Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ako index nastavi pratiti promet, zamislite 15 mil.prometa, brrrrrrrrrrrr

evo danas novi potop, već smo na -1%…jest nam rast od jučer dugo trajaooooo [embarass]

Pa nije ni čudo kad danas već prodaju oni koji su jučer kupili.

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

e iam jedno pitanje. jel taj obrazac moraju ispunjavatisvi ili samo neki, jer meni su do sada normalno sjedale na žiro. nisam bas najbolje skuzio

Koliko sam shvatio, nakon izmjene zakona SKDD ti smije isplatiti isključivo na tvoj žiro račun (mislim da oni počinju sa 31…, a tekući sa 32…). Ako su ti i do sad isplaćivali na žiro, nemaš problema. Ako nemaš žiro, moraš im dostaviti podatke. Ako ne dostaviš podatke, oni zadržavaju dividendu i isplaćuju ti nakon što dostaviš podatke.

Potop je izazvan sa 100 000kn na par dionica tipa adrisi zaba kmoje nose veliki udio u crobiju.
Vidjeti ćemi da li će to izdržati.

who dares, wins

tonu samo blue chipovi, što je i realno jer su se do sada dobro držali

A i petak je tek sam sad skužio. Kako samo idu ti dani uzaludni.

who dares, wins

Izgleda da je to to.

Scenarij se zna.

Vlast je drži do posljednje kapi masti.
90% firmi u Hrvatskoj propada.
Jede se trava, glođe se kora od drveta (blago onima u Gorskom Kotaru).
Kupuje se žuto za žuto (baršno za zlato- blago iveku , neće biti gladan).
Krvi do koljena na ulicama. Prživjet će samo onaj koji ima privatnu vojsku, a ostalima pare za k…

I to je to.

PS

Ja emigriram u Urugvaj i ostavim kredu vama da je plaćate :)))

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

Daj već kad odeš u taj Urugvaj ne prekidaj potpuno vezu sa maticom zemljom. Sjeti nas se bar kad su izbori pa privedi još par Urugvajaca naših korijena neka i oni daju svoj glas.
Ti glasovi iz vana su nam najvažniji jer daju realan odraz situacije u državi. Nema veze kaj tamo plaćaš porez glasaj kod nas.

who dares, wins

nije baš tako, ali dobro

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

http://seebiz.eu/hr/makroekonomija/hrvatska/hub-analize-prognoza-pada-bdp-a-pogorsana-na-1%2c4%25%2c-deficita-na-4%2c9%25,84692.html

nikad me pad nije tolko razveselio ko danas, jel su to posljednji trzaji brutalnog kapitala prije odlaska na usavršavanje u RBA (poznati kamp na adresi dr. Luje Naletiliča )

Krediti: Loša potražnja spušta kamate na kredite, no promjene su minorne

http://seebiz.eu/hr/banke/krediti-losa-potraznja-spusta-kamate-na-kredite%2c-no-promjene-su-minorne,84678.html

New Report

Close