Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

RBA: Novo izdanje državne obveznice diže euro iznad 7,2 kune

http://seebiz.eu/hr/valute-i-robe/rba-novo-izdanje-drzavne-obveznice-dize-euro-iznad-7%2c2-kune,84689.html

nikad me pad nije tolko razveselio ko danas, jel su to posljednji trzaji brutalnog kapitala prije odlaska na usavršavanje u RBA (poznati kamp na adresi dr. Luje Naletiliča )

Danas je vani sve zeleno,a mi opet crveni.Jasan je to znak da smo u klincu. Što će biti s nama kad vani sve zacrveni svima je na žalost jasno [embarass]

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

e iam jedno pitanje. jel taj obrazac moraju ispunjavatisvi ili samo neki, jer meni su do sada normalno sjedale na žiro. nisam bas najbolje skuzio

Koliko sam shvatio, nakon izmjene zakona SKDD ti smije isplatiti isključivo na tvoj žiro račun (mislim da oni počinju sa 31…, a tekući sa 32…). Ako su ti i do sad isplaćivali na žiro, nemaš problema. Ako nemaš žiro, moraš im dostaviti podatke. Ako ne dostaviš podatke, oni zadržavaju dividendu i isplaćuju ti nakon što dostaviš podatke.

[/quote]
hvala ti

Crne prognoze [shocked]
Euro na 9 kuna, dužnici padaju na koljena

‘Ne smanji li Vlada proračunsku potrošnju, obrana tečaja više neće imati nikakvog smisla, a situacija u zemlji bit će teža nego sada’, izjavio je guverner Hrvatske narodne banke Željko Rohatinski. Tada bi euro mogao skočiti i na 9 kuna.
Prema procjenama Željka Rohatinskog, euro bi mogao skočiti na čak 9 kuna, što bi razveselilo izvoznike, ali na koljena bacilo dužnike. Građani trenutno duguju 117 milijardi kuna, uglavnom s deviznom klauzulom, dok se dug tvrtki penje i na veći iznos… [shocked]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Crne prognoze [shocked]

‘Ne smanji li Vlada proračunsku potrošnju, obrana tečaja više neće imati nikakvog smisla, a situacija u zemlji bit će teža nego sada’, izjavio je guverner Hrvatske narodne banke Željko Rohatinski. Tada bi euro mogao skočiti i na 9 kuna.
Prema procjenama Željka Rohatinskog, euro bi mogao skočiti na čak 9 kuna, što bi razveselilo izvoznike, ali na koljena bacilo dužnike. Građani trenutno duguju 117 milijardi kuna, uglavnom s deviznom klauzulom, dok se dug tvrtki penje i na veći iznos… [shocked]

zašto crne,treba samo prodati dionice i kupiti € tko vjeruje da će biti tako

Daj već kad odeš u taj Urugvaj ne prekidaj potpuno vezu sa maticom zemljom. Sjeti nas se bar kad su izbori pa privedi još par Urugvajaca naših korijena neka i oni daju svoj glas.
Ti glasovi iz vana su nam najvažniji jer daju realan odraz situacije u državi. Nema veze kaj tamo plaćaš porez glasaj kod nas.

JOK (Jugoslavenski opačarski kombinat) veze sa maticom.
Vraćaju se tek moji unuci, koji će vam solit pamet kako se to radi u Jamerike. Kao ministri informiranja, iseljeništva i prometa i veza, u kollicijskoj vladi NHDZ 1990 (Nova Hrvatska Demokratska Zajednica 1990) i KNS (Kineska Narodna Stranka).

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

Crne prognoze [shocked]

[/quote]

ne EURe nego USDe zbog očekivanja svjetskih fin. analitičara da će do kraja godine USD i EUR biti izjednačeni, a sve je više sumnji hoće li EUR uopće doživjeti iduću godinu [sealed]
na sve to dodadajmo naše interne probleme: ogroman dug+ogromna nezaposlenost koja će još rasti na jesen+nezadovoljstvo vladom i želja naroda za njenim padom+nastavak pada BDP-a od -1,4 ove godine+skori rast struje od 10%+ zbog rasta struje i energenata rast svih drugih cijena itd… pa ćeš vidjeti u kakvom smo mi tek limbu i zašto će dionice i dalje padati [cry]

sve što pišem moje je mišljenje te se ne može se shvatiti kao investicijski savjet ili preporuka za kupnju i prodaju dionica!

Crne prognoze [shocked]

[/quote]

ne EURe nego USDe zbog očekivanja svjetskih fin. analitičara da će do kraja godine USD i EUR biti izjednačeni, a sve je više sumnji hoće li EUR uopće doživjeti iduću godinu [sealed]
na sve to dodadajmo naše interne probleme: ogroman dug+ogromna nezaposlenost koja će još rasti na jesen+nezadovoljstvo vladom i želja naroda za njenim padom+nastavak pada BDP-a od -1,4 ove godine+skori rast struje od 10%+ zbog rasta struje i energenata rast svih drugih cijena itd… pa ćeš vidjeti u kakvom smo mi tek limbu i zašto će dionice i dalje padati [cry]
[/quote]

Ako se ostvari ovo o čemu svi tumpeljate po forumu, jedino što će vam vrijediti je oranica žita, ako imate dovoljno minobacača za obraniti je.

Vlada Rh će se raspasti vrlo brzo, što je prvi i osnovni uvijet za oporavak u RH.
Inače, već sam napisao što smjeram.

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

http://www.poslovni.hr/vijesti/srbija-ukidaju-se-mjere-protiv-krize–152304.aspx?id=152304&rnd=1278673919618

Srbi ukidaju mjere protiv krize ,a naši nisu još ni donjeli bilo kakav plan da izać iz krize bravo Jaco ,Šuki i ostali
Za takvu vladu i robija je predobra

koliko pesimista……..
koliko "sretnika" koji čekaju bankrot države……..
koliko "lovaca" na drastičan pad crobexa………
koji jad na burzi…..
rasta ni od kuda…….
scenarij za slom več unaprijed napisan……
a ja se nekako ne mogu oteti dojmu da če "lovci" postati lovina…….

Zdeslav Šantić: Proračun se mora srezati za 10%

http://seebiz.eu/hr/makroekonomija/hrvatska/santic-proracun-se-mora-srezati-za-10%25,84728.htm

koliko pesimista……..
koliko "sretnika" koji čekaju bankrot države……..
koliko "lovaca" na drastičan pad crobexa………
koji jad na burzi…..
rasta ni od kuda…….
scenarij za slom več unaprijed napisan……
a ja se nekako ne mogu oteti dojmu da če "lovci" postati lovina…….

krivo ti se čini…kod nas će jesen biti najteža i najgora, a sva lovina bit će potamanjena

moje pisanje nije poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

New Report

Close