@ Baldrick
pa po meni je kriza zapravo blagoslov za hrvatsku. u manjku novca konačno su bar u nekim dijelovima počeli zatvarati di curi lova bezveze (npr. plavi dizel, sređivanje državnih firmi koko-tolko).
Nije bilo riječ o tome da hrvatska ima alternativu zaduživanja – već u kojoj valuti. Dolar je opet malo pao na 5,7 i ova budala će uzeti zajam u dolarima taman kada je u očitoj down-korekciji u inače strelovitom rastu, a oporavkom SADa rast će još i više. Da se kladimo da ćemo na tih 10 mlrd. kn zaduženih u dolarima samo na tečaju u sljedećih par godina izgubiti milijardu-dvije…
Ocean Quest: Naručit ćemo brodove ako prepustite imovinu koju Srbija traži od Hrvatske!?
Napokon su počeli rokati Inu i HT. Na koliko bi bio Crobex kad bi srokali HT na ovaj sudbonosni nalog što tu ćumi već par mjeseci 250,00 20396 ?
Ocean Quest: Naručit ćemo brodove ako prepustite imovinu koju Srbija traži od Hrvatske!?
i bi tako [angry]
Napokon su počeli rokati Inu i HT. Na koliko bi bio Crobex kad bi srokali HT na ovaj sudbonosni nalog što tu ćumi već par mjeseci 250,00 20396 ?
Pa Ht ima učešće u Crobex 15-17% Pa ako Ht pane na 250kn tj 3% Crobex bi pao 0,45do 0,50 Ništa značajno Ako bi pao na 200kn tj 20% Crobi bi pao 3-3,5%
Ne laprdaj sampras, nisam ti ja kriv što si se naivno nakrcao INA-om na 1800 kn i LKPC na 1850 pa sad zbrajaš sve veče gubitke [bye]
[/quote]
sampras da….LKPC I INA.. vidim ja da mi je to neko poznat…..drz se sampy ….dinkec je na bidu [wink]
svi razmisljaju o dole a di su optimisti od proljeca kad su me nepadali i kulja sam se nabral am tak [huh]
gradevinarci na povjeno najnizim a prometi ko iz 2005, sto reci pitanje je hocemo li do 1650 ili jos nize…
pametni ce se opernatit, nadam se u pravo vreme uletit a to jos prerano…
po meni ovo je prava rasprodaja, a ne ono kaj se nudi po trgovackim lancima… [cool]
"The stock market has predicted 9 of the last 5 recessions" najbolje opisuje trenutnu situaciju. U cijene se uračunava double dip a poslije će se gledat dali ga ima ili ne…
"The stock market has predicted 9 of the last 5 recessions" najbolje opisuje trenutnu situaciju. U cijene se uračunava double dip a poslije će se gledat dali ga ima ili ne…
PRIJATELJI OVDJE IMA DOSTA MARGINE,PRODANIH NA SILU PO SILI UGOVORA,,BANKE MOLE KLIJENTE DA PODMIRU ———