Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/akcija-offside-sefovima-kladionicarske-mafije-jos-dva-mjeseca-pritvora-nogometasima-jedan/500911.aspx

Znači da nam bivši kolega sa foruma do daljnega neće moći ŽIVČANIT

koliko pesimista……..
koliko "sretnika" koji čekaju bankrot države……..
koliko "lovaca" na drastičan pad crobexa………
koji jad na burzi…..
rasta ni od kuda…….
scenarij za slom več unaprijed napisan……
a ja se nekako ne mogu oteti dojmu da če "lovci" postati lovina…….

krivo ti se čini…kod nas će jesen biti najteža i najgora, a sva lovina bit će potamanjena
[/quote]

Sve biše sam i ja tog razmišljanja.
Problem je da ne znam kako se zaštititi. Što ti vrijede euri ili dolari, ukoliko te neko upuca zbog objeda.

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

koliko pesimista……..
koliko "sretnika" koji čekaju bankrot države……..
koliko "lovaca" na drastičan pad crobexa………
koji jad na burzi…..
rasta ni od kuda…….
scenarij za slom več unaprijed napisan……
a ja se nekako ne mogu oteti dojmu da če "lovci" postati lovina…….

krivo ti se čini…kod nas će jesen biti najteža i najgora, a sva lovina bit će potamanjena
[/quote]
teško da će biti jesen…
prije prolječe 2011…u jesen će ekipa tek shvatiti da nam je sezona turbo podbacila…

a ako P.I.G.S nastave svojim putem neznam kada će biti uopće dno…

btw se sječate kada ste se svi smijali jer je g. Nadan izjavio da će se Hrvatska oporavljati još 10 godina???? El vam je još uvijek smiješno???

ja se samo bojim da Jaca i ekipa jako jako lažu o brojkama…bojim se da kada SDP sjedne na kormilo da ćemo tek onda shvatiti da smo ispod banane a ne u banani

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Ljubo Jurčić za SEEbiz: Država treba prodati sve udjele ispod 25%, pa i Podravku

http://seebiz.eu/hr/tvrtke/prehrana/jurcic-za-seebiz-drzava-treba-prodati-sve-udjele-ispod-25%25%2c-pa-i-podravku,84732.html

Zagrebačka banka kreditira Holding s 280 milijuna kuna do – novog kredita!?

http://seebiz.eu/hr/tvrtke/zagrebacka-banka-kreditira-holding-s-280-milijuna-kuna-do—novog-kredita!%3f,84736.html

koja rupa milane

jesen jos nekako ali zima nikako pa kakav ce to biti lom imaju sansu samo ako necekaju sa kompletnim privatizacijama firmi u drzavnom vlasnistvu a sljedece godine hep

Čini mi se da je pesimizam došao do jako visokog nivoa. Vjerojatno može još više, a poslije toga slijedi i neka rezignacija. Kako god, bliži se vrijeme kad će trebat početi investirati.

A vidi lakrdije na adrs-p-a. To je sintagma za čitav naš jad od burze. [yawn]

Jel komu još Fima trade ne radi

Jel komu još Fima trade ne radi
[/quote]

radi, ne radi, isti vrag. nisi ništa propustio

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

odmor je zaslužen,ugodan vikend svima

Izgleda da je to to.

Scenarij se zna.

Vlast je drži do posljednje kapi masti.
90% firmi u Hrvatskoj propada.
Jede se trava, glođe se kora od drveta (blago onima u Gorskom Kotaru).
Kupuje se žuto za žuto (baršno za zlato- blago iveku , neće biti gladan).
Krvi do koljena na ulicama. Prživjet će samo onaj koji ima privatnu vojsku, a ostalima pare za k…

I to je to.

PS

Ja emigriram u Urugvaj i ostavim kredu vama da je plaćate :)))

mislim da je jeftinije živjeti u čileu.

New Report

Close