Nakon jučerašnjeg blagog rasta, mnogi investitori opet su kupili dio dionica. Postavljene cijene
na kraju radnog dana, poslužile su za daljnju rasprodaju.
Nedostaje podatak- kakva je situacija u Fondovima.
Za godišnje odmore , investitori će posegnuti za većom ili manjom prodajom udjela, što rezultira
prodajom cijena na burzi..
Izgleda, dividende su investirane u vanjska tržišta, a prodaja udjela direktno pogađa našu ZSE burzu.
Jadno- čak ni zaštita domaćeg teritorija – nikome nije svetinja…
Molimo podatak o smanjenju IMOVINE FONDOVA U RH…. To bi pomoglo u razumijevanju
pada cijena dionica i prodaji u bescjenje….
Da li se kapital i dalje iznosi na inozemna tržišta ..obzirom na ovaj naglašeni rast na Wall Streetu?
Dovoljno je 200 milja kuna za dići Crobi do 3000. Da imam taj kapital napravio bi to da ne bi znali gdje ste ni što ćete.
Tko od toga ima koristi – to će i napraviti. Osim mirovinskih i braniteljskog fonda,tko je zainteresiram za to ?
Rasprodajom svog portfelja državi je voda došla do ušiju. Stanje na portfelju mirovinskih fondova je
stvarno ili je mrtva brojka na komjuteru?
križaljke u fondovima, tek počinju
James K. Galbraith: Krizu 21. stoljeća prouzročila je prevara
http://www.vecernji.hr/vijesti/james-k-galbraith-krizu-21-stoljeca-prouzrocila-je-prevara-clanak-166108
Svijet se ovaj tjedan dobro oporavio, ako zadrži postojeće razine mogli bi i mi malo prema gore. Ide nova obveznica na domaćem tržištu pa valjda fondovi skupljaju novce za to. Kad se to riješi bit će novaca i za dionice. Banke reklamiraju kredite, uskoro će i margini pojeftiniti. Novca ima samo nedostaje tračak optimizma.
James K. Galbraith: Krizu 21. stoljeća prouzročila je prevara
http://www.vecernji.hr/vijesti/james-k-galbraith-krizu-21-stoljeca-prouzrocila-je-prevara-clanak-166108
Vrlo je pametan ako je rasprodo dionice 1987. pred "slom" i propustio jedan od najvećih bull marketa u povijesti tijekom 1990-tih. [rolleyes]
Kupovat će Srbi akcije … uskoro na akcijskim prodajama ZSE……….možete sipati jedinica koliko god hoćete…..meni je situacija u Srbiji vrlo dobrom poznata unatrag 10 godina u
poslovnom smislu…. / nemojte mi opet miješati politiku, ja sam iz podneblja gdje su
Hrvati najbrojnija nacija…/
Imaju novaca..ne možete zamisliti koliko..