiju i skloni se...

@tigrus
na žalost realnost trenutne situacije u svezi navedene dionice ,njenih megalomanskih obećanja i očekivanja koji su se pokazali kao 100% netočni.

Ruši se CROBEX ispod 1780 preko leđa građevinara i brodara.
Zatim malo panike i eto nas na 1650 kao što se predviđa. [cool]

Upravo objavljeno,
HRVATSKA SE ZADUŽUJE ZA DODATNIH 13,5 MILIJARDI KUNA! [shocked]

….kako bi preživjela sljedećih par mjeseci!
pa to je jezivo i prestrašno! nesposobna jaca i šuki uništili su našu državu! kakve će biti posljedice na TK i crobex bolje nerazmišljati [cry]

ako trošiš više nego što zarađuješ razliku možeš podmirit samo iz duga. a kada se pokuša srezat potrošnja svi se dižu na noge… jednom kad se nekom daju neka prava, ma koliko bila velika, teško ih je kasnije povući

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

New Report

Close